У меня станция 2 года не покидала квартиру. А в этом месяце уже два раза пришлось с 15 и на 15 тягать эти чертовы 22 кг. Вместо тренировки.
так у Вас же дві станції
36 часов не было света , одна села до 10 %, вторая подходила к 20 и было совершенно не ясно как будет дальше.Вот и потянул одну к родственникам на правом, у кого был свет.
тоді да, згоден
...
Яка ємність? На фото акум 1280Вт*год. 12 кг. Відєднати - одна хвилина і можна віднести на зарядку в інше місце
У меня дома два Fossibot 2400. Весит одна такая 22 кг.
в мене анкер 33кг і фосібот 22,теж переймався як носити (23 поверх),але з сусідами взяли в оренду генератор, тепер ліфт, опалення і вода завжди в наявності
це ж який генератор треба взяти в оренду що б все було? А Ті хто не давав грошей ліфтом не користуються?
це ж який генератор треба взяти в оренду що б все було? А Ті хто не давав грошей ліфтом не користуються?
Можу в меншого спитати. В них ОСББ, то прийняли включати витрати в платіжки. Тому і Оренда - тоді платять всі
Можу в меншого спитати. В них ОСББ, то прийняли включати витрати в платіжки. Тому і Оренда - тоді платять всі
та не треба, просто цікаво стало якщо не всі дають гроші то як ті хто не дав користуються наприклад ліфтов водою і опаленням
фосібот , якщо замовляти з німмечини коштує 34-35кгрн я пропоную oukitel p2001plus в києві по 32 кгрн
доречі, забув ще тут відписати про всяк випадок. всі, хто отримав - щиро подякували за станції!
Але ця навіть з навантаженням у 100Вт (при номінальних 600) постійно гуділа вентилятором. І є підстава думати, що режим "ДБЖ" реалізований через акумулятор.
пасивний бмс, надлишок - в тепло, от і вентилятор... хіба ні?
2. В квартире куча "паразитной" нагрузки, которая жрет централизованную систему просто так, когда не надо. Чтоб не жрала - надо каждый раз бегать клацать линиями в щитке (это если они там есть вообще), через пару дней отключений по три раза в день это надоедает. В итоге или миришься с расходом, или делаешь одну линию с резервом, которая не всегда удобна для необходимых потребителей, т.к. никто проводку в квартире не проектировал под это изначально.
Потому, удобнее всего на большой резерв (инвертор) посадить критически важную линию, а остальное питается локальным средствами - зарядные станции, ИБП для роутера и так далее.
розумні розетки і сценаріі
2. В квартире куча "паразитной" нагрузки, которая жрет централизованную систему просто так, когда не надо. Чтоб не жрала - надо каждый раз бегать клацать линиями в щитке (это если они там есть вообще), через пару дней отключений по три раза в день это надоедает. В итоге или миришься с расходом, или делаешь одну линию с резервом, которая не всегда удобна для необходимых потребителей, т.к. никто проводку в квартире не проектировал под это изначально.
Потому, удобнее всего на большой резерв (инвертор) посадить критически важную линию, а остальное питается локальным средствами - зарядные станции, ИБП для роутера и так далее.
Розеток не напасешься ))) Но, ладно, простой кейс: в розетку включена зарядная станция, которая питает мое рабочее оборудование. Допустим, я включаю станцию через некую умную розетку, как мне сделать так, чтобы станция не питалась от сети когда там электричество от инвертора, а питалась, только когда оно от города? Аутоматычно, без моего участия. Такое можно реализовать?
Розеток не напасешься ))) Но, ладно, простой кейс: в розетку включена зарядная станция, которая питает мое рабочее оборудование. Допустим, я включаю станцию через некую умную розетку, как мне сделать так, чтобы станция не питалась от сети когда там электричество от инвертора, а питалась, только когда оно от города? Аутоматычно, без моего участия. Такое можно реализовать?
Можливо!
ставите собі home assistant і контролює так/керуєте усім по сценаріям. Наприклад в мене він керує, коли заряджатися інвертора і яким струмом - зазвичай вночі, коли електрика нікому не потрібна та ще й коштує в два рази дешевше. Вночі, через пів години після відключення він вимикає сервер, щоб не жрав нашару електрику з батареї, а в день через дві. Вночі він прикручеує батареї в кабінеті, а вдень навпаки в спальні. Якщо нема зовнішньої електрики, вимикає бойлер.
ПС. Але це все наркоманство, можно підсісти на голку
ставите собі home assistant і контролює так/керуєте усім по сценаріям.
а сервер на чому крутиться?
ставите собі home assistant і контролює так/керуєте усім по сценаріям.
а сервер на чому крутиться?
в мене десь на старому мініПС. В взагалі, народ його запускає навіть на ТВ-приставках та расбері.
Можливо!
Подозреваю, что одно розеткой дело не обойдется, а городить умный дом в планы не входило
...
ставите собі home assistant і контролює так/керуєте усім по сценаріям. Наприклад в мене він керує, коли заряджатися інвертора і яким струмом - зазвичай вночі, коли електрика нікому не потрібна та ще й коштує в два рази дешевше. Вночі, через пів години після відключення він вимикає сервер, щоб не жрав нашару електрику з батареї, а в день через дві. Вночі він прикручеує батареї в кабінеті, а вдень навпаки в спальні. Якщо нема зовнішньої електрики, вимикає бойлер.
ПС. Але це все наркоманство, можно підсісти на голку
Оно забавно, но в моем случае - это копать колодец ради кружки воды, у меня банально нет ресурсов, которыми надо управлять, кроме одной розетки
можна спробувати сценарій без HA. розумна розетка плюс розумне реле і безкоштовний додаток SMART Life, Tuya.
можна спробувати сценарій без HA. розумна розетка плюс розумне реле і безкоштовний додаток SMART Life, Tuya.
тільки треба ще девайс щоб наявність електрики моніторив, наприклад з реле та датчика потопа.
Виявилось, що станція в цьому бюджеті не може працювати, як повноцінне ДБЖ, а прогоняє через акумулятор струм від мережі.
можу і працюють. але не старі блюєтті. нові моделі (з 2024) вже теж можуть
Виявилось, що станція в цьому бюджеті не може працювати, як повноцінне ДБЖ, а прогоняє через акумулятор струм від мережі.
Саме так у мене працюють дві Рівер 2 про. Десь раз на тиждень стараюсь розрядити і зарадяти повністю. І потім виставляю діапазон використання батареї 10-90. Напругу заряду понизив до 500Вт з доступних 870, заряджається до 2 годин з 0 до 100. Через акуми струм від мережі не проганяє. Як доказ, коли йде робота від акумів, на виході 230 Вольт, коли від мережі то напруга як в мережі. Блюєтті для мене як марка вмерла разом з зарядною станцією і "гарантією" на неї.
AC50P - це модель свіжа.
Десь раз на тиждень стараюсь розрядити і зарадяти повністю.
Зачем? Это имеет смысл делать, только когда начинает неадекватно работать оценка остаточной емкости. В остальном ты просто сокращаешь ей срок нахаляаву. У меня ривер 2 макс почти год стоял в режиме ИБП до 80% (до отключений) с началом отключений ничего никуда не убежало, все четко, отрубалась при 0%. Сейчас стоит заряд до 100% периодически зарояжаю на 100Вт, чтобы успела сбалансироваться и все.