Я зараз не бачу економії в виготовленні батареї з комірок. Я правда роблю на 48в 105ан, може інший формфактор інакше. Але моя батарея разом з bms і корпусом буде коштувати не менше, ніж deye 5.1 kwh
Я зараз не бачу економії в виготовленні батареї з комірок. Я правда роблю на 48в 105ан, може інший формфактор інакше. Але моя батарея разом з bms і корпусом буде коштувати не менше, ніж deye 5.1 kwh
Придбав комірки,280. З доставкою вийшло 41кгрн/16шт. Корпус, бмс,провода- ще 12 приблизно. Почав збирати, некваплюсь, правда. Але, думаю, як почнуть вимикати світло- робота піде веселіше
...
20999Грн за 1000 Вт / 864 Вт/год???
Це дорого. Хоч і по акції.
ну раніше були по 13500, я брав за таку ціну
Раньше - это год назад?
07.09.2025
Може на 280 і буде економія. Я брав 16х105, бо на мій погляд це більш зручний формат для батареї, можна самому переносити.
16х280 мабуть теж ок, якщо будуєш стаціонарну систему під сонце.
Почав збирати, некваплюсь, правда. Але, думаю, як почнуть вимикати світло- робота піде веселіше
Ахаха , мій випадок. Теж все лежить, чекає мого настрою
Так, на малих комірках робити акумулятор мала вигода. Я на продаж роблю весь час на 280-320А елементах, а півтора року назад захотів спробувати маленькі, зробив 48-вольтового на Репт 100А, продавав його майже місяць, і продався з досить малим заробітком, але хоча б попробував. Але так, вони +- зручні в перенесенні. Сам міг носити нормально, а на великих комірках то вдвох і то далеко не занесеш.