Есть необходимость, которая совпала с желанием. Хочу съездить на РЛС Памир. Нет ли сейчас каких-то ограничений т.к. объект прям под границей?
И может сразу кто в тех краях посоветует чан и приличный отельчик на пару ночевок?
2 км от Румынии? Думаю без шансов....
Есть необходимость, которая совпала с желанием. Хочу съездить на РЛС Памир. Нет ли сейчас каких-то ограничений т.к. объект прям под границей?
И может сразу кто в тех краях посоветует чан и приличный отельчик на пару ночевок?
Я в прошлом году доезжал до Долишнього шепота, дальше не поехал, там грунтовка горная начинается, не было цели. Если останавливаться, то Мигово из проверенного. Дальше глушь.
В Голошині є непогані варіанти, я чув. А там і до Ялівця недалеко, звідки і підніматися, якщо не буде перекрито погранцями. Бо з півдня попри паркан, як вже тут резонно зауважили, не варіант напевно ні разу....
та які там два км, там є ділянка де Румунією з вікна автомобіля видно через через річку, це вже після Селятина в сторону Шепіта.
на Піп Іван Мармароський не пускають нікого, навіть місцевих. думаю, там може бути схожа ситуація.
2 км от Румынии? Думаю без шансов....
Два роки тому назад замовляли машину з водієм у цих хлопців https://steep-travel.business.site/ Можете їм подзвонити і спитати, що там за ситуація. Якщо машина з профілю, то не раджу їхати, дорога там не для паркетника) Хоча на горі паркетники бачив, але воно того не варте, в сенсі так вбивати авто)
Але думаю шанси у вас мінімальані. Якщо в Буркут не пускають нікого ( десь була така інфа), а там до кордону ще топати, то тут до Румунії реально рукою подати.
В Голошині є непогані варіанти, я чув. А там і до Ялівця недалеко, звідки і підніматися, якщо не буде перекрито погранцями. Бо з півдня попри паркан, як вже тут резонно зауважили, не варіант напевно ні разу....
Таки ви не з тієї сторони заїжджали, той перевал взагалі на зиму закривають) Дорога чрез Путилу набагато простіша
Я заїжджав з усіх боків, і з Сарати в т.ч. Тому і кажу, що в теперішніх реаліях з Ялівця таки найбільше шансів.
Спасибо за мнения. От идеи поездки отказался, поменял на южное направление
Спасибо за мнения. От идеи поездки отказался, поменял на южное направление
розкрий таємницю, що обрав бо дають аж 10 днів відпочинку, хочу з сім'єю десь побути не в домашніх умовах, дивився буковель, прикарпаття / закарпаття, то там або місць нема або ціни неможуть скласти, 7-10 т. грн за добу - це занадто, дивлюся а чи не махнути до Дунаю, відстань такаж, та може навіть і ближче з Києва, і вийде десь днів 5-6 реального відпочинку
сори, только увидел. Ничего не выбрал по итогу, занимался Джипами на фронт как и планировал)) А ты куда сгонял?