Камрады, поделитесь, пожалуйста, советом. Нужно обслужить отцовскую Приору. Он за ней не то чтобы сильно следит, а сейчас вообще уже почти год не ездит. А мне в ближайшее время надо будет на ней с месяц покататься. Хочу комплексно поменять все расходники, жидкости и тормозную. Где мне это качественно смогут сделать в Киеве ( оптимально р-н Академгородка) или Ирпене.
Обслуговує. Проте в мене є певне негативне ставлення до них ще з часів, коли в мене був Крайслер та Додж. Про передпродажну підготовку та встановлення допів на ту саму Пріору я взагалі мовчу. Тому шукаю приватне СТО де дійсно все зможуть зробити якісно та відповідально.
WalkmandT 06.06.2023 10:34 пишет: Обслуговує. Проте в мене є певне негативне ставлення до них ще з часів, коли в мене був Крайслер та Додж. Про передпродажну підготовку та встановлення допів на ту саму Пріору я взагалі мовчу. Тому шукаю приватне СТО де дійсно все зможуть зробити якісно та відповідально.
Зараз може бути негативне ставлення до мошканського автопрому. Можуть спалити
WalkmandT 06.06.2023 10:34 пишет: Обслуговує. Проте в мене є певне негативне ставлення до них ще з часів, коли в мене був Крайслер та Додж. Про передпродажну підготовку та встановлення допів на ту саму Пріору я взагалі мовчу. Тому шукаю приватне СТО де дійсно все зможуть зробити якісно та відповідально.
Так це ж вітчизняне:
В ответ на: «В Україну завозять машинокомплекти (деталі для крупновузлового збирання) і вже тут складають цей «конструктор». Формально це не порушення заборони, бо завозять не автомобілі, а деталі до них», - каже Муджирі.
Lada в Україні збирають на Запорізькому автомобільному заводі корпорації «УкрАвто». Їхня тестова збірка розпочалася наприкінці 2019 року. Окрім Lada, на ЗАЗі з російських комплектувальних збираються автомобілі Renault Arkana та Kia Rio.
В ответ на: Бизнесмен Тариэл Васадзе стал собственником 100% акций эксклюзивного дистрибьютора автомобилей Lada в Украине — ЧАО Авто Мотор Груп (ранее — Торговый дом УкравтоВАЗ).
та ну дурня у нас навіть Вести і Х-рей трапляються, Х-рей я навіть на чорних військових номерах вчора бачив на трасі.
по темі, ось тут в Ірпені мультибренд сто, пару сусідів там обслуговуються, наче норм. Не думаю, що у них буде проблема з Пріорою
Не знаю чи візьмуть ладу, але обслуговував тут лачеті 5 років, потім заїзжав на фіесті - все на вищому рівні. Із переваг - там механік власник СТО, тому якість та підхід завжди був на висоті. СТО