..не може працювати, як повноцінне ДБЖ, а прогоняє через акумулятор струм від мережі..
Дик це зветься "онлайн ДБЖ", вважається значно крутішим за "лайн-інтеректів"..
Десь раз на тиждень стараюсь розрядити і зарадяти повністю.
Зачем? Это имеет смысл делать, только когда начинает неадекватно работать оценка остаточной емкости. В остальном ты просто сокращаешь ей срок нахаляаву. У меня ривер 2 макс почти год стоял в режиме ИБП до 80% (до отключений) с началом отключений ничего никуда не убежало, все четко, отрубалась при 0%. Сейчас стоит заряд до 100% периодически зарояжаю на 100Вт, чтобы успела сбалансироваться и все.
Можливо ти й правий.
Оно же "инверторный стабилизатор". Но народ возжелал байпаса со всеми прелестями скачущего напряжения и производитель пошел навстречу
Виявилось, що станція в цьому бюджеті не може працювати, як повноцінне ДБЖ, а прогоняє через акумулятор струм від мережі.
можу і працюють. але не старі блюєтті. нові моделі (з 2024) вже теж можуть
Саме так у мене працюють дві Рівер 2 про. Десь раз на тиждень стараюсь розрядити і зарадяти повністю. І потім виставляю діапазон використання батареї 10-90. Напругу заряду понизив до 500Вт з доступних 870, заряджається до 2 годин з 0 до 100. Через акуми струм від мережі не проганяє. Як доказ, коли йде робота від акумів, на виході 230 Вольт, коли від мережі то напруга як в мережі. Блюєтті для мене як марка вмерла разом з зарядною станцією і "гарантією" на неї.
а яка модель була?
а яка модель була?
BLUETTI Premium 100 V2
а яка модель була?
BLUETTI Premium 100 V2
Й що з нею трапилось?
Виявилось, що станція в цьому бюджеті не може працювати, як повноцінне ДБЖ, а прогоняє через акумулятор струм від мережі.
Саме так у мене працюють дві Рівер 2 про. Десь раз на тиждень стараюсь розрядити і зарадяти повністю. І потім виставляю діапазон використання батареї 10-90. Напругу заряду понизив до 500Вт з доступних 870, заряджається до 2 годин з 0 до 100. Через акуми струм від мережі не проганяє. Як доказ, коли йде робота від акумів, на виході 230 Вольт, коли від мережі то напруга як в мережі. Блюєтті для мене як марка вмерла разом з зарядною станцією і "гарантією" на неї.
В мене аналогічна ситуація але з EcoFlow, щось більше не хочу. Delta 2 просто здохла. Два сервіси підтвердили деградацію банок акума і ще щось з платою, вже не пам'ятаю. Вердікт: відновленню не підлягає. Пропрацювала всього зиму 22/23 і все. Зараз у знаймого Delta 2 MAX за 2 роки заряджається лише на 80 % від номіналу. Про знаймого не скажу але я використовував, як на мене, правильно.
а яка модель була?
BLUETTI Premium 100 V2
Й що з нею трапилось?
Я вже раніше писав. Пропрацювала 2 тижні, розрядилась до 0 і більше не запустилась. Станція купувалась офіційно, відповідно поїхала на офсервіс, там місяць промурижили і повернули кошти, за які вже в той момент нічого аналогічного купити вже було не можливо.
В мене аналогічна ситуація але з EcoFlow, щось більше не хочу. Delta 2 просто здохла. Два сервіси підтвердили деградацію банок акума і ще щось з платою, вже не пам'ятаю. Вердікт: відновленню не підлягає. Пропрацювала всього зиму 22/23 і все. Зараз у знаймого Delta 2 MAX за 2 роки заряджається лише на 80 % від номіналу. Про знаймого не скажу але я використовував, як на мене, правильно.
Правильно це як?
Зи я вже зі своїм менеджером спілкувавсь коли шукав заміну попередній станції, той навів свою статистику по Блюетті, за грудень із 3 проданих, всі 3 поїхали на сервіс.
