Paulskit 03.09.2025 13:04 пишет: Середню швидкість не пам'ятаю, 17.0 витрата.
Турбований бензиновий V8, розміри та вага X6M, шалена потужність, швидкість ~200 - за таких умов 17 л це "всього 17".
Відстань 500 км на одному баці, як на мене, не така вже й проблема. Це ж не електричка, яку треба маринувати принаймні годину, щоб зарядити з 0 до 100.
Собі я б скоріш за все бензиновий V8 не брав, але досі іноді шкодую, що не знайшлося звичайної 40i в потрібному фарші.
Цілі дивитись яка витрата на якій швидкості не було. Їхали в комфортному режимі відповідно до дорожніх умов, вже в кінці побачив на приборці 17.0. Доречі, саме в такому режимі використання мені х6 подобається значно більше, ніж по місту на ньому кататись. Є питання до парусності і до легкого керма, але загалом, швидко проїхати велику відстань з високою крейсерською в комфорті для нього не є проблемою.
Paulskit 03.09.2025 14:16 пишет: Доречі, саме в такому режимі використання мені х6 