Paulskit 28.03.2025 13:56 пишет: Але ж камрад правий, 300 кс на передньому - забагато, сам знаєш.
якщо камрад страждає від відсутності легкого авто, з низьким центром ваги, і яке повертає (VAQ буде прикольним досвідом), і непотрібні світлофорні старти - це все саме ж про leon vz. На трасі (а камрад наче писав що траси у нього багато) 300л - не забагато ніяким чином, сам знаєш.
На трасі - норм. Але ж це авто буде більшість свого часу їздити в місті, де старт-стоп буде стабільним режимом. І не натиснути на 300кс буде дуже важко.
Paulskit 28.03.2025 14:55 пишет: На трасі - норм. Але ж це авто буде більшість свого часу їздити в місті, де старт-стоп буде стабільним режимом. І не натиснути на 300кс буде дуже важко.
якщо важка нога і вже зовсім туго з тим, там є еко-режим
було б цікаво почитати відгук і емоції від leon - як воно після куги, дохлого жука та ікони-фокуса.
Але ж камрад правий, 300 кс на передньому - забагато, сам знаєш. Власне, ринок це також показує. Більш дорогий Форментор на повному розгрібають аж бігом, а Леонів одиниці катаються. Частково тут, звісно, ще грає краща підвіска для наших умов на Форменторі, але факт є факт.
Ти забуваєш про "модність" бобіків.
Поміняй начинку у цих кузовах місцями - і пропорції продажів би змінились
до чого тут модність? у нас не продають Леон на повному, хоча в Європі будь ласка, купуй. Я взяв Форментор, а не Леон саме через повний привід.
pacak 28.03.2025 14:53 пишет: На трасі (а камрад наче писав що траси у нього багато) 300л - не забагато ніяким чином, сам знаєш.
На трассе подавляющее большинство "пафосно тошнит", тут и 114 сил вполне.
Спочатку це чули про 12х сил на фокусо-ракеті, тепер про на 114 сил на жуко-боліді. Скоро від автора: 67 сил на і10 для траси "вполнє" Чи ж буде проміжний варіант від Шкоди на 1.0МПІ?
В ответ на: На трассе подавляющее большинство "пафосно тошнит", тут и 114 сил вполне.
В ответ на: Спочатку це чули про 12х сил на фокусо-ракеті, тепер про на 114 сил на жуко-боліді.
В ответ на: Жук - ни разу не болид. Просто я не люблю тошнить, ни пафосно, ни вяло.
я может чего не понимаю, все же я продолжаю утверждать, что все мы чуть чуть не в себе, каждый со своей кукухой , но если любить ездить быстро, то логичнее купить, хоть разок, машину с норм мотором, т.е. от 2 литров, лучше от 2.5. Ато какие то смешные болиды получаются. Ладно автоуашники , тут абы поржать, но оно ж в жизни не удобно, постоянно машина в разрыв идет.
п.с. когда по трассе летит такой болид, типа жука или форд фокус, то я всегда дорогу уступлю, я вас боюсь. Вот ламбе или ее копии, т.е. пыжику, не уступлю. А низко летящей коробченке, всегда.
п.с. когда по трассе летит такой болид, типа жука или форд фокус, то я всегда дорогу уступлю, я вас боюсь. Вот ламбе или ее копии, т.е. пыжику, не уступлю. А низко летящей коробченке, всегда.
+1 Бо якщо йому не дай боже доведеться гальмувати, назад до тих 170 він буде пару тижнів розганятись.