Хочу на дачі в альтанку поставити телевізор, для вечірніх посиденьок. Але альтанка є альтанка, постійно його там тримати не хочеться. Чи є якісь крплення телевізора на стіну, поворотні, щоб телевізор можна було швидко вчепити і зняти? Щось нічого не нагуглилось сходу.
Можна гуглити по моделі- хтось в Україні ними також торгує.
Фактично підійде будь яке креплення з накидними рейлінгами. Наприклад таке.
Не потрібно закручувати внизу фіксуючі болти (або тільки нажитиви), якщо випадково не зачепити телек знизу вгору, то буде триматися.
Фактично підійде будь яке креплення з накидними рейлінгами. Наприклад таке.
Не потрібно закручувати внизу фіксуючі болти (або тільки нажитиви), якщо випадково не зачепити телек знизу вгору, то буде триматися.
Ще є моделі аналогічної конструкції, в яких фіксатором виступає довга металева полоска. Повісив тв, засунув полоску і він вже не зніметься.
Це як варіант, якщо лінь закручувати/відкручувати два гвинта у попередньому кріпленні.
Проблема тільки що в альтанці немає стіни. Прикрутити кріплення я можу тільки до 60 мм стовпа. Треба кріплення якогось такого формату. Або приварювадо стовпа якийсь кутник щоб кріпити.
Проблема тільки що в альтанці немає стіни. Прикрутити кріплення я можу тільки до 60 мм стовпа. Треба кріплення якогось такого формату. Або приварювадо стовпа якийсь кутник щоб кріпити.
А не дешевше та простіше просто якусь полицю зробити?
Проблема тільки що в альтанці немає стіни.
Ми в такому місці повісили екран і ставимо проектор. Екран змотується в тонкий рулон, нічого не потрібно знімати.
А стійка на підлогу чим не догодила? Мені малоймовірно в альтанці тєлєк 50"+. А на 40-42 цілком компактні варіанти
Хочу на дачі в альтанку поставити телевізор, для вечірніх посиденьок. Але альтанка є альтанка, постійно його там тримати не хочеться. Чи є якісь крплення телевізора на стіну, поворотні, щоб телевізор можна було швидко вчепити і зняти? Щось нічого не нагуглилось сходу.
Велика кількість поворотних кронштейнів
Ось на такому лише два гвинти і можна швидко зняти. Якщо йу кімнаті такий - можна швидко почепити