Як мінімум траса М30 (Е50) дико завантажена але при тому 1 смуга (іноді 1+2), по ній їхати каторга.
це ви про ділянку +- Вінниця-Хмельницький?
угу але взагалі це стосується усієї її протяжності - від Дніпра до Львова.
Як мінімум траса М30 (Е50) дико завантажена але при тому 1 смуга (іноді 1+2), по ній їхати каторга.
це ви про ділянку +- Вінниця-Хмельницький?
взагалі це стосується усієї її протяжності -від Дніпра до Львова.
але ж, цемалостосується цього топіку
дякую за інфо не думаю, що за рік покращилось...виходить, краще не експерементувати та їхати перевіреним шляхом - через Рівне-Тернопіль-Бучач...
я в прошлом году возращалась с Закарпаться. примерно после Чорткова и до Ярмолинцы я умаялась, какая-то жуть как после обстрела, даже в позапрошлом году такого не было. мне на заправке сказали - вы что странная? че вы сюда поперлись, тут же дороги нет. так что в этом году я туда даже не совалась
Київ-Рівне-Тараканів-Тернопіль-Бучач-Тісмениця(окружна)-Коломия-Яблунів-Косів все ок
Житомир-Тернопіль через Р-32 - ЗАБУТИ!
Київ-Рівне-Тараканів-Тернопіль-Бучач-Тісмениця(окружна)-Коломия-Яблунів-Косів все ок
Дякую за інфо через Тараканів - це, щоби в Дубно не заїзжати, швидше виходить?
Дубно объезжается типа по объездной без проблем
ото ж, хочу зрозуміти, навіщо давати гак через Тараканів?
...
ото ж, хочу зрозуміти, навіщо давати гак через Тараканів?
Бо по знаках ви в'їжджаєте в село Тараканів, по факту огинаєте Дубно по об'їздній.
Таки хотілося би порівняти ці маршрути, особисто, на практиці... думаю, туди поїду через Рівне-Дубно-Коломия---, а назад спробую(у вихідний день) Косів-Коломия-Чернівці-Кам'янець-Вінниця---Київ.