шо скоро до цін підтягнуться зарплати та заживем як у штатах
Ви ще забули про податки, нерухомість, всілякі платежі та конкуренцію на ринку праці, яка вам не снилася.
йон зазвичай закидує всіляку вірусну хєрню, навіть не замислюючись її якось перевірити
А запитання "чи відповідає це дійсності" це не перевірка? Бо якщо українські ціни я бачу у чеку то американські .... А про "податки, нерухомість, всілякі платежі та конкуренцію на ринку праці" , так якщо там так погано то чому ще у мирний час їхали З а не В Україну.
Ви ще забули про податки, нерухомість, всілякі платежі та конкуренцію на ринку праці, яка вам не снилася.
йон зазвичай закидує всіляку вірусну хєрню, навіть не замислюючись її якось перевірити
А запитання "чи відповідає це дійсності" це не перевірка? Бо якщо українські ціни я бачу у чеку то американські .... А про "податки, нерухомість, всілякі платежі та конкуренцію на ринку праці" , так якщо там так погано то чому ще у мирний час їхали З а не В Україну.
А хто писав що погано? Писали що якщо порівнювати зарплати, то і витрати теж. А їдуть - певно за стабільністю і кращим життям. Але я на власному вимушеному досвіді знаю, що якщо вдома вйобувати так як закордоном, то і матимеш і вдома достатньо для ситого життя.
Писали що якщо порівнювати зарплати, то і витрати теж. А їдуть - певно за стабільністю і кращим життям. Але я на власному вимушеному досвіді знаю, що якщо вдома вйобувати так як закордоном, то і матимеш і вдома достатньо для ситого життя.
І бонусом сусідів, які не будуть стукати всюди, куди потрібно, за кожну дрібницю. Економія на штрафах))
Саме так. Ато у нас как дома, то работали в лучшем случае с 9 до 18. Да и то "пусть трактор работает, он железный", а приезжают "туда" и пашут шо дурные. На двух трех работах и конечно же получается больше. Но в целом это, как сказала пани Рокси, там стабильнее!!! как в зоопарке, где любая тварынка уверена, что получит пропитание:).
Абрвалг 01.07.2025 11:11 пишет: Саме так. Ато у нас как дома, то работали в лучшем случае с 9 до 18. Да и то "пусть трактор работает, он железный", а приезжают "туда" и пашу. На двух трех работах и конечно же получается больше. Но в целом это, как сказала пани Рокси, там стабильнее!!! как в зоопарке, где любая тварынка уверена, что получит пропитание:).
А ще кажуть там домовляючись на суму за роботу набагато більше шансів отримати саме її після виконання бо в сіру там не працюють тому й намахати з оплатою важче.