Ох, не знаю що у вас за страшні історії такі... Я БРСМом спиртовим заправляюсь з 2017, вже 4ту машину, останні 2 з яких -нові. Коли викручував свічки то наліт невеликий рижуватий був але чисто для кольору, тобто виглядало все ідаельно. Правда більшу частину я іздю на газу, прото буває і на бензині. От рік тому купував нове авто (Тиго4 про) і гнав його з Харькова до Киева на спиртовому бензині - без проблем доїхало і ще тут іздило поки не поставили ГБО. Довіяю БРСМ бо це все ж як ні як мережева заправка. Але чув що в них також є партнерські заправки які можуть мати інших постачальників але називатись БРСМ. Одна з таких на в'їзді у Житомир з Бердичева. Але там завжди смачні ціні. Позавчора на Теліги заправляв газ то в пустий балон 72л увійшло 71,8(відсікателю нема) - вважаю це непоганим показчиком чесності. А от на Новомостицькій кажуть що прибрехують. Також мене літрів на 5 надурили на окружній Петрівці-Вишгород. Тому думаю БРСМ БРСМу - різниця. Нажаль не можна довіряти ім всим і треба також вимагати паспорт якості. Я завжди читаю його коли заливаю дизель бо там свічкками накалювання не обійдешься у разі бодяги... Жалко що немає свіжих досліджень...
Такого щоб авто переставало їхати в мене жодного разу не було - максимум старт двигуна з 2гох спроби в морози. А в теплу погоду як часи. І то це було до війни - зараз на спиртовому без проблем заводжусь