мені fossibot кращий ніж anker ,не шумить, є інтеграція в home assistant
а з яким саме Анкером порівнюєте?
Anker SOLIX F2000 , в моїй моделі тільки блютуз, який раз в день вилітає і треба підходити до станції. А ще вона дуже любить крутити вентилятори, навіть коли нічого не під'єднано. Зараз на лаві запасних
А як ця ЗС DELTA Lite (1.92 кВт·год) (Stream Pro) ? Ємність десь як у FOSSiBOT F2400, ціна теж +- схожа на фосібот з європи. Але потужність невелика, 1000 Вт. І бустера немає. Можуть бути питання по запуску двигунів.
Але потужність невелика, 1000 Вт. І бустера немає. Можуть бути питання по запуску двигунів.
це недолік.
Питання власникам FOSSiBOT F2400. При якій мінімальній напрузі станція заряджається? В коментах до товару читав, хтось пише 190, хтось 200... А як насправді ?
мені fossibot кращий ніж anker ,не шумить, є інтеграція в home assistant
а з яким саме Анкером порівнюєте?
Anker SOLIX F2000 , в моїй моделі тільки блютуз, який раз в день вилітає і треба підходити до станції. А ще вона дуже любить крутити вентилятори, навіть коли нічого не під'єднано. Зараз на лаві запасних
Впізнаю брата колю! ...в мене такий же анкер(згадую, що за Вашою ж рекомендацією його й взяв), так само блютус вилітає(але по декілька разів на день) й це мене більше дратує, ніж шум...мабуть, до шуму звик та майже не помічаю його.
Питання власникам FOSSiBOT F2400. При якій мінімальній напрузі станція заряджається? В коментах до товару читав, хтось пише 190, хтось 200... А як насправді ?