Власне, є 3 претендент 4 претенденти для заміни старенької зимової Фулди 235/60 R18, бо протектор є, а м'якості нуль практично:
1. TOYO SNOWPROX S954 Індекс навантаження: 107 (до 975 кг) Індекс швидкості: V (до 240 км/ч) Шипи: Ніт Посилена гума: Так Країна-виробник: Іпошки Рік: 2022
2. YOKOHAMA W.DRIVE V905 Індекс навантаження: 107 (до 975 кг) Індекс швидкості: H (до 210 км/ч) Шипи: Ніт Посилена гума: Так Країна-виробник: Філіпіни Рік: хз, але по ходу 22й
3. ROADSTONE WINGUARD WINSPIKE SUV Індекс навантаження: 107 (до 975 кг) Індекс швидкості: T (до 190 км/ч) Шипи: Ніт Посилена гума: Так Країна-виробник: Корея Рік: 2022
UPD: забув за Фулду. Буде поза голосовалкою:( FULDA KRISTALL CONTROL SUV Індекс навантаження: 107 (до 975 кг) Індекс швидкості: H ( до 210 км/ч ) Шипи: Ніт Посилена гума: Так Країна-виробник: Німчики Рік: 2022
Муки вибору. Кореєць поки під питанням, бо не знаю, шо за звір, хоча девіз "корейському авто - корейську гуму" падходіт. Може хто вкурсі, як вони по якості/живучості?
Бюджет на колесо 5к грн +/- 300 грн, так що можна щось запропонувати своє
Особисто я - за Toyo і Fulda зі списку, але Toyo теж не юзав і хз яке воно, а Fulda - якась інша модель, у мене зараз Kristall Montero за царя Гороха. Афігенна гума, якщо чесно. Хрін затреш, по болотам, снігам, полям для паркетника - мені прям сподобалася
Манита71 10.08.2023 19:33 пишет: Правда я по бездоріжжю не їздю
Та я теж не сильно, але в лютому-березні минулого року прийшлося трохи по всякому поїздить і пустим і повним, тому... Старенька Фулда показала себе прямо вище всяких похвал І то вже був фінальний аккорд
проблема в тому, що завезуть, то траба брати і бігом. Повторних завозів як до війни не буде. Я брав гуму на прикінці зими. Розкатував губу на Блізак. Взяв Ненкук. Не було вибору взагалі.
svized 10.08.2023 23:44 пишет: проблема в тому, що завезуть, то траба брати і бігом. Повторних завозів як до війни не буде. Я брав гуму на прикінці зими. Розкатував губу на Блізак. Взяв Ненкук. Не було вибору взагалі.
Це я вже помітив)) На сайті є, по факту або нема, або 1-3 шт. Але є місця де все ж є
Оу, доречі. Взяв Goodyear UltraGrip Performance+ 235/60 R18 103T. Поки шо доволєн акі слон. Практично електромобіль, до резини тілько його залишилось придбати