Власне сабж, чи можна ще подати докумемнти на вступ до вишу на денну форму навчання на ІТ спеціальності? На заочне ще кілька місяців приймати будуть, а на денну форму чи лишились ще такі виші чи в понеділок у всіх був останній день?
власне треба читати по конкретниому вишу, і дивитися чи будуть місця. зазвичай до середини осені можуть добирати
Не знаю як зараз, а трохи раніше - ВНЗ різних рівнів розносили по термінах, тобто, наприклад, ВНЗ вищого рівня (IV) - раніше закінчуються терміни, і раніше можна взнати чи попадаєш, чи ні. Якщо не попадаєш - то ще встигаєш попасти кудись у ВНЗ рівня III (чи якось так).
Власне сабж, чи можна ще подати докумемнти на вступ до вишу на денну форму навчання на ІТ спеціальності? На заочне ще кілька місяців приймати будуть, а на денну форму чи лишились ще такі виші чи в понеділок у всіх був останній день?
На базі якої освіти? Якщо загальна-середня - то ой А ось якщо вже є хоч якийсь диплом бакалавра, то багато вузів ще будуть приймати до кінця місяця
якщо на бакалавра, то вже ні
На базі якої освіти? Якщо загальна-середня - то ой А ось якщо вже є хоч якийсь диплом бакалавра, то багато вузів ще будуть приймати до кінця місяця
це для товариша, в нього лише середня, робота є але потрібен ще айтішний диплом та справжні навики.
Треба дивитися, де ще будет добір на контракт. Але вангую, що в нормальних вузах його не буде. Можна пробувати в умовний МАУП, крок.
Нормальний універ. ІТ є але рівня не знаю. По часу ще є 1,5 дні.
Я так розумію, що треба було пройти ЗНО (чи як його там) та попасти в списки рекомендованих до зарахування. Чи не так?
Деякі універи беруть без НМТ, на контракт
Треба дивитися, де ще будет добір на контракт. Але вангую, що в нормальних вузах його не буде. Можна пробувати в умовний МАУП, крок.
питав кілька разів, зараз мені представники вузу кажуть до добір на контракт ще буде до 28 серпня, а потім ще можливо влаштують набір у вересні. Все залежить від кількості студентів та вільних місць. Трошки поки не зрозумілий для мене ще механізм та терміни отримання студентських квитків. Кажуть що їх запустили у виробництво, на руки їх будуть роздавати у жовтні а до цього вони мають з'явитись у Дії. Тобто спочатку генеруються дуже швидко серійні номери студентських квитків для всіх студентів а вже потім обладнання повільно тижнями друкує самі квитки та розсилають по універам?
Студентські квитки - іменні, а отже друкуються на замовлення, коли сформовані і відомі списки навчальних груп. Якщо хто, чомусь, додається в групу пізніше - відповідно, для нього буде окреме замовлення квитка, і відповідно, отримає його пізніше.