300 чого там, Вт чи Вт*годин? Що одне що друге - це нічого, це так, пару раз ноут зарядити.
Elite 300 має ємність 3014 Вт·год і важить лише 26,3 кг, що робить її однією з найлегших у своєму класі. Постійна потужність 2400 Вт дозволяє живити більшість побутових приладів, а режим Power Lifting підвищує вихідну потужність до 4800 Вт для енергоємних пристроїв.
дякую, цікаво коли до нас привезуть і яка буде ціна
А таку станцію блюєті еліт 300 хтось замовляв?
300 чого там, Вт чи Вт*годин? Що одне що друге - це нічого, це так, пару раз ноут зарядити. Раджу нікому зараз не купляти зарядні станції, а почекати хоча б місяць, ціни ітимуть тільки вниз, бо вверх нема куди, плюс попиту не буде, зараз на одного покупця буде 10 продавців. Плюс ще багато людей будуть продавати цей мотлох і переходити на сонячні системи, то можна буде і б.у. в когось взяти мало юзану за гарну ціну. Це все чисто мої здогадки, звісно істина може бути трохи іншою, але враховуючи те що сонячна генерація зараз з кожним днем прискорюється, споживання будинків з кожним днем зменшується (через підвищення середньодобової температури), то вимкнень світла буде менше.
сонячні системи і тд це коли приватний будинок а наприклад для квартири хватить і станції
Ти не правий Начеб-то й хватить. Але навіть без сонячних панелей 48в система набагато цікавіша. І по ціні і по комфорту. Ну а панелі стають приємним бонусом - в кого сторона дозволяє можна просто під вікном парочку повісити. На оболоні бачив на багатьох 9-ти поверхівках, які типу з широким парапетом на даху - просто рядами стоять вже. Головне бажання зробити. Станцію втикнути в розетку - то лінь.
ітбокс (це той же брейн не знаю навіщо вони використовують оці два магазини практично однакові) пропонує окітел 2400 плюс за 45 з чимось там тисяч, може близько до 46. Гарантія 24 місяці. Це вже робить невигідним замовлення за кордоном.
наче дійсно так, але лишається питання про реальність тієї (хоч якоїсь) гарантії/після гарантії, наявність реального СЦ, куди можна звертатися по гарантії...
Фосібот бачу 2400 здається на розетці пропонується за 42 з чимось, але передзамовлення, поставка з 25 березня. Також з гарантією. є оплата частинами і там, і там.
здається?... чи дійсно на розетці? якщо можна лінк, буду вдячний...бо не бачу на розетці такого з оплатою частинами...бачу там зовсім іншу ціну =55 к, з гарантією та опл.частинами.
найдешевше, що бачу (в Україні) по фоссіботам 2400 - це 46 150 (вже тиждень, вони майже щодня, потихеньки ціну вниз відкручують, щоби найнижчою була) в "славнозвісному" магазі хай-тек...навіть не полінувався, набрав їх, щоби подробиці уточнити...вони за багато років незмінно мутні, бо випливає купа особливостей, що найнижчу ціну (на папері) стрімко коригують наверх... й на виході вже під піїсят виходить По гарантії - так само, на сайті вказано 15 міс...по телефону вже кажуть 12 міс від магазину, а коли питаєш чи є сервісний центр чи якась фізична адреса, куди можна привезти станцію на ремонт, то виявляється, що немає такого...треба звертатися на гарячу лінію й так далі...на дєрєвню дєдушкє
Як думаєте, це вже дно, чи може ще будуть падати?
здається, наврядчи це ще дно, але...всяке може статися, у наші часи...й поточні ціни, через якийсь час, можуть виявитися дуже навіть непоганими...
як я й думав, це ж не від розетки, а від іншого якогось продавця з промовистою назвою Sklep ...гарантія (обіцяють) 12 міс(а не 24) та й оплата частинами - така собі, лише на 3 міс(від розетки, щоправда, так само)...ну й робити 100% оплату у незнайомий магаз, та чекати невідомо скільки(обіцяють до 25 березня) - я таке не практикую імхо, краще вже на євро-сайті замовляти (за 39,4 к) або таки ще трохи почекати, якщо це не перша станція.
ітбокс (це той же брейн не знаю навіщо вони використовують оці два магазини практично однакові) пропонує окітел 2400 плюс за 45 з чимось там тисяч, може близько до 46. Гарантія 24 місяці. Це вже робить невигідним замовлення за кордоном.
наче дійсно так, але лишається питання про реальність тієї (хоч якоїсь) гарантії/після гарантії, наявність реального СЦ, куди можна звертатися по гарантії...
Фосібот бачу 2400 здається на розетці пропонується за 42 з чимось, але передзамовлення, поставка з 25 березня. Також з гарантією. є оплата частинами і там, і там.
здається?... чи дійсно на розетці? якщо можна лінк, буду вдячний...бо не бачу на розетці такого з оплатою частинами...бачу там зовсім іншу ціну =55 к, з гарантією та опл.частинами.
найдешевше, що бачу (в Україні) по фоссіботам 2400 - це 46 150 (вже тиждень, вони майже щодня, потихеньки ціну вниз відкручують, щоби найнижчою була) в "славнозвісному" магазі хай-тек...навіть не полінувався, набрав їх, щоби подробиці уточнити...вони за багато років незмінно мутні, бо випливає купа особливостей, що найнижчу ціну (на папері) стрімко коригують наверх... й на виході вже під піїсят виходить По гарантії - так само, на сайті вказано 15 міс...по телефону вже кажуть 12 міс від магазину, а коли питаєш чи є сервісний центр чи якась фізична адреса, куди можна привезти станцію на ремонт, то виявляється, що немає такого...треба звертатися на гарячу лінію й так далі...на дєрєвню дєдушкє
...
Як думаєте, це вже дно, чи може ще будуть падати?
здається, наврядчи це ще дно, але...всяке може статися, у наші часи...й поточні ціни, через якийсь час, можуть виявитися дуже навіть непоганими...
Є екодрайв. у них фосібот 2400 зараз 45999. і я в цьому магазині купував декілька станцій.можлива і оплата чатсинами. ніяких особливих нюансів. щоправда, з гарантійними випадками теж,на щастя, поки що не стикався