А в каком магазине, ибо по ссылке выше можно только посмотреть
...
Да, такая должна потянуть норм.
Заказал. Протестирую, отпишусь.
Вот ссылка , но я не знаю получится ли отправить в Украину. Я заказал на адрес товарища в Польше.
Да, в Украину не отправляет магазин по ссылке, а те, которые отправляют стартуют от $700
Якщо друзів чи родичів у Польщі немає, то реєструється польська адреса в нпшопінг чи містшопінг. Доставка сюди недешева, але все одно вигідно.
...
Да, такая должна потянуть норм.
Заказал. Протестирую, отпишусь.
За досвідом дворічної експлуатації ecoflow delta 2 (+/- ті самі параметри) я б взяв зараз щось з більшою ємністю та потужністю. У мене сам лише холодильник висадив екофлоу за 13 годин, а кавомашина від такої станції не взмозі зварити подвійний рістретто на максимальному помолі - чутно як потужність станції просідає і вона викидає каву у смітник і пропонує зменшити дозу кави та збільшити грубість помолу. Отже шукав би щоб ємність була 2000 а потужність мінімум 2500.
А що скажете за станції pecron? Зараз на європейському сайті акція на 3600 вт 3072 втг 51000 грн виходить. Доставка трохи потягне, бо важка, але ж все одно вигідно. Але яка якість цих пекронів? Відгуки начебто норм.
За досвідом дворічної експлуатації ecoflow delta 2 (+/- ті самі параметри) я б взяв зараз щось з більшою ємністю та потужністю.
Я приглядався до цих марстеків, по них є питання. По-перше, немає додаткових батарей, а тільки паралельне з'єднання аналогічних станцій. Сонячні батареї підключаються через адаптер, яких немає і невідомо коли будуть. Були ще якісь зауваження у відгуках щодо розбалансу фаз і неможливості підключення фазозалежних котлів. Порада ще докупити дбж і поставити між цим марстеком і котлом. Тобто треба обережно підходити при виборі цього варіанту.
Я приглядався до цих марстеків, по них є питання. По-перше, немає додаткових батарей, а тільки паралельне з'єднання аналогічних станцій. Сонячні батареї підключаються через адаптер, яких немає і невідомо коли будуть. Були ще якісь зауваження у відгуках щодо розбалансу фаз і неможливості підключення фазозалежних котлів. Порада ще докупити дбж і поставити між цим марстеком і котлом. Тобто треба обережно підходити при виборі цього варіанту.
Ну це альтернатива просто станціям, які ніколи не побачать сонця. Я не знаю в цьому бюджеті станцій на 5 кВт*год
За досвідом дворічної експлуатації ecoflow delta 2 (+/- ті самі параметри) я б взяв зараз щось з більшою ємністю та потужністю.
Це все добре для будинку, в якому заздалегідь передбачено встановлення резервного живлення і є відповідна розетка. Якщо стара квартира з проводкою від забудовника то ще більш менш працює. А в квартирі як таке підключити, щоб була електрика в усіх кімнатах і в усіх розетках? У мене в квартирі 19 контурів електрики. Якщо відключити вхід електрики в квартиру і тицьнути ту станцію дротом виделка-виделка у розетку, то в деяких сусідніх розетках з'явиться струм і усе. Окремого вводу для підключення станції після пакетника і перед розгалудженням на усі контури у мене немає і втулити без порушення стін немає куди. Тому і обрав саме варіант з екофолоу. Холодильник працює так від екофлоу послідовно, щоб не волав коли світло увімкнули уночі, а все інше через подовжувачі від екофлоу. Якби зараз ремонт робив то можна було б передбачити.
Це все добре для будинку, в якому заздалегідь передбачено встановлення резервного живлення і є відповідна розетка. Якщо стара квартира з проводкою від забудовника то ще більш менш працює. А в квартирі як таке підключити, щоб була електрика в усіх кімнатах і в усіх розетках? У мене в квартирі 19 контурів електрики. Якщо відключити вхід електрики в квартиру і тицьнути ту станцію дротом виделка-виделка у розетку, то в деяких сусідніх розетках з'явиться струм і усе. Окремого вводу для підключення станції після пакетника і перед розгалудженням на усі контури у мене немає і втулити без порушення стін немає куди. Тому і обрав саме варіант з екофолоу. Холодильник працює так від екофлоу послідовно, щоб не волав коли світло увімкнули уночі, а все інше через подовжувачі від екофлоу. Якби зараз ремонт робив то можна було б передбачити.
