Отримав на пошту повідомлення про зміну емейлу на ОЛХ. Я не міняв. В тому ж листі написано, що якщо це не ви - напишіть нам в чат. Написав. Двічі. Пройшло 6 годин. Тиша. Отак працює ОЛХ підтримка.
Ревизор 07.06.2023 15:02 пишет: Отримав на пошту повідомлення про зміну емейлу на ОЛХ. Я не міняв. В тому ж листі написано, що якщо це не ви - напишіть нам в чат. Написав. Двічі. Пройшло 6 годин. Тиша. Отак працює ОЛХ підтримка.
ПС. телефону гарячої лінії у них нема на сайті.
Той самий пароль що на OLX використовувався ще на якихось сайтах?
В тому ж листі написано, що якщо це не ви - напишіть нам в чат. Написав. Двічі. Пройшло 6 годин. Тиша.
Мені поновили через 3 години після звернення. Я одразу зробив і відіслав їм скріншоти від повідомлень на мейл. Можна ще спробувати повернути акаунт по телефону першої реєстрації, звісно якщо ще живий номер.
Була аналогічна ситуація, десь у 2019році, зміна емейл, потім вони змінили номер. Підтримка нічого не змогла зробити. Більш того олх навіть не заблокувала акаунт, і тільки десь через тиждень акаунт блокнули та видалили... скільки було кидалова за цей час важко уявити(
цікаво як це взагалі можливо А ОЛХ - ще ті вартові безпеки - жодного додаткового захисту акаунту немає - ні 2FA, ні блокування телефону - взагалі нічого.
ну и фиг с ним. Клоака. У меня там аккаунт более 10 лет. Холил и лелеял.
А пару мес назад случился глюк - абсолютно все мои объявления банились под тупыми предлогами, так как модерирует явно робот.
Пытался достучаться до техподдержки - контактов нигде нет, ссылка, которая на них якобы ведет - не работает. Нашел многолетней давности переписку с ними (много и часто платно рекламирую) и там ссылку. Перешел - просит заполнить полотнище пунктов в 15. Заполнил. Дальше - ошибка 404.
Задолбали.
Глюк прошел аж через месяц, но я понял, что сам по себе аккаунт и его история никакой ценности для меня нифига не несут.
А ввиду вала неприятных моментов планирую от олх вообще отказаться.
Как пример - две недели пытаюсь купить ноут. Недешевый, цена модели - средняя по рынку. Есть супер-услуга олх-доставка. В объявлении на фото ноут в состоянии нового, в переписке - подтверждается. Приезжает олх-доставкой - состояние, как будто на нем с горки съезжали, без шуток. На вопрос продавану ответ - "не хочешь, не забирай, я не заставляю". Блин. Т.е. игра в "прокатило/не прокатило", которая обрела массовый характер, так как для афериста она ничего не стоит.