Я вже раніше писав. Пропрацювала 2 тижні, розрядилась до 0 і більше не запустилась.
Дивно що в сервісі не допомогли, то ніби відома проблема Хоча може як раз й допомогли але вигідніше було повернути кошти й знов продати товар
Я вже раніше писав. Пропрацювала 2 тижні, розрядилась до 0 і більше не запустилась.
Дивно що в сервісі не допомогли, то ніби відома проблема Хоча може як раз й допомогли але вигідніше було повернути кошти й знов продати товар
Я думаю вони навіть не намагались. В свою чергу я вже навіть пожалкував, що здав в офсервіс, а не завіз комусь із майстрів.
В мене аналогічна ситуація але з EcoFlow, щось більше не хочу. Delta 2 просто здохла. Два сервіси підтвердили деградацію банок акума і ще щось з платою, вже не пам'ятаю. Вердікт: відновленню не підлягає. Пропрацювала всього зиму 22/23 і все.
А яка була встановлена зарядна потужність?
600 Вт на постійній основі і максимум 800 Вт, якщо треба було швидше зарядити. Діапазон розряду був мін 20 %. максимум 90 - 100 %. знов в залежності від обставин. На зберігання ставилась із зарядом 80 % і постійним контролем саморазряду. Поставив в коробку повністю справну, через півроку поставив в роботу і вона сказала "допобачення".
фосібот , якщо замовляти з німмечини коштує 34-35кгрн
Можливо хтось замовляв нещодавно FOSSiBOT F2400 з Німеччини? Яка +-вартість доставки в Україну через НП Шопінг й чи нараховують митні платежі у цьому році?
взяв влітку ecoflow delta 3 pro, була в акцію, вирішив взяти, хоча до того була вже станція на 1кВт, сподіваючись що краще потрачу кошти і нічого не буде.
інвертор+батарея не брав. тому, що особливо в квартирі немає для нього місця, плюс шумний:(
delta 3 pro - дуже тихо працює(станцію взагалі не чути), єдиний шум, це якщо йде зарядка на максімальній потужності 2.6кВт/год а так для тестування вмикав одночасно чайник 2.5кВт, фен 1.5кВт і праску ще 1.5кВт - вентилятори вмикались але не дуже чутно. в норм режимі з чайником, холодильником, розігріти їжу на індукційній плитці, освітлення, роутер, зарядки і т.д. вистачає спокійно на добу, економити - буде 2 доби. якщо світло дають хоча б на 2 години в добу - супер комфортно можна себе почувати.
вивод такий. якщо треба дешевше, або є місце, або не лякає шум - інвертор з батареями буде кращим рішенням. якщо важливий комфорт і зручність і не так важлива ціна, то для квартири це точно delta 3 pro.
p.s. трохи жалію що не взяв влітку відразу, в акцію додаткову батарею, так би 8кВт було б супер.
взяв влітку ecoflow delta 3 pro, була в акцію, вирішив взяти, хоча до того була вже станція на 1кВт, сподіваючись що краще потрачу кошти і нічого не буде.
інвертор+батарея не брав. тому, що особливо в квартирі немає для нього місця, плюс шумний:(
delta 3 pro - дуже тихо працює(станцію взагалі не чути), єдиний шум, це якщо йде зарядка на максімальній потужності 2.6кВт/год а так для тестування вмикав одночасно чайник 2.5кВт, фен 1.5кВт і праску ще 1.5кВт - вентилятори вмикались але не дуже чутно. в норм режимі з чайником, холодильником, розігріти їжу на індукційній плитці, освітлення, роутер, зарядки і т.д. вистачає спокійно на добу, економити - буде 2 доби. якщо світло дають хоча б на 2 години в добу - супер комфортно можна себе почувати.
вивод такий. якщо треба дешевше, або є місце, або не лякає шум - інвертор з батареями буде кращим рішенням. якщо важливий комфорт і зручність і не так важлива ціна, то для квартири це точно delta 3 pro.
p.s. трохи жалію що не взяв влітку відразу, в акцію додаткову батарею, так би 8кВт було б супер.
