Вибачте, все не читав. Які станції можуть працювати в режимі байпас? Дельта2 так може?
Так, може, але у дельти2 час перемикання 30мс. Тому іноді телевізор перезавантажується, а іноді нормально, причому я не можу встановити залежності. У дельти 3 вже 10мс, у фосіботів 10, треба звертати увагу на цей параметр.
Дякую. Чи є смисл переплачувати за екофлоу? Серед яких брендів вибирать?
Смысл у каждого свой. У экофло лучшая поддержка и развитое приложение с возможностью задавать всякие сценарии и настройки. Ну и плюс они популярные, потому с ремонтом и обслуживанием обычно проблем нет. Так же экосистема развита, всякие дополнительные батареи, панели, зарядки и прочее. Если нужна станция аля просто поставил включил и больше ее не трогаешь никогда, то особого смысла в экофло нет. Из того, что более-менее массовое и вменяемое - экофло, блюетти, фоссибот (oukitel), чотеч.
І ти користуєшся енергією, коли світлав мережі немає.
Так, але ціна збереженої енергії екстремально дорожче (на декілька порядків) чим ціна поточного тарифу. В моєму випадку 1 Квт/час коштує 500 ойро ( проти 4.32 грн)
Ого Можу продати електрику по 450 ойро/квтч
...
Так, може, але у дельти2 час перемикання 30мс. Тому іноді телевізор перезавантажується, а іноді нормально, причому я не можу встановити залежності. У дельти 3 вже 10мс, у фосіботів 10, треба звертати увагу на цей параметр.
Дякую. Чи є смисл переплачувати за екофлоу? Серед яких брендів вибирать?
Смысл у каждого свой. У экофло лучшая поддержка и развитое приложение с возможностью задавать всякие сценарии и настройки. Ну и плюс они популярные, потому с ремонтом и обслуживанием обычно проблем нет. Так же экосистема развита, всякие дополнительные батареи, панели, зарядки и прочее. Если нужна станция аля просто поставил включил и больше ее не трогаешь никогда, то особого смысла в экофло нет. Из того, что более-менее массовое и вменяемое - экофло, блюетти, фоссибот (oukitel), чотеч.
дякую
А хтось рахував, чи окупилась станція? Я собі встановив тариф використання в один ойро/час під час блекауту. Так за останні 3 місяці начебто по повній
Як відомо, година роботи автоюашника (чи простою, відповідно) починаються від $100-$150. Тож, станція вартістю $1000 окупляється за 1-2 робочих дні автоюашника. Звідси виходить, якщо у вас вона окуплялася за 3 місяці - то щось тут не сходиться? Ви автоюашник, взагалі, чи нам вас підіслали?
за "копійку малую" (чи на часі казати "шаг"?) все зробимо
а для автоуашників так взагалі собі у збиток?
Ще трошки, якийсь місяць, і ті станції продаватимуть у збиток ті хто нахапав їх в надії заробити золоті гори а не встиг вчасно злити.
Чересчур оптимистично. Уверен что проблемы с электрикой у нас теперь очень надолго.
А хтось рахував, чи окупилась станція? Я собі встановив тариф використання в один ойро/час під час блекауту. Так за останні 3 місяці начебто по повній
Як відомо, година роботи автоюашника (чи простою, відповідно) починаються від $100-$150. Тож, станція вартістю $1000 окупляється за 1-2 робочих дні автоюашника. Звідси виходить, якщо у вас вона окуплялася за 3 місяці - то щось тут не сходиться? Ви автоюашник, взагалі, чи нам вас підіслали?
Вибачте, Але то почасовий тариф мабуть у Богів - автоюашників, до яких себе поки не відношу
Уверен что проблемы с электрикой у нас теперь очень надолго.
Причому по мірі закупівлі населенням зарядних станцій вони будуть тільки збільшуватися. В моїй панельці 1997/1998 років будівництва є "елітні" парадні по 4 квартири на поверх, і "бомж" варіант по 8 квартир. У "бомжів" майже щодня плавиться загальний запобіжник, іноді по кілька разів на день. Почалося це тільки в цьому році, заміри вказують на значне споживання, а не на несправність обладнання. Практично певний, що споживання зросло саме за рахунок зарядних станцій та інверторів. "Еліта" поки що таких проблем немає, бо кількість квартир на фазу там менша.
колега заряджае свою станцію по нічному тарифу. у мене гібридник і велика батарейка заряджаються по нічному тарифу, вдень споживачі живляться від батареї.
