Вітаю. Купив фасібот 2400, Отримав проблему, в електротехніці не сильон. Маю два вхідні автомати в квартиру. Один верхнє світло і плюс одна розетка, інший остальні розетки. Зробив кабель вилка-вилка, вимкнув авирмат на верхнє світло і втикнув в ту одну розетку. Все запрацювало. Оскільки я у відпустці, то для жінки вирішив щоб був режим дбж, і тут виявилась проблема. Включаю станцію в розеточну групу, міське світло є, все працює. Вимикаю міське світло і станція починає пищати, а електрика в розеточній групі не зникає. То єсть якимось чином зарядна вилка від станції робить так, що напруга з'являється по всіх розетках, а не тільки в тій одній, де вилка-вилка втикнута. Якщо відключити зарядочний кабель, напруга в розетках зникає і все працює як я хочу. Чи можливо це якось виправити малою кров'ю? Чи жінці прийлеться вручну перемикать автомати і вручну заряджати станцію?
може це нуль таке дає? Нуль освітлення та розеток може бути поєднаним. І тому одна "дірочка" з виходу станції попадає їй на вхід і це викликає помилку.
Зробив кабель вилка-вилка
Высока вероятность ТРАГЕДИИ, в "лучшэм" случае сгорания переносного источника электроснабжэния.
На форуме, скорей всего и в этой теме, неоднократно писали про минимальный БЕЗопасный минимум для подключения.
Чи можливо це якось виправити малою кров'ю?
В подобных случаях отказываю клиентам, дажэ если предлагают заплатить в три дорога лишь бы ни чего не вскрывать.