а як воно у Вас все підключено?
цікаво в ній інвертор і акум на 12 чи на 24 вольти ? Бо 4000 для 12 вольт системи не ок
А хтось вже встановлював нову прошивку для блюєті якщо маленький струм для заряду то при новій прошивці вона заряджається
А хтось вже встановлював нову прошивку для блюєті якщо маленький струммаленька напруга для заряду то при новій прошивці вона заряджається
Подивіться графік по світлу на групу 5.1 на завтра, четвер. Якось цей графік не особливо дружить із зарядними станціями 1-2 кВт*годин.
Подивіться графік по світлу на групу 5.1 на завтра, четвер. Якось цей графік не особливо дружить із зарядними станціями 1-2 кВт*годин.
не дуже зрозуміло, про який саме ви графік маєте на увазі, бо в мене саме ця 5.1., але вже декілька днів оці черги не діють, бо графіки ДТЕК дає виключно за адресою будинку.
В мене взагалі не співпадає.
не дуже зрозуміло, про який саме ви графік маєте на увазі, бо в мене саме ця 5.1., але вже декілька днів оці черги не діють, бо графіки ДТЕК дає виключно за адресою будинку.
Сейчас в Киеве 60 групп.
Сейчас в Киеве 60 групп.
та хоч 70 ... ці групи/черги не діють, заходимо на сайт ДТЕК -- вводимо свою адресу+№буд -- отримуємо графік на сьогодні/завтра...раніше писали № групи/черги, зараз вже не пишуть. Київ цифровий називає це індивідуальний (за вказаною адресою) графік відключень.
очень часто на этом сервисе возникает ситуация когда по адресу пишет что экстренные отключения и графики не действуют, а в телеграмм канале еСвітло по группам таки даются периоды отключения , включения. Надо только свою группу вычислить
Ну маю на увазі 12 груп відключення ( 1.1, 1.2,....6.2). Таки щось не діє в Києві кажуть. Я в області, то свого графіка 5.1 на завтра злякався, бо він каже що світло буде до 7 ранку, а потім із 7 ранку і до кінця доби відсутнє.
Це не зовсім так. Це ви маєте на увазі не просто інвертор, а конкретно гібридні інвертори. Більшість з них (99%) - шумні, бо з активним охолодженням. Але існують і Деє 6 кВт, з пасивним, яких практично не чути. А якщо брати не гібридний інвертор, а збірну систему - простий (малогабаритний, офлайн) інвертор, окремо, плюс окремо зарядний пристрій, плюс АКБ - то може вийти цілком допустимий шум (залежно від зарядного пристрою, та конкретного інвертора). Лише габарити трішки більші (але все можна розмістити в одному корпусі, без колхозу).
Сумнівно, так і є! Замовив ще 17 грудня, обіцяли відправити 29 цього ж місяця. Але не так сталось як гадалось ( . Ніхто навіть не попередив завчасно, що будуть зміни у відправці товару, поки сам не написав їм. Відповідь - доставка буде не пізніше 10 січня!!! Мова про Fossibot 2400
замовив 20.01. Писали про відправку до 05.02, тобто сьогодні. Але поки тихо, трека немає Схоже, завтра треба писати
А ніхто не намагався розбити на 3 платежі як на фосіботі пропонують? На нас це розповсюджується, чи тільки на ЄС?
Тут писали, що вистачає 1 кВт/год і це за умови, що ще кавомашину від неї запускають
Ось інвертор в офісі. Приблизно з 11 до 5 вечора робота від батареї. Декілька світильників, ноут і монітор 27". І більше нічого і ще хвилин 30 прорацював в режимі ДБЖ.
Приблизно 750Вт/год інвертор взяв на зяряд. Хай дуже грубо ККД - 90%, отже 675 Вт/год за 6 год. І це лише ноут, монітор та пару світильників. Без каво-машин та інших девайсів.