Вибачте, все не читав. Які станції можуть працювати в режимі байпас? Дельта2 так може?
Час, скоріше за все не дуже, суттєвий. Тут може ще мати значення напруга при якій відбувається перемикання і як станція визначає наявність мережі. Коли робив саморобну станцію теж наткнувся на ці граблі - якщо електрика вимикається не миттєво, то теж телевізор міг перезавантажуватися. У підсумку довелося зробити контроль напруги - якщо менше 195 В - перемикаємось на акумулятор. При напрузі 185 В - бували перезавантаження
Доброго дня. Підкажіть будь ласка чи можна таку станцію спробувати приєднати до холодильника?
Залежить від холодильнику. Сучасний інверторний має потягнути. Щось з 90-х точно ні, наприклад, мій домашній "Атлант" на старті бере 1.8kW.
А що із гарантійним сервісом на ці Fossibot обіцяють? Чи він є в Україні? Чи треба буде, якщо що, відправляти в "євро СЦ"?
Тут не чув про сервіс Гарантія 5 років. Але доставка за свої (+ багато уе, + термін возити туди-сюди) Тобто по факту немає ніякої гарантії.
деякі продавці (в Україні) дають "щедру" гарантію 30 днів, при тому, що ціна (від євро-сайту) вища на 10-15к грн...з такими приколами, мабуть таки, має сенс замовляти з європи та ремонтувати у Виталя ...
принтер ДТФ (без нагріву столів) - тягне,
А как печатать без нагрева стола ?
Головне питання було при раптовому зникненні електроенергії запаркувати друкуючі голови щоб не пересохли, а додрукувати можна і пізніше
І ти користуєшся енергією, коли світлав мережі немає.
Так, але ціна збереженої енергії екстремально дорожче (на декілька порядків) чим ціна поточного тарифу. В моєму випадку 1 Квт/час коштує 500 ойро ( проти 4.32 грн)
Ого Можу продати електрику по 450 ойро/квтч
Надто щедра пропозиція, аж страшно
Ще трошки, якийсь місяць, і ті станції продаватимуть у збиток ті хто нахапав їх в надії заробити золоті гори а не встиг вчасно злити.
А пан - оптимист Проблемы с электроснабжением никуда не денутся, к сожалению. Дай Бог, чтобы не усугубились (ведь пидары будут стараться изо всех сил). Исчезнет спрос от владельцев энергозависимых газовых котлов, зато появится спрос от тех, кому где-то надо продукты хранить (сейчас балкон рулит). А спрос от тех, у кого учеба/работа на удаленке, как был - так и останется.
Так что до торговли в убыток еще далеко. Спрос будет падать, цена вместе с ним. Но такого аттракциона невиданной щедрости, как весной 23-го или зимой-весной 25-го, ИМХО, уже не будет.
А пан - оптимист Проблемы с электроснабжением никуда не денутся, к сожалению. Дай Бог, чтобы не усугубились (ведь пидары будут стараться изо всех сил). Исчезнет спрос от владельцев энергозависимых газовых котлов, зато появится спрос от тех, кому где-то надо продукты хранить (сейчас балкон рулит). А спрос от тех, у кого учеба/работа на удаленке, как был - так и останется.
Так что до торговли в убыток еще далеко. Спрос будет падать, цена вместе с ним. Но такого аттракциона невиданной щедрости, как весной 23-го или зимой-весной 25-го, ИМХО, уже не будет.
це одна сторона медалі. інша - стає меньше дурників котрі навозять ті станції в великих кількостях.
воно то в блекаут продати пару-тройку сотень коробок взагалі не проблема. а от коли потім народ несе по гарантії, а в тебе ні запчастин, ні сервісу... і треба повертати гроші, за котрі після блекауту можна купити майже 2 станції... а прибуток ти вже проїв або злив на розпродажі неліків...
вже не один і не два "бійця не справились з атакою" і вийшли з цього ринку.
Тут є посилання на відео де ії тестували але в ньому холодильник запускався через раз.
Зависит от холодильника и как эта станция переносит импульсную перегрузку. Я обычный запускал от автоинвертора 500Вт который допускает перегруз в 1кВт на 1 или 2с - запускался, работал. Но как оно будет работать на постоянной основе с этими перегрузами - хз. На даче от инвертора в 1кВт (с пергрузом до 2кВт) с 22 года работает древний индезит + морозильная камера и норм.