І це тільки початок Ціни на екофло теж вниз, принаймні в єс
ну, це ж таке...ми ж добре знаємо, що сьогодні - вниз, а завтра можуть ду-уже стрімко знову наверх стрільнути, за певних обставин
До речі, сьогодні ціна на фосібот 2400 перетнула "психологічну позначку"(40к) й вже декілька продавців встановили ціну 39,9к грн...
тим часом, ціна на ф2400 вже стукається у дно)...36,9 кгрн це вже відчутно дешевше(й швидше), чим з євросайта замовляти
Ну это у каких-то совсем нонейм магазинов, вменяемые пока держат на 39...
...
ну, це ж таке...ми ж добре знаємо, що сьогодні - вниз, а завтра можуть ду-уже стрімко знову наверх стрільнути, за певних обставин
До речі, сьогодні ціна на фосібот 2400 перетнула "психологічну позначку"(40к) й вже декілька продавців встановили ціну 39,9к грн...
тим часом, ціна на ф2400 вже стукається у дно)...36,9 кгрн це вже відчутно дешевше(й швидше), чим з євросайта замовляти
Ну это у каких-то совсем нонейм магазинов, вменяемые пока держат на 39...
ой, не знаю...у кожного можуть бути дуже різні/суб'єктивні уяви про савсєм нонеймов/вмєняємих...але результат - на табло: вже 10+% продаванівна ХЛ (совсєм нонеймів та й не дуже, бо є й досить відомі нейми) дають ціну 36к. А от у вперті(упоротиє)"вмєняємиє" та не дуже ... все ще дєржат 39-45-55к та навіть є 67к
а тим часом, на сьогодні, найнижча ціна вже 36 490 грн...й це не в якогось совсєм нонейма, а в широко відомому (на автоюа принамні) онлайн-магазі із давньою історією...
А у кого є можливо delta 3 max plus, є писк чи все норм? бо бачив багато відгуків з такою проблемою
а тим часом, на сьогодні, найнижча ціна вже 36 490 грн...й це не в якогось совсєм нонейма, а в широко відомому (на автоюа принамні) онлайн-магазі із давньою історією...
Это который Хай-тек? Ни разу не сталкивался просто.
Это который Хай-тек? Ни разу не сталкивался просто.
Ага, він самий. Мутні вони, шо капець! Але ноунеймом їх не назвеш))
До речі, ще раз перевірив, що в них з ціною/наявністю, на сьогодні: -ціна, кажуть, як на сайті 36 490 грн., це якщо готівкою, якщо через кард-банкінг, то моментом накидують +5% ; -в наявності, лише чорний колір; -доставка (кур'єр по Києву, фіз.пункту вивозу немає) "на завтра", 600 грн(мені нарахували на Деміївку), на умовну Троєщину, думаю буде 1000 грн+-; -доставка НП можлива, але виключно за умови 100% передплати . Отаке, вмєняємимі звісно таких продаванів не назвеш...я їх давно знаю по телевізорах, завжди перевіряв їх "індикативні" ціни й завжди отака муть та дічь))