Прикол, неделю назад за 679 взял. Видать массовый спрос с нашей стороны и раз такое дело решили приподнять цену.
Що зараз можна взяти в оптимальному співвідношенні ціна/характеристики (ціна по суті не ключове але на за всі гроші світу)? Попросили родичі похолого віку щось їм підібрати/купити для ТВ+холодильник (хз, мабуть не інверторний). Бо я вже півтора року цю тему не відслідковував.
Бюджет? Або замісь станції - холодильник на балконі. Щодо ТВ - а він працює при вимкненнях? Сигнал є в кабелі?
А так FOSSiBOT F2400, 700 евро в Европі + доставка Містом або НП. В Україні хотлайн пише від 40000 грн.
+1.Фосібот 2400-це дуже хороша станція. влітку навіть в розстрочку реально було в Україні за 26-27 тисяч придбати. я придбав навіть за 22 тисячі Екоплей 2400(фактично близнюк фосібота)
Та ото ж. На аліку ледь не 515 ойр дає при ціні на євросайті 749. Але куди ставити доставку, що б такий прайс отримати - так і не вкурив. Можливо самовивіз із Нінбо
Можна подивитися міст чайна, у них є викуп на китайських аукціонах типу таобао, тільки в пошук треба вбивати гуглтранслейтні ієрогліфи Може хтось перший спробує цей шлях В НП шопінг, до речі, є китайська адреса. Чи схаває її алі? Теж цікаво.
А була 649Є
Зарядна станція Bluetti AC180P EU Може таку? Гарантія 5 років, зручний додаток
Щодо ТВ - а він працює при вимкненнях? Сигнал є в кабелі?
а від чого/кого залежить наявність сигнала в кабелі? бо в мене, коли через зарядну станцію вмикаю ТБ(від ланет) його просто немає, усі додатки(ютуб, мегого та інші) працюють, а от ТБ ніт
а від чого/кого залежить наявність сигнала в кабелі? бо в мене, коли через зарядну станцію вмикаю ТБ(від ланет) його просто немає, усі додатки(ютуб, мегого та інші) працюють, а от ТБ ніт
Думаю, від наявності резервного живлення на обладнанні провайдера ТВ-сигнала. А додатки працюють від інета, який зазвичай є при відключеннях.
ланки не резервуж живлення та обладнання, тільки інтернет. Сказалиґ щоб використовували їх ip-tv під час блекаутів.
ланки не резервуж живлення та обладнання, тільки інтернет. Сказалиґ щоб використовували їх ip-tv під час блекаутів.
а використовувати іх ip-tv - це як? встановити додаток "ланет тв"?...я встановив на планшеті та телефоні - працює чудово, а от на на телевізорі (у смарт хабі самсунга) чомусь не вдалося встановити(нема його у апп сторі) цей додаток
...
а використовувати іх ip-tv - це як? встановити додаток "ланет тв"?...я встановив на планшеті та телефоні - працює чудово, а от на на телевізорі (у смарт хабі самсунга) чомусь не вдалося встановити(нема його у апп сторі) цей додаток
Так, через додаток. Але про самсунг не підкажу, я старовєр і купляю тв тільки з андроїдом. Треба в сапорта питати. Ну або шарити зображення з планшета/телефона на телік
Update. Стало цікаво, погуглив. Інфа трирічної давнини, ал4 може схожа проблема.
Встановлення додатка Ланет.TV можливе на телевізори Samsung 2017 року випуску та новіших, на яких використовується ОС Tizen 3.0 та вище. В магазині додаток доступний в тому разі, якщо телевізор придбаний в офіційного дистриб'ютора, тобто з відповідною для України прошивкою.
Щодо вказаної Вами моделі UA48H6200AK уточнили інформацію у офіційного представника Samsung в Україні.
Це не сертифікована модель 2014 року. Має операційну систему ORSAY. Не сертифікована - це техніка яка адаптована для продажу в іншій країні та не була офіційно представлена в Україні.