Отримав на пошту повідомлення про зміну емейлу на ОЛХ. Я не міняв. В тому ж листі написано, що якщо це не ви - напишіть нам в чат. Написав. Двічі. Пройшло 6 годин. Тиша. Отак працює ОЛХ підтримка.
ПС. телефону гарячої лінії у них нема на сайті.
Пароль складний був?
достатньо складний. 9 символів різних
Отримав на пошту повідомлення про зміну емейлу на ОЛХ. Я не міняв. В тому ж листі написано, що якщо це не ви - напишіть нам в чат. Написав. Двічі. Пройшло 6 годин. Тиша. Отак працює ОЛХ підтримка.
ПС. телефону гарячої лінії у них нема на сайті.
Той самий пароль що на OLX використовувався ще на якихось сайтах?
В тому ж листі написано, що якщо це не ви - напишіть нам в чат. Написав. Двічі. Пройшло 6 годин. Тиша.
Мені поновили через 3 години після звернення. Я одразу зробив і відіслав їм скріншоти від повідомлень на мейл. Можна ще спробувати повернути акаунт по телефону першої реєстрації, звісно якщо ще живий номер.
Отак працює ОЛХ підтримка.
Зараз війна, все так працює.
Була аналогічна ситуація, десь у 2019році, зміна емейл, потім вони змінили номер. Підтримка нічого не змогла зробити. Більш того олх навіть не заблокувала акаунт, і тільки десь через тиждень акаунт блокнули та видалили... скільки було кидалова за цей час важко уявити(
цікаво як це взагалі можливо А ОЛХ - ще ті вартові безпеки - жодного додаткового захисту акаунту немає - ні 2FA, ні блокування телефону - взагалі нічого.
ну и фиг с ним. Клоака. У меня там аккаунт более 10 лет. Холил и лелеял.
А пару мес назад случился глюк - абсолютно все мои объявления банились под тупыми предлогами, так как модерирует явно робот.
Пытался достучаться до техподдержки - контактов нигде нет, ссылка, которая на них якобы ведет - не работает. Нашел многолетней давности переписку с ними (много и часто платно рекламирую) и там ссылку. Перешел - просит заполнить полотнище пунктов в 15. Заполнил. Дальше - ошибка 404.
Задолбали.
Глюк прошел аж через месяц, но я понял, что сам по себе аккаунт и его история никакой ценности для меня нифига не несут.
А ввиду вала неприятных моментов планирую от олх вообще отказаться.
Как пример - две недели пытаюсь купить ноут. Недешевый, цена модели - средняя по рынку. Есть супер-услуга олх-доставка. В объявлении на фото ноут в состоянии нового, в переписке - подтверждается. Приезжает олх-доставкой - состояние, как будто на нем с горки съезжали, без шуток. На вопрос продавану ответ - "не хочешь, не забирай, я не заставляю". Блин. Т.е. игра в "прокатило/не прокатило", которая обрела массовый характер, так как для афериста она ничего не стоит.
Прошли сутки - тишина. Аккаунт с 2008 года. Был. Поддержка ОЛХ - ноль.