Ще до вторгнення планував поміняти американьске світло на щось нормальне, хотів купити штатні європейські фари на форя, але з'ясувалося, що там дуже багато переробляти, що б вони стали, та працювали як з заводу. Наразі знов задумався, рекомендують виробника AMS, хтось може щось про нього сказати? Посиляння давати не буду, гуглиться одразу. Поліз дивитися і глаза поразбігалися, на LED розкид цін від 5,5КГрн до майже 14КГрн, Э з відбивачами - дешевше, э матрічні з трьома лінзами без відбивачів, є якісь з лазерним чіпом для дальнего світла, я заплутався бо не розумію що тут має бути MustHave? На скільки я зрозумів то треба дивитися на матрічні, без відбивачів, бо відбивачи вигорають, або згнивають.. Може я у чомусь не правий? А що э лазерний чіп?
Slavik-d 13.07.2023 17:53 пишет: У мене стоять AMS Bi-LED Z9. Небо і земля порівняно з рідним світлом, хоч і треба звикнути. Ну і налаштувати потрібно правильно
Давно ставив? Світло гарне як на мене! Дивлюся на AMS Matrix Bi-LED PRO, без відбивача.
Slavik-d 13.07.2023 17:53 пишет: У мене стоять AMS Bi-LED Z9. Небо і земля порівняно з рідним світлом, хоч і треба звикнути. Ну і налаштувати потрібно правильно
Давно ставив? Світло гарне як на мене! Дивлюся на AMS Matrix Bi-LED PRO, без відбивача.
Smap 13.07.2023 20:38 пишет: проходження ТО у майбутні (ну, якщо запровадять) не бентежить?
У мене рідна лінзована, ця теж. Налаштована чітко по ПДР, ніхто не блимає
Нажаль тут Smap правий, бо є юридична складова цього питання - не маємо ми права втручатися у заводське світло, бо це переобладнання. Але у моєму випадку є нюанс, по перше амеріканське світо не відповідає зовсім, а от коли я робив переобладнання, до, або після сертифікації - питання "відкрите".
Smap 13.07.2023 20:38 пишет: проходження ТО у майбутні (ну, якщо запровадять) не бентежить?
У мене рідна лінзована, ця теж. Налаштована чітко по ПДР, ніхто не блимає
Нажаль тут Smap правий, бо є юридична складова цього питання - не маємо ми права втручатися у заводське світло, бо це переобладнання. Але у моєму випадку є нюанс, по перше амеріканське світо не відповідає зовсім, а от коли я робив переобладнання, до, або після сертифікації - питання "відкрите".
А є десь "нормативи" як воно має бути "по заводу"? Якщо в мене встановлені ДХО нерідні - а-та-та? А якщо лампочки заднього ходу яскравіші рідних?
Amateur 14.07.2023 20:46 пишет: Нажаль тут Smap правий, бо є юридична складова цього питання - не маємо ми права втручатися у заводське світло, бо це переобладнання.
Це взагалі не підпадає під визначення "переобладнання" (ст.32 ЗУ "Про дорожній рух")
Car-Silence 18.07.2023 21:16 пишет: я бы матричные не смотрел, если уж смотреть - то на лазеры.
А у чому привабливість лазера? По-перше, на скільки я зрозумів лазерний світлодіод зараз тільки на дальнє світло у бі-ледах, Чи помиляюся? Дальній використовую десь відсотків на 5, з другого боку іноді є бажання "влупити" черговому зварювальнику, бо таки дістали.
Car-Silence 18.07.2023 21:16 пишет: я бы матричные не смотрел, если уж смотреть - то на лазеры.
А у чому привабливість лазера? По-перше, на скільки я зрозумів лазерний світлодіод зараз тільки на дальнє світло у бі-ледах, Чи помиляюся? Дальній використовую десь відсотків на 5, з другого боку іноді є бажання "влупити" черговому зварювальнику, бо таки дістали.
на данный момент лазера есть уже с режимом на ближний и дальний, мне по свету очень нравится. Есть более дешевые варианты- лазер только на дальний в помощь или лазер как отдельный свет.
Центральное пятно подсвечивается лучше- на скорости комфортнее езда ну и само собой дальний свет..