Нет такой "жестко заданного" коэффициента пересчета. ВА в Вт переводится для каждого потребителя индивидуально с использованием коэффициента мощности (обычно у нормальных приборов написан на лейбе). Например, я лично тестил простенький "карманный" инвертор на 110 Вт. При превышении 110Вт по входу он мгновенно уходит в защиту (это любимая тема китайцев на дешевых инверторах-кирпичах указывать мощность по входу, а не по выходу). 108 Вт по входу держит бесконечно долго. При этом с его розетки я снимаю 96-97 Вт посредством блока питания ноутбука (а это не чисто активная нагрузка, хоть и весьма качественная)
Т.е. Инвертор с заявленными 110 Вт спокойно отдает потребителю 97 Вт при потреблении с аккума 108 Вт, 10% потери на преобразование 12-220. Все, больше никаких коэффициентов пересчета
...
180 вольт.
Підозрюю, у кого який нижній поріг на зубрі налаштований )
ні, нижче 190 не хочуть заряджатися..
значить десь зажлобили на платі інвертора. або стара версія.
1.4 це перевести ВА в Вт, а ккд інвертора я рахую 90%. 5% накидаю на витрати на з'єднаннях. Тут рахувати краще "в мінус", тобто по найгіршим показникам. Потім купив "по плюсу" і зрозумів що вибиває саме через отой 1-2%% на які додав в плюс, а не в мінус.
так я ж і питаю - звідки dc-dc таки витрати що ккд 90%?
1.4 це перевести ВА в Вт, а ккд інвертора я рахую 90%. 5% накидаю на витрати на з'єднаннях. Тут рахувати краще "в мінус", тобто по найгіршим показникам. Потім купив "по плюсу" і зрозумів що вибиває саме через отой 1-2%% на які додав в плюс, а не в мінус.
та це [*****]. бо 88% вже стандарт для побутових ас-дс. напівпромислові і а-бренди працюють в 94%. бачив на папері спеки і в 96% але не перевіряв.
та це [*****]. бо 88% вже стандарт для побутових ас-дс. напівпромислові і а-бренди працюють в 94%. бачив на папері спеки і в 96% але не перевіряв.
Я це не буду навіть намагатися заперечувати. Але це справедливо для скажемо так - брендови виробів. Для китая в якому немає половини деталей 90 дуже добрий показник А ми в кращих засадах фтуя беремо що подешевше... 90 то є середньооптимістичний показник