Доречі, ціни на станції потроху наче падають. Можливо, хто хотів, давно купив, а хто не купив, і не купить, бо дорого.
Так уже на все оце ціни поступово падатимуть, в людей кошельки не резинові, а продавці везти продовжують. Я тиждень назад зібрав топовий акумулятор 48V 16.5 кВт на дорогих елементах Eve MB31 314A, думав гарно продам, а якщо ні то залишу собі, і таки схоже в мене зявиться третій акумулятор
Доречі, ціни на станції потроху наче падають. Можливо, хто хотів, давно купив, а хто не купив, і не купить, бо дорого.
абсолютна більшість тих,хто реально хотів купити,купували станції ще влітку або в попередні роки Решта буде сидіти при свічках і розказувати про поганих енергетиків та владу,яка продає електрику закордон і зараз ціни,можливо, і не падають,але точно не ростуть.і точно не досягли цін рівня літа 2024
Я тиждень назад зібрав топовий акумулятор 48V 16.5 кВт на дорогих елементах Eve MB31 314A, думав гарно продам, а якщо ні то залишу собі, і таки схоже в мене зявиться третій акумулятор
16.5 не забагато? Я-б замислився десь за 10-12 максимум. Зараз три паралельно в сумі 7.5-8
16.5 не забагато?
Ємності забагато ж не буває. Якщо для приватного будинку- то, я б сказав, що це самий мінімум.
16.5 не забагато?
Ємності забагато ж не буває. Якщо для приватного будинку- то, я б сказав, що це самий мінімум.
Та не... мені 500 вт десь за годину мені з головою... Просто чим більше батарея, тим довше заряджати. 6 ну майже доста. 8 зараз з запасом навіть
Я тиждень назад зібрав топовий акумулятор 48V 16.5 кВт на дорогих елементах Eve MB31 314A, думав гарно продам, а якщо ні то залишу собі, і таки схоже в мене зявиться третій акумулятор
16.5 не забагато? Я-б замислився десь за 10-12 максимум. Зараз три паралельно в сумі 7.5-8
Так ця батарейка 16.5 буде в мене третьою, бо є ще 2 шт по 15 кВт * годин. Тобто в сумі буде 46+. Може й забагато, але хай буде, воно їсти не просить. Із лютого-березня почне сонце світити, будуть 2 електромобілі заряджатись. Ціну на світло рано чи пізно піднімуть.
Так уже на все оце ціни поступово падатимуть, в людей кошельки не резинові, а продавці везти продовжують. Я тиждень назад зібрав топовий акумулятор 48V 16.5 кВт на дорогих елементах Eve MB31 314A, думав гарно продам, а якщо ні то залишу собі, і таки схоже в мене зявиться третій акумулятор
Взяв для офісу станцію Bluetti AC50P. Потім добрав акум LiFePo4 для розширення станції - 12V 135Ah з Bluetooth. Далі прийшла думка, що раз вже є акум, то чому б вже не взяти нормальний інвертор. Дивився 12V моделі, поки не натрапив на новий Віктрон 24V 800VA (700W) за 11600. На відміну від китайців - у Віктрон низьковольтові моделі дорожче моделей аналогічної потужності на 24 та на 48 вольт.
В результаты з врахуванням доставок - інвертор 11600, акум 24V 50Ah (1280Wh) 11500. 23100 за 700W 1280Wh з повноцінним режимом ДБЖ.
Bluetti та акум продав так, як і брав. Нічого не втратив
Сумнівно, так і є! Замовив ще 17 грудня, обіцяли відправити 29 цього ж місяця. Але не так сталось як гадалось ( . Ніхто навіть не попередив завчасно, що будуть зміни у відправці товару, поки сам не написав їм. Відповідь - доставка буде не пізніше 10 січня!!! Мова про Fossibot 2400
Сумнівно, так і є! Замовив ще 17 грудня, обіцяли відправити 29 цього ж місяця. Але не так сталось як гадалось ( . Ніхто навіть не попередив завчасно, що будуть зміни у відправці товару, поки сам не написав їм. Відповідь - доставка буде не пізніше 10 січня!!! Мова про Fossibot 2400
фосібот , якщо замовляти з німмечини коштує 34-35кгрн я пропоную oukitel p2001plus в києві по 32 кгрн
щось не працює "лічка" напиши номер, або в вайбері відпишісь 050б8549ІІ
Если работает бойлер, то 10ка - это минимум.
Можно по другому решить. У меня бойлер через АВР подключен как и станция. Включается только тогда когда есть внешнее питание, когда работает станция-отключается. Станции 2,4 квт хватает , во всяком случае на нынешние отключения вплоть до 12 часов. А бойлер даже и за 12 часов не остывал.
...
Можно по другому решить. У меня бойлер через АВР подключен как и станция. Включается только тогда когда есть внешнее питание, когда работает станция-отключается. Станции 2,4 квт хватает , во всяком случае на нынешние отключения вплоть до 12 часов. А бойлер даже и за 12 часов не остывал.
А у нас на улице газ
...
Можна. Но, когда есть внешнее питание - есть и вода. Отключают электричество - отключаются насосы. Хотя стараюсь бойлер включать с подачей электроэнергии, а пользуемся водой когда отключают.
Ось цікаве про 2400
Непогане відео як на мій ділетанський розум. Там наголошують, що БМС (розбаланс) - основна біда станцій. А активний БМС - вирішує все. Є така послуга по модернізації станцій - встановлення активного БМС?
Ось цікаве про 2400
Непогане відео як на мій ділетанський розум. Там наголошують, що БМС (розбаланс) - основна біда станцій. А активний БМС - вирішує все. Є така послуга по модернізації станцій - встановлення активного БМС?
Оно не имеет смысла. Чтобы батарея отбалансировалась - ее надо зарядить малой мощностью, условных там 100-200Вт поставить на заряд, чтоб успел отработать пассивный балансир. В экофло та же тема, если постоянно разряжать в ноль и заряжать максимальной мощностью, то ячейки разбегаются со временим, но это решается 1-2 циклами разрядаи и заряда при 100Вт. Я понимаю, что отключения и все такое, но оно и разбегается не так, чтобы сильно быстро чтобы аж надо было туда вмешиваться со своим активным балансиром.
Ось цікаве про 2400
В Саші і спитай під відео. Он завжди відповідає. Мені не на часі цим займатися. Я гібрідники більше ковиряю.
Ось цікаве про 2400
Оно не имеет смысла. Чтобы батарея отбалансировалась - ее надо зарядить малой мощностью, условных там 100-200Вт поставить на заряд, чтоб успел отработать пассивный балансир. В экофло та же тема, если постоянно разряжать в ноль и заряжать максимальной мощностью, то ячейки разбегаются со временим, но это решается 1-2 циклами разрядаи и заряда при 100Вт. Я понимаю, что отключения и все такое, но оно и разбегается не так, чтобы сильно быстро чтобы аж надо было туда вмешиваться со своим активным балансиром.
В поточних умовах треба шукати компроміс між швидкістю заряду і залишковим часом на балансування, бо при малому заряді балансування не відбуватиметься, а там вже вимкнення за графіком наближається з новим циклом розряду. Тож в даному випадку про 100-200Вт на заряд можна забути, якщо це не мова про якісь малоємні станції (типу Ріверів).