Цікаво, що тобі заважає таку лабуду через подовжувачі запустити?
Це все добре для будинку, в якому заздалегідь передбачено встановлення резервного живлення і є відповідна розетка. Якщо стара квартира з проводкою від забудовника то ще більш менш працює. А в квартирі як таке підключити, щоб була електрика в усіх кімнатах і в усіх розетках? У мене в квартирі 19 контурів електрики.
В квартирі можна поставити додатковий щиток перемикання вводів, ввести до нього кабелі з коридорного щитка (чи де він у вас), і до нього ж кабелі від системи накопичення енергії. В мене - це виглядає так (воно за невеликою перегородкою, в кладовій, тому нічого не видно з коридору): (від коридорного щитка кабелі до перемикача та назад - ВВГ 3х4 мм2, від цього щитка, до "станції" , вона поруч знизу в ящику - ШВВП 3х2,5 мм2).
В коридорному щитку, після лічильника - двополюсний ввідний вимикач, потім реле напруги, потім додано клемник, до якого і підключаються кабелі на квартирний перемикач вводів. І, відповідно, приходять назад в цей же щиток, вже до автоматів до кімнат (ця частина лишається, як було). Нічого не потрбіно вимикати, лише перемкнути в кладовій перемикач вводів, та увімкнути інвертор кнопкою.
Коридорний щиток (будинку 40 років): Знизу зліва, над лічильником - двополюсний ввідний вимикач, з нього йдуть дроти до реле напруги, потім - до клемника, з темним кабелем ВВГ 3х4 мм2 (чи аналог). Це кабель "в квартиру", до перемикача. Другий клемник справа знизу там же - це, відповідно, вихід кабелю від квартирного перемикача вводів. Після цього клемника - все йде на квартирні автомати, як раніше (раніше йшло одразу після реле напруги). (форум повернув фото на 90 градусів. Якщо його відкрити у новому вікні - то воно буде нормальне, вертикальне).
А що заважає кинути навіть один 5жильний кабель до загального щитка і там зробити розрив вхід вихід, а у квартирі поставити РПВ та одну розетку для підключення. Роботи на пару годин з пивом.
ПС: поки писав, Володя навіть з фото скинув.
А що заважає кинути навіть один 5жильний кабель до загального щитка і там зробити розрив вхід вихід, а у квартирі поставити РПВ та одну розетку для пі дключення. Роботи на пару годин з пивом.
а що таке РПВ??, розшифруй будь ласка, бо в мого гугла, окрім РПВ-16 жодних варіантів нема
а що таке РПВ??
Ручний Перемикач Вводу ?
А що скажете за станції pecron? Зараз на європейському сайті акція на 3600 вт 3072 втг 51000 грн виходить. Доставка трохи потягне, бо важка, але ж все одно вигідно. Але яка якість цих пекронів? Відгуки начебто норм.
теж мені активно ці pecronи накидує рекламами...ціна цікава
а що таке РПВ??
Ручний Перемикач Вводу ?
Угу, він самий. Не плутати з Автомат Вводу Резерву Премикач вводу резерву, І-0-ІІ...
А що заважає кинути навіть один 5жильний кабель до загального щитка і там зробити розрив вхід вихід, а у квартирі поставити РПВ та одну розетку для підключення. Роботи на пару годин з пивом.
Можливо тому, що то не його особиста власність? В деяких ЖК не можна нічого змінювати зовні своїх дверей, навіть дизайн самих дверей з зовнішньої сторони не можна змінювати ). А то за порушення зроблять а-та-та, і через суд швиденько заставлять повернути у первісний стан. Так що "кинути кабель" не завжди варіант
вже не один і не два "бійця не справились з атакою" і вийшли з цього ринку.
схоже, навіть великі "гравці"(а ля розетка(не про розетка.eu/комфі й т.п.), фактично вийшли з гри, судячи з того, що на їх сайтах у цій категорії порожні "полички"...а кнопка "повідомити про наявність" вже декілька місяців не відповідає...