Маю отаку - Bluetti AC70P Під час відключень на ній висить холодильник, морозільна камера, роутер, телевізор, тв-приставка, зарядка для телефонів іноді ноут. Зимою вистачає годин на 6-7, літом 3-4
Morkovka 02.09.2025 19:32 пишет: Маю отаку - Bluetti AC70P Під час відключень на ній висить холодильник, морозільна камера, роутер, телевізор, тв-приставка, зарядка для телефонів іноді ноут. Зимою вистачає годин на 6-7, літом 3-4
Дякую Вам а підкажіть будь ласка як ото все Ви підключали, дякую, я теж поміркував і думаю що мені АС70 хватить теж, Ps, замовим на одному сайті з доставкою в магазин розетка і 5 років гарантіі за 13900
За ту саму вартість, що я взяв DJI дивимось BS005. З цікавого для мене вона на 0.5 кг легша. Абсолютно не відомо що по звуку, хоча начебто вважається тихою. Має непотрібні для мене порти (DC та Car), але комусь вони важливі.
По іншим параметрам: Максимальна потужність (X-Boost), 2400W vs 4400W Потужність зарядки: 700W vs 600W/1200W Type-C порт: 100W*1; 20W*3 vs 140W*2 USB-A порт: 5V/2.4A*2 vs 24W*2
В ответ на: Дякую Вам а підкажіть будь ласка як ото все Ви підключали, дякую, я теж поміркував і думаю що мені АС70 хватить теж
то у камрада якась дуже витривала 70-а, в мене з таким самим приблизно навантаденням 180=а, так пісоя шостої години вже мусив морозилку відключати і яскравість монітора на мінімум викручувати
В ответ на: Дякую Вам а підкажіть будь ласка як ото все Ви підключали, дякую, я теж поміркував і думаю що мені АС70 хватить теж
то у камрада якась дуже витривала 70-а, в мене з таким самим приблизно навантаденням 180=а, так пісоя шостої години вже мусив морозилку відключати і яскравість монітора на мінімум викручувати
Дякую в мене потреб буде менше то я думаю мені хватить з головою, а цікаво яка різниця між Bluetti AC70 1000W 768Wh та Bluetti AC70 P1000W 768Wh , бо дивлюся перша трішки дешевше коштує , подивився трішки відрізняється Порівняння
не знаю, думай, звичайно, але у мене співробітник взяв блюеті 70 і теж казав мені вистачить. а потім дуже жалкував що не взяв екофлоу чи фосібот. Бо апетити приходять під час їжі.
nickka 03.09.2025 17:23 пишет: не знаю, думай, звичайно, але у мене співробітник взяв блюеті 70 і теж казав мені вистачить. а потім дуже жалкував що не взяв екофлоу чи фосібот. Бо апетити приходять під час їжі.
може то попередня 70 там менше кВт/ час, фосібот не розглядав екофло дорожче а тут начебто не дорого безкоштовно доставка в розетку і гарантія 5 років
egorka 04.09.2025 09:13 пишет: скільки наприклад проробить телевізор інтернет
при блекаутах найкритичніше холодильник телевізор можна і на телефоні подивитися.
100% За минулих довгих відключень, навіть думки не виникало про телевізор, бо на планшеті/телефоні значно зручніше та заощадливіше)
Звісно холодильники (2 шт) у приоритеті, але також активно юзалися мультиварка, мікрохвильова, кавомашина...про апетит, що приходить під час... - то є чиста правда)
egorka 04.09.2025 09:13 пишет: скільки наприклад проробить телевізор інтернет
при блекаутах найкритичніше холодильник телевізор можна і на телефоні подивитися.
як на мене - минулі блекаути у мене були не критичні для холодильніка. Морозилка добу тримала, хллодильник витягав на заморожених (попередньо) пляшках. А ось інет для роботи та розваг критичний. Телевізор теж непогано заживити, якщо є можливість. Їжа - туристична плитка. При таких підходах блекаути 4/4 проходились на мінімальному екофлоу без питань. Це квартира, Киів. Вода та опалення не зникали без електрики.
Минулого літа в блекаут працював з дому, потреб в станції не бачив. 6 годин Internet (роутер+GPON) мені забезпечував міні UPS-а, яких зараз повно в Україні по 800-900 гривен. Страхувався звичайною банкою на 65W (2000 гривен), яку юзав як резервну і для ноутбуку, для якого мав копійчану зарядну станцію (2500 гривен).
Телевізор мабуть останнє, про що думав. Але холодильник дійсно був би проблемою, якби я не був би постійно вдома і на забезпечував вчасний оборот пляшок між холодильною та морозильною камерою. Зараз холодильник став важливіший, бо в ньому з'явилися ліки. Мені важлива його стабільна робота під час моєї відсутності. Для сучасного інверторного холодильнику згаданого AC70P вистачить з головою, теоретично він запустив би і мій старезний Атлант, але я вирішив не ризикувати.
Хотів попередити апологетів усяких нонеймів. Півтора (або вже два) роки тому купив мій друг якусь типу таку: Zendure SuperBase V6400. Йому треба було для деякого обладнання промислового не дуже енергоємного і для будинку (у нього це усе в одному приміщенні) ще й сонячні батареї метрів 5 квадратних. Був дуже задоволений, але зламалася ця зендура. У підсумку - адекватного сервіса немає, запчастин немає, замовити запчастини не виходить, ніхто не здатен полагодити та налаштувати цє дивне звірятко. У підсумку стоїть у нього у будинку "монумент грошам" - щось порядку 100 К.
harald67 04.09.2025 16:04 пишет: Хотів попередити апологетів усяких нонеймів. Півтора (або вже два) роки тому купив мій друг якусь типу таку: Zendure SuperBase V6400. Йому треба було для деякого обладнання промислового не дуже енергоємного і для будинку (у нього це усе в одному приміщенні) ще й сонячні батареї метрів 5 квадратних. Був дуже задоволений, але зламалася ця зендура. У підсумку - адекватного сервіса немає, запчастин немає, замовити запчастини не виходить, ніхто не здатен полагодити та налаштувати цє дивне звірятко. У підсумку стоїть у нього у будинку "монумент грошам" - щось порядку 100 К.
удвічі дешевше міг би купити окремо інвертор + батарею, якісні, потужніше, з гарантією і сервісом. в приватний будинок та ще з сонячнми панелями такі зарядні станції не вигідно купувати. тимпаче є окреме приміщення.
harald67 04.09.2025 16:04 пишет: Хотів попередити апологетів усяких нонеймів. Півтора (або вже два) роки тому купив мій друг якусь типу таку: Zendure SuperBase V6400. Йому треба було для деякого обладнання промислового не дуже енергоємного і для будинку (у нього це усе в одному приміщенні) ще й сонячні батареї метрів 5 квадратних. Був дуже задоволений, але зламалася ця зендура. У підсумку - адекватного сервіса немає, запчастин немає, замовити запчастини не виходить, ніхто не здатен полагодити та налаштувати цє дивне звірятко. У підсумку стоїть у нього у будинку "монумент грошам" - щось порядку 100 К.
удвічі дешевше міг би купити окремо інвертор + батарею, якісні, потужніше, з гарантією і сервісом. в приватний будинок та ще з сонячнми панелями такі зарядні станції не вигідно купувати. тимпаче є окреме приміщення.
Я не про те, що треба було йому обрати, а про те, що не треба купувати цей "квазібренд" через відсутність сервісу та великі проблеми з ремонтом. Екофлоу також часто ламаються і по гарантії їх не бажають ремонтувати, навіть придбані офіційно. Але їх принаймні за готівку можна відремонтувати без особливих проблем.
Зендуре-це американський бренд.тобто не якийсь дешман китайський У мене теж були проблеми з Зендуре. хоча в мене модель 1500 і дві таких станції обидві ремонтувались і не один раз.тобто сервіс для них таки можна знайти. але так,станції неприємно здивували своєю ненадійністю. та й в роботі вони доволі шумні.маю декілька різних станцій (екофлоу,екоплей,фосібот). зендуре на їх фоні найневдаліша покупка