мені fossibot кращий ніж anker ,не шумить, є інтеграція в home assistant
а з яким саме Анкером порівнюєте?
Anker SOLIX F2000 , в моїй моделі тільки блютуз, який раз в день вилітає і треба підходити до станції. А ще вона дуже любить крутити вентилятори, навіть коли нічого не під'єднано. Зараз на лаві запасних
А як ця ЗС DELTA Lite (1.92 кВт·год) (Stream Pro) ? Ємність десь як у FOSSiBOT F2400, ціна теж +- схожа на фосібот з європи. Але потужність невелика, 1000 Вт. І бустера немає. Можуть бути питання по запуску двигунів.
Але потужність невелика, 1000 Вт. І бустера немає. Можуть бути питання по запуску двигунів.
це недолік.
Питання власникам FOSSiBOT F2400. При якій мінімальній напрузі станція заряджається? В коментах до товару читав, хтось пише 190, хтось 200... А як насправді ?
мені fossibot кращий ніж anker ,не шумить, є інтеграція в home assistant
а з яким саме Анкером порівнюєте?
Anker SOLIX F2000 , в моїй моделі тільки блютуз, який раз в день вилітає і треба підходити до станції. А ще вона дуже любить крутити вентилятори, навіть коли нічого не під'єднано. Зараз на лаві запасних
Впізнаю брата колю! ...в мене такий же анкер(згадую, що за Вашою ж рекомендацією його й взяв), так само блютус вилітає(але по декілька разів на день) й це мене більше дратує, ніж шум...мабуть, до шуму звик та майже не помічаю його.
Питання власникам FOSSiBOT F2400. При якій мінімальній напрузі станція заряджається? В коментах до товару читав, хтось пише 190, хтось 200... А як насправді ?
180 вольт.
так само блютус вилітає(але по декілька разів на день) й це мене більше дратує, ніж шум...мабуть, до шуму звик та майже не помічаю його.
Ші пропонує придбати ESP32-WROOM-32D ,типу буде постійно підтримувати зв'язок. Але там треба гратись, через home assistant можна прокинути її керувати через інтернет
Кусок відповіді ші "Ви можете купити маленьку плату ESP32 (коштує близько 200 грн), прошити її як Bluetooth-proxy. Вона буде стояти поруч із Anker, забирати дані по Bluetooth і передавати їх у ваш Home Assistant по вашому домашньому Wi-Fi."
180 вольт.
Підозрюю, у кого який нижній поріг на зубрі налаштований )