Станція купувалась офіційно, відповідно поїхала на офсервіс, там місяць промурижили і повернули кошти, за які вже в той момент нічого аналогічного купити вже було не можливо.
"Офіційно" стосовно Bluetti в Україні - це як?
Стосовно поломки в такий момент - це звісно неприємно, але тут треба розуміти, що в такий момент сервіс повноцінний неможливий якщо тверезо мислити... Тобто змоделюйте ситуацію, що мова йде про дилера Тойоти BYD, який в місяць продавав 10 років по 2-3 машини. Відповідно на сервіс заїжджали приблизно 1-а машина на квартал. А в листопаді цей же дилер 2025 продав умовно 500 машин і через місяць на сервіс заїхали 20-25... А тепер додаєм до цього, що і дилера як такого не існує)))
Станція купувалась офіційно, відповідно поїхала на офсервіс, там місяць промурижили і повернули кошти, за які вже в той момент нічого аналогічного купити вже було не можливо.
Офіційно стосовно Bluetti в Україні - це як?
Як тобі сказати, коли наприклад Brain чи Rozetka(саме продавець) які не продають сіру техніку, продали цей товар і видали гарантійку, це офіційно чи ні? Не офіційно я купляв вже заміну. Документи навіть отримав на руки, правда вказаний фоп протухший і серійник по базі не пробивається, але вже пофіг, головне, що купив.
...
BLUETTI Premium 100 V2
Й що з нею трапилось?
Я вже раніше писав. Пропрацювала 2 тижні, розрядилась до 0 і більше не запустилась. Станція купувалась офіційно, відповідно поїхала на офсервіс, там місяць промурижили і повернули кошти, за які вже в той момент нічого аналогічного купити вже було не можливо.
ну тут мабуть як повезе вже кому з тими блюєті екофло та іншими станціями
Стосовно поломки в такий момент - це звісно неприємно, але тут треба розуміти, що в такий момент сервіс повноцінний неможливий якщо тверезо мислити... Тобто змоделюйте ситуацію, що мова йде про дилера Тойоти BYD, який в місяць продавав 10 років по 2-3 машини. Відповідно на сервіс заїжджали приблизно 1-а машина на квартал. А в листопаді цей же дилер 2025 продав умовно 500 машин і через місяць на сервіс заїхали 20-25... А тепер додаєм до цього, що і дилера як такого не існує)))
Я можливо з тобою в чомусь і згоден, але саме вказана модель була по суті свіжаком, тобто не продавалась "10 років по 2-3 машини". І купував я цю станцію якраз по причині, що вона свіжа, помилково вважаючи, що виробник набрався досвіду по минулим поколінням і їх багам. І тут ніби все б нормально, якби не одне але, завезти в продаж контейнер станцій ми якби можем, продавати якби офіційно з 5 річною гарантією також можем, а от забезпечити СЦ хоча мінімальним набором запчастин як виявилось не можем. Хоча в тих СЦ вже мабуть більше проблем саме з сервісменами... Цікаво яка доля цих повернутих станцій, що вони далі з ними робитимуть?
...
У меня два ривер 2 макса - это 512Вт*ч, оба где-то конец 22 года производство, один был новый, который я первым распаковывал, второй б/у. Новая у меня в эксплуатации с 2024г, я сразу скрутил зарядку до 200Вт с 660Вт, периодически ставлю ему 100Вт, чтобы он отбалансировался нормально. Работала нонстоп как ИБП до 80% заряженная, с зимы 2025, понятное дело, до 100% стоит. Выше 300Вт я в нее не наливал, один раз дал максимум до 50%, дальше уменьшил. Держит четко, на 0% работает до минуты и гаснет. Б/у стояла у кого-то в офисе из наших, переехала ко мне в ноябре 2025, как работала - не знаю, но там стояла дефолтная зарядка 660Вт и прошивка самая первая. Так вот, она вырубается при 13%. Пока это никак победить не удалось, хотя она по первой при 99% и достаточно долго стояла на месте при зарядке 100Вт. Я думал, что там просто разбаланс, но разрядка и зарядка малой мощностью пока не помогает, все те же 13% у нее - это отключение. Отсюда мораль, регулярно заряжать станции мощностью 1С и выше - чревато боком. Желательно не более 0,5С и периодически давать ей балансироваться на минимальном заряде.
Я можливо з тобою в чомусь і згоден, але саме вказана модель була по суті свіжаком, тобто не продавалась "10 років по 2-3 машини". І купував я цю станцію якраз по причині, що вона свіжа, помилково вважаючи, що виробник набрався досвіду по минулим поколінням і їх багам. І тут ніби все б нормально, якби не одне але, завезти в продаж контейнер станцій ми якби можем, продавати якби офіційно з 5 річною гарантією також можем, а от забезпечити СЦ хоча мінімальним набором запчастин як виявилось не можем. Хоча в тих СЦ вже мабуть більше проблем саме з сервісменами... Цікаво яка доля цих повернутих станцій, що вони далі з ними робитимуть?
Та в мене точно така. Я сам восени її всім радив як найкращий по ціні варіант по співвідношенні ціна/якість. Про поломки в інтернеті є непоодинокі випадки - визнаю, як і розумію втрату лояльності до бренду після цього. Але моя, (стукаю по дереву). Вже 2 місяці стоїть увімкнута як ДБЖ для холодильника і іншого непотребу. Були і розряди в нуль і мікрорайоен пробував від неї заживити))) і раз саму від себе пробував заряджати, то такі тортури витримала безболісно...
Що зараз можна взяти в оптимальному співвідношенні ціна/характеристики (ціна по суті не ключове але на за всі гроші світу)? Попросили родичі похолого віку щось їм підібрати/купити для ТВ+холодильник (хз, мабуть не інверторний). Бо я вже півтора року цю тему не відслідковував.
забув відписати взяли тоді по місцю якийсь AFERY AF-P210, щось в районі 40 тис.грн. заживили весь будинок через АВР, в т.ч. маленткий бойлер на 15л. тримає все, дуже тихий, люди задоволені
..не може працювати, як повноцінне ДБЖ, а прогоняє через акумулятор струм від мережі..
А для сервера мастхев! Я три роки просив в шефа, поки у відповідальний момент звичайний ДБЖ не втримав перемикання мереж і поки перезавантажилося все... тендер тю-тю. Почав на мене наїзджати ЩО, ЧОМУ... я пішов все вимкнув приніс старий ДБЖ йому на стіл зі словами - поки не буде нового все буде вимкнене.
То для пристроїв які можна назвати комп'ютерами такі системи набагато краще. Вже давно не існує страшного "падіння головок на поверхні" при вимиканні дисків. Це зараз несуттєво. А от недописати щось в ФАТ ( для простоти) це як було на хдд так і на ссд критично.
тому я вище і писав - головне, щоб був сервіс з запчастинами.
Цікаво яка доля цих повернутих станцій, що вони далі з ними робитимуть? - розканібалять+привезуть запчастин.
...
У меня дома два Fossibot 2400. Весит одна такая 22 кг.
в мене анкер 33кг і фосібот 22,теж переймався як носити (23 поверх),але з сусідами взяли в оренду генератор, тепер ліфт, опалення і вода завжди в наявності
це ж який генератор треба взяти в оренду що б все було? А Ті хто не давав грошей ліфтом не користуються?
точно не знаю,100+ кіловат, дизельний, працює тихіше тих малих поки шаровики катаються ,але в процесі доступ по картам, тому якщо не здадуть перший платіж то будуть тренувати серце. Якось прийшлось двічі на 23-й за пів години,дихалка була в шоці
В мене аналогічна ситуація але з EcoFlow, щось більше не хочу. Delta 2 просто здохла. Два сервіси підтвердили деградацію банок акума і ще щось з платою, вже не пам'ятаю. Вердікт: відновленню не підлягає. Пропрацювала всього зиму 22/23 і все.