сто лет там не была нужно в конце рабочего дня часика на три оставить машину подскажите где за деньги, но чтоб без мороки типа приехал, поставил, заплатил и пошел себе
да прямо перед входом
да прямо перед входом
я помню там раньше такая была. ничего не поменялось? дяденька в будке чи как?
Подробностей не скажу - я только мимо иногда пролетаю.
Да, перед входом шлагбаум - талончик - на виході касир. Можна заїхати на саму територію і запаркуватися, якщо саме ВДНГ треба - або з Заболотного або з Голосіївського, та ж система - талончик-касир. Всередині трохи наче дорожче. Не був з зими але наче перед входом 30 грн година, всередині 40, але хз як зараз.
Да, перед входом шлагбаум - талончик - на виході касир. Можна заїхати на саму територію і запаркуватися, якщо саме ВДНГ треба - або з Заболотного або з Голосіївського, та ж система - талончик-касир. Всередині трохи наче дорожче. Не був з зими але наче перед входом 30 грн година, всередині 40, але хз як зараз.
дякую! це мені таке з дядею і талончиком дуже підходить і зрозуміло
паркоматів як у ЦУМі чи рівермолі точно нема, тільки живе тепле лампове спілкування. Єдине шо незручно - заїзд і виїзд тільки у напрямку до центру. Якщо треба навпаки - крутитися.
паркоматів як у ЦУМі чи рівермолі точно нема, тільки живе тепле лампове спілкування.
Лайфхак - по штрихкоду талончика можна сплатити онлайн. І виїхати можна на Заболотного, якщо не в центр треба.
всім дякую. я з трої і потім назад на трою подивлюсь як гугль поведе
паркоматів як у ЦУМі чи рівермолі точно нема, тільки живе тепле лампове спілкування.
Лайфхак - по штрихкоду талончика можна сплатити онлайн. І виїхати можна на Заболотного, якщо не в центр треба.
Минулого літа був такий собі штраф - виїхати через інший чекпоінт дорожче вдвічі.
Минулого літа був такий собі штраф - виїхати через інший чекпоінт дорожче вдвічі.
там школа і прикол стосується її. Щоб транзитом не їздили. там є якийсь час і якщо ти простояв більше нього, то ціна одна.
Щоб транзитом не їздили. там є якийсь час і якщо ти простояв більше нього, то ціна одна.
Саме так
всім дякую. я з трої і потім назад на трою подивлюсь як гугль поведе
от просто обійняти тебе захотілося, коли побачив, що нарешті й ти дописуєш українською
Якщо платно то заізжай на парковку ВДНГ. Якщо безплатно то трішки не доізжая ВДНГ можно за паркуватися біля АТБ або рядом.
да прямо перед входом
я помню там раньше такая была. ничего не поменялось? дяденька в будке чи как?
Ничего не поменялось. Месяц тому парковался. Даже бесплатно выпустили, так как у них терминал перестал работать, а я без налички был
отчетец 50 грн/час если платишь виза то -5%, если приват -10% скидка суммируется то есть за три часа сняли 135 грн
отчетец 50 грн/час если платишь виза то -5%, если приват -10% скидка суммируется то есть за три часа сняли 135 грн
нічо собі так. за такі гроші я б від атб пройшовся. навіть двічі.
а 50 грн/ час, це на теріторіі ВДНГ, чи на площі біля входу?
сто лет там не была нужно в конце рабочего дня часика на три оставить машину подскажите где за деньги, но чтоб без мороки типа приехал, поставил, заплатил и пошел себе
Вже не актуально, бачу, але на цій же стороні є парковка біля входу в метро Іподром. Раніше платна була, а зараз виявилося, що безкоштовно. Паркувався минулого вікенда.
а 50 грн/ час, це на теріторіі ВДНГ, чи на площі біля входу?
я стояла возле входа, но наши заезжали внутрь, так тоже вроде по столько же было