У цій темі, парктично кожний, так чи інакше, "займається..." , бо якщо ви не займаєтеся зарядними станціями, вони займуться вами)) Ставте питання конкретніше.
У цій темі, парктично кожний, так чи інакше, "займається..." , бо якщо ви не займаєтеся зарядними станціями, вони займуться вами)) Ставте питання конкретніше.
Продажем
Доброго всім, інвертор приїхав, візуально все ок. Питання по купівлі коміркок з нкону. Пропозиція з наявними, а також з конвертиком, все зрозуміло. Очікувана дата відправки, саме там є декілька пропозицій для мене. Спочатку була очікувана дата відправки 30.04, сьогодні вже 15.05. як це працює- якщо я проплатив з датою доставки до 30.04, то так і відправлять? Чи просто можуть нескінченно переносити дату відправки, хто особисто стикався?
як це працює- якщо я проплатив з датою доставки до 30.04, то так і відправлять? Чи просто можуть нескінченно переносити дату відправки, хто особисто стикався?
Если к ним прийдет 30.04 то они начнут отправлять.Это может у них занять неделю-две.Но бывает что сроки поставки к ним увеличиваются - вам соотвественно отправят позже на эту разницу. Пока у меня опыт максимальной задержки отправки - 3 недели.
як це працює- якщо я проплатив з датою доставки до 30.04, то так і відправлять? Чи просто можуть нескінченно переносити дату відправки, хто особисто стикався?
Если к ним прийдет 30.04 то они начнут отправлять.Это может у них занять неделю-две.Но бывает что сроки поставки к ним увеличиваются - вам соотвественно отправят позже на эту разницу. Пока у меня опыт максимальной задержки отправки - 3 недели.
Тут тяжело однозначно сказать.Им уже 3 года,это минус.С другой стороны работать они будут,может ресурс чуток поменьше будет.Я брал как-то 2 или 3-х летние ячейки - работают,пока вопросов нет.
Сейчас проще купить готовую батарею в сборе. Разница в цене получается минимальная, при том она уже собранная, на лазерной сварке и в нормальном корпусе, морочиться не надо.
Або гнучку (але не складну), якщо її возити. Я минулого літа таке тестив - при номіналі 100Вт міг знімати до 87, що дуже непогано.
Якісь конкретні моделі порекомендуєш? Чи тільки цей робочий варіант?
чисто для поповнення досвіду відпишусь по ось такій переносній панельці Aukey збираю на її основі комплект з 12в 7Аг ліфо та автомобільного юсб-с порта, який дозволить заряджати мобільні пристрої. В сонячну погоду ще не тестив, але у хмари з дощем 1-1.5 Ампери (12-15 ватт) панель віддає стабільно.
Собі вирішив не ставити великі інвертори, а взяти ще одну зарядну станцію bluetti (через мобільність, безшумність). І, можливо, встановлення 2-3 сонячних панелей (по ~500 вт).
Собі вирішив не ставити великі інвертори, а взяти ще одну зарядну станцію bluetti (через мобільність, безшумність). І, можливо, встановлення 2-3 сонячних панелей (по ~500 вт).
яку саме модель взяли?
а можна посилання в приват де саме брали і яка гарантія, дякую
Сейчас проще купить готовую батарею в сборе. Разница в цене получается минимальная, при том она уже собранная, на лазерной сварке и в нормальном корпусе, морочиться не надо.
Готову - в сенсі якусь заводську типу redodo і їм подібні? скільки не дивився - зазвичай ціна такої готової на 100 аг десь така сама як зібрати собі на 280-315
Наприклад на НКОН готова 280А 48В Felicity FLA48280TG2-EU - 51.2V 14.13kWh 1250+100 доставка= 1350 Євро зібрати самому на Envision ESS 4LH3L7 280Ah 800євро здоставкою +BMS 50 євро + корпус 100 євро Десь 1000 євро буде.
Ну не знаю, мені самому зробити цікавіше + 350євро досить велика сумма, інвертор можна купити.
а можна посилання в приват де саме брали і яка гарантія, дякую
Також цікаво
Готову - в сенсі якусь заводську типу redodo і їм подібні? скільки не дивився - зазвичай ціна такої готової на 100 аг десь така сама як зібрати собі на 280-315
Дея, дейнес, биом и куча их, уже давно можно найти по 600-800евро за 5кВт*ч готовую. Например, 600 евро уже тут с гарантией 5 лет
Наприклад на НКОН готова 280А 48В Felicity FLA48280TG2-EU - 51.2V 14.13kWh 1250+100 доставка= 1350 Євро зібрати самому на Envision ESS 4LH3L7 280Ah 800євро здоставкою +BMS 50 євро + корпус 100 євро Десь 1000 євро буде.
Ну не знаю, мені самому зробити цікавіше + 350євро досить велика сумма, інвертор можна купити.
Только этому Энвижину 3 года. Кроме корпуса надо еще провода, клеммы, предохранитель с держателем и кучу инструмента для сборки и расходников. Плюс прорва времени, чтобы это все собрать. Не выйдет оно в 1000 евро никак, если собирать нормально, а не из говна и желудей. Он в купи-продайке камрад продает готовую в самопальном корпусе и то там цена под 1200 євро Я понимаю, что он и заработать что-то хочет, но цена показательна. Я собирал 8S на 280-х, в нормальном корпусе, с монитором на 50 кв. мм кабеле, короче качественно, итоговая цена вышла где-то 900 баксов и это при том, что у меня кримперы, обжимки, тестеры сопротивления, дино ключи уже были.
Интересно, а на сколько свежие ячейки в батареях из нкона?
Дея, дейнес, биом и куча их, уже давно можно найти по 600-800евро за 5кВт*ч готовую. Например, 600 евро уже тут с гарантией 5 лет
На скільки я попередньо бачу - це дійсно має сенс якщо ми говоримо про самозбір з комірок 100 Аг, як тут в прикладі. А от з 280-314 (наприклад майже таку саму по ємності 24В) - таки немає Бо комірка на умовні 300 аг г сильно менше ніж втричі дорожча за 100. Але дякую за ці назви, подивлюсь ще. Чув про той біом раніше, раніше він точно не мав сенсу