Хто користувався послугами форумних фахівців по вікнам? Потрібні відгуки про якість виконання, плюси і мінуси при монтажі. Якщо боїтесь переслідувань і цькувань з їх сторони, пишіть в приватні повідомлення.
Юра Абрвалг робив усе вчасно, без проблем, і, на мою думку, якісно. Склив мені дачу, складні розпашні вікна, склив батькам квартиру. Знайшов мені скло в Ірпінь після окупації, не крутив носом з малого замовлення.
Підтримую виключно позитивні відгуки про Юру Абрвалг. Крім швидкості та якості виконання та адекватних цін хочу звернути увагу на такі моменти: Юрій може кваліфіковано порадити що саме і з чого робити, виходячи саме з потреб замовника, а не інтересів виконавця. Мені наприклад піднімав на восьмий поверх подвійний склопакет розміром 1800х1600, який не влазив у ліфт і важив жах скільки. А не наполягав на тому щоб зробити два окремі отвори. І якщо трапляються якісь косяки оперативно і без зайвих розмов усе виправляє.
+1 за Юру я хоть и не стал заказчиком, но получил все просчёты и консультации.
+1 за Юра Абрвалг. Обращался не раз, и окна и москитные сетки, и фурнитура
Юра делал мне, многим моим соседям, а сейчас уже и по родственникам пошел ))) Поддержу двумя руками все предыдущие положительные отзывы.
Из последнего:
+1 за Юру. Дважды обращался и дважды остался доволен и монтажниками и самими окнами.
+ за Юру
+100 за Юру. Три квартиры застеклено
Юра Абрвалг
Горшочек, не вари. Надеюсь ТС достаточно? +3 от себя за Юру. Включая "хитріе" полукругліе окна в офис.
помню помню ваши окна , на стратегическом оборонном объекте, где размер провтыкали и переделывали:)
помню помню ваши окна , на стратегическом оборонном объекте, где размер провтыкали и переделывали:)
нууу, а еще балкон на 21 етаже на цивильном обьекте, куда мотузками раму затаскивали... Нестандартніе решения для нестандартніх проблем!
Юра Абрвалг
Підтримую виключно позитивні відгуки про Юру Абрвалг. Крім швидкості та якості виконання та адекватних цін хочу звернути увагу на такі моменти: Юрій може кваліфіковано порадити що саме і з чого робити, виходячи саме з потреб замовника, а не інтересів виконавця. Мені наприклад піднімав на восьмий поверх подвійний склопакет розміром 1800х1600, який не влазив у ліфт і важив жах скільки. А не наполягав на тому щоб зробити два окремі отвори. І якщо трапляються якісь косяки оперативно і без зайвих розмов усе виправляє.