Paulskit 07.02.2025 22:44 пишет: Так. У Мерседеса років 10 як салони відверто фігової якості. Це не новина.
и они дальше собираются экономить, судя по их заявлениям
Мерседесу за 100к можна, а Тойоті за 50 ні? Подивився Аккорд в базовій комплектації, такий самий дешман. Тканюшка ще з 9 покоління йде обняти і плакати. Американські Пассати також не далеко втікли від Камрі.
Paulskit 07.02.2025 22:44 пишет: Так. У Мерседеса років 10 як салони відверто фігової якості. Це не новина.
и они дальше собираются экономить, судя по их заявлениям
Мерседесу за 100к можна, а Тойоті за 50 ні? Подивився Аккорд в базовій комплектації, такий самий дешман. Тканюшка ще з 9 покоління йде обняти і плакати. Американські Пассати також не далеко втікли від Камрі.
та блін, в базі БМВ 3-йка на тканині я більше скажу - челенджер/черджер з двигуном 6,4 є в комплектаціях на тканині наприклад R/T Scat Pack. не розумію цього прикола, але так є причому брали, хоча пакет зі шкірою коштував небагато 300ка з тим самим двигуном йшла тікі в топі, звісно шкіра, підігріви, вентиляції, але 300ка розрахована на пенсів (середній вік покупця був чи то 57 чи то 62 роки ), чарджери - на молодих. може десь тут собака порилася - молоді класти на ту шкіру (+зелена повісточка, зоозахисники всілякі там)
Я напевно не правильно написав, я за якість цієї тканини. І щось жодний виробник за останні років 5-7 робить не краще, а навпаки гірше і все здешевлює, крім ціни.
Я к тому, что это все мелочи))) а салон 167 мерина мне очень нравится.
На це вони і розраховані. Дивишся, все блищить, сяє, підсвіточки, екрани. Потім доторкаєшся, тут дешевий пластик, тут замість алюмінію пофарбований пластик, тут щось скрипить на авто з пробігом 1 км, строчки криві, шкіра замʼята. Але здалеку - дорого багато.
Я к тому, что это все мелочи))) а салон 167 мерина мне очень нравится.
На це вони і розраховані. Дивишся, все блищить, сяє, підсвіточки, екрани. Потім доторкаєшся, тут дешевий пластик, тут замість алюмінію пофарбований пластик, тут щось скрипить на авто з пробігом 1 км, строчки криві, шкіра замʼята. Але здалеку - дорого багато.
люблю мерси зовні, особливо E-шки, і мордочка останнього прям дуже, але от салон мені воно якось як китайській планшет вкорячили. я взагалі люблю класичні панелі приладів, але якщо вже планшетики, то тікі як новому лінкольн наутілус 2025 щоб воно інтегровано було, а не щось в останній момент приліпили (а взагалі "механічні" спідометр тахометр ) https://www.netcarshow.com/lincoln/2024-nautilus/#pic-25
Я не зрозумів, вони зробили величезний екран на всю ширину авто і не змогли туди інтегрувати CarPlay, натомість виводять якусь непотрібну фігню типу погоди? А CarPlay зробили на дисплеї, який виглядає, наче його вкрали з рав4.
Paulskit 08.02.2025 18:34 пишет: Я не зрозумів, вони зробили величезний екран на всю ширину авто і не змогли туди інтегрувати CarPlay, натомість виводять якусь непотрібну фігню типу погоди? А CarPlay зробили на дисплеї, який виглядає, наче його вкрали з рав4.
я про панель приладів (типу те що замість класичних колодязів). Саме дизайн. отой екран знизу мені теж не подобається. а про кар плей я хз в теорії нема проблеми PS подивився огляд. принаймні навігацію, музичний плеєр викідає на широкий дисплей зверху. так що в теорії AA та CP є на верхньому дісплеї в повному обсязі, але керувати таки з нижнього. але то деталі. повторюсь. я про загальний дизайн верхньої панелі. на смак та колір всі фломастери різні, але я старовір і поки не можу прийняти замість колодязів планшети як в останній момент пришпандьорені (типу "бялаха, ми ж про прилади за кермом забули, поки всі ці дислпейчики монтували"). молоді, скоріш за все, ок
Людина такий звір, що до всього звикає. Мені глобально все одно, є бездротовий карплей і добре. Але якщо говорити про власні вподобання, приборка CX-3 поки на першому місці.
Великий тахометр по центру, швидкість на heads up дисплеї, мінімум зайвої фігні перед очима. Дуже круто.
Paulskit 08.02.2025 18:34 пишет: Я не зрозумів, вони зробили величезний екран на всю ширину авто і не змогли туди інтегрувати CarPlay, натомість виводять якусь непотрібну фігню типу погоди? А CarPlay зробили на дисплеї, який виглядає, наче його вкрали з рав4.
Сергёга 08.02.2025 19:36 пишет: в мене отака приборка...салон дуже старовірний і от я від класичних стрілочок прям тащуся. от прям щоб механічні, не мальовані. але це вже "бзик" знаю https://www.netcarshow.com/chrysler/2015-300/#pic-92
PS а от маздьониша таки приємненьква панель приладів
Та стрілочки — це любов! Ніякі цифрові дисплеї не замінять механіки.
Paulskit 08.02.2025 19:33 пишет: Людина такий звір, що до всього звикає. Мені глобально все одно, є бездротовий карплей і добре. Але якщо говорити про власні вподобання, приборка CX-3 поки на першому місці.
Великий тахометр по центру, швидкість на heads up дисплеї, мінімум зайвої фігні перед очима. Дуже круто.
В мене, до речі, схожі відчуття були від Мегану 3. Трохи інша компоновка і без хед-ап дисплею - величезні цифри швидкості по центру, тахометр збоку і по суті все. Мінімум інфи - максимум інформативності
це такий лінкольн?????
думав так по дибільному тільки китайці можуть
Треба читати, може якось можна вивести. Я не вникав в тему, але по фото виглядає дуже дивно.
це такий лінкольн?????
думав так по дибільному тільки китайці можуть
Треба читати, може якось можна вивести. Я не вникав в тему, але по фото виглядає дуже дивно.
можна, я вже дивився кілька оглядів. але керування виключно нижнім
выглядит, на фото, оно конечно интересно, стильно-молодежно. Видать Линкольн решил заманивать молодежь. Но, откровенно говоря, не факт, что в жизни так же оно выглядит, а во вторых, не думаю, что оно все эти экранчики, нужны. Ну и та же погода и прочее бесплатно будет выводится первые пару лет, а потом надо будет платить, ну или будут просто красивые экранчики ( если не начнут глючить, все же форд...)
Абрвалг 10.02.2025 18:19 пишет: выглядит, на фото, оно конечно интересно, стильно-молодежно. Видать Линкольн решил заманивать молодежь. Но, откровенно говоря, не факт, что в жизни так же оно выглядит, а во вторых, не думаю, что оно все эти экранчики, нужны. Ну и та же погода и прочее бесплатно будет выводится первые пару лет, а потом надо будет платить, ну или будут просто красивые экранчики ( если не начнут глючить, все же форд...)