Впевнений що автоуа все знає ))) Готувати лінкуюсь…чесно. А ось собі та дитині би замовляв…дякую
Я собі таке беру. Стерилізована натуральна їжа без консервантів. Зберігається без холодильника пів року. Гріється в мікрохвильовці. Навіть супи є, але я їх рідко беру.
Це не зовсім те що я шукаю… це як сухпай ))) Тим паче мікрохвильовка (((
Не знаю в якому плані сухпай, це не сублімована їжа, а повністю готова. Моя релігія микрохвильовку дозволяє, але це звичайно кожному своє.
Цікаво за рахунок чого вона зберігається пів року
Цікаво за рахунок чого вона зберігається пів року
за рахунок стерилізації (приготування в автоклаві), спеціально цікавився. Як огірки/помідори/аджика, які закриваються на зиму.
Впевнений що автоуа все знає ))) Готувати лінкуюсь…чесно. А ось собі та дитині би замовляв…дякую
Не пам'ятаю вже де - але спроба була. На другий день сказав - їжте то самі і став просто намагатися збалансовано харчуватися. Наприклад якщо м'ясо, то з обочами, а не вемішелькой або картоплею. Ну і таке інше
809 грн на чоловіка на день. На дитину десь так теж буде. От і рахуй.
А насправді там жерти нема чого.
Зате "правільне".
Дякую! думаю що спробую
Я б таки порадив пошукати, може що дешевше буде...
Я б таки порадив пошукати, може що дешевше буде...
Ціни зрозуміло що високі, а на двох. на 21 день пишуть, а в місяці 30 днів, то ще в 1,5 рази більше. Я коли жив сам з двома дітьми, і так само готувати ніяк, то міксував харчування. Кожен день навідувався після 20.00 в супермаркет і затарювався зі знижкою 40% у відділі гастрономії на весь наступний день. катлєткі, курочка гриль , риба і т.д. Все що там є перепробував. Один раз млинці з мясом не дуже попались, підозріло трошкі-кислуваті буди, я зїв, норм, дітям дав щось інше. Гарніри робив в мультиварці, ріс, гречка, булгур та ін. просто засипав, води в пропорцій і на програму 30-40 хв. Нічого взагалі складного. дитина може зробити, у мене так і було. Якщо нема мультиварки, то купи по ціна одного дня харчування. Шаурму вважаю нормальною їжею, не сміятись.
А може найняти якусь жіночку яка буде готовити страви під Ваші вимоги
Гарніри робив в мультиварці, ріс, гречка, булгур та ін.
И без мультиварки можно сварить. Надо 300 грамм воды на один пакетик. Через 20 минут вытаскиваешь пакетик, разрезаешь и высыпаешь в тарелку. Очень вкусный и рассыпчатый рис получается. Есть ещё гречка и булгур, но я их не пробовал. А вот рис, ещё раз повторюсь, очень зашёл
Может и дешевле можно найти, но не знаю куда уже дешевле на данный момент
Щось я симпотних поварів не бачив ))) Або сімпотна і не повар 😂😂😂