YSK 16.08.2023 13:31 пишет: Треба бути уважним виїхавши на недобудовану трасу, норм асфальт буквально пару сот метрів, потім треш, я це зрозумів побачивши як підкинуло зустрічного ТЛК 200, довелося гальмувати в пол. Того треша ще декілька сот метрів і потім вже норм жорога. Вдень їхати можна, вночі краще утриматись.
Так, Ви праві. Видно як кинули асфальт класти так і лежить другий рік. Взагалі я не розумію чого було не покласти там тимчасовий переїзд десь збоку. Зробили ж такий у Городищі Черкаської області, на трасі Київ-Сміла, поки міст через залізницю колупали. Все було ок, нормально їздили, потім розібрали.
Итак, через Хмельник и Бердичев. С самого сьезда с винницкой трассы много скрытых глубоких ям. Около 100 км пути скорость не выше 60. Если не приходится обгонять, то еще норм, но если на обгоне возникают на встречке ямы по колено, то кирпичей откладываешь понимая, что либо колесами вверх, либо без колес. И вообще, кто едет с Закарпатья, никогда больше не едьте низом, только верхом. Хоть на 100 км больше, но спокойно.
Хмельницкий - мой любимый после Киева город. Этот раз проездом с румынской границы, так что была только в бассейне и в номере Лыбедь Плаза. Очень рекомендую!
julson 16.08.2023 19:58 пишет: Хмельницкий - мой любимый после Киева город. Этот раз проездом с румынской границы, так что была только в бассейне и в номере Лыбедь Плаза. Очень рекомендую!
opexkiev 17.08.2023 10:43 пишет: Коломия-Городенка-Тернопіль-Дубно-Рівне-Житомир-Київ. Гарний маршрут, майже всюди нормальна або чудова дорога.
Саме цим маршрутом їхав днями з Києва на Косів...дійсно, вцілому, все ок. От думаю, чи варто спробувати, у зворотньому напрямку через Снятин-Чернівці-Кам'янець-Вінниця-БЦ-Київ?
"Только верхом" - це який саме маршрут маєш на увазі? А хто їде із ПРИкарпаття(Коломиї) - тим самим "верхом"?
Нещодавно їхав з прикарпаття (Коломию проїжджав) "верхом". Нормально їхати, дороги менш завантажені.
можна дещо подробніше, бо незрозуміло, як то: прикарпаття (Коломию проїжджав) "верхом"?
Їхав - Київ-Житомир-Вінниця-Хміль-Кам'янець-Чернівці-Сторожинець-Вижниця-і далі в село. Назад - треба було заїхати в Косів, потім Коломия-Городенка-Тернопіль-Дубно і тд. На 50 км довше і була якась так собі ділянка, але машин значно менше, просто легше їхати. Можливо, ще від дня тижня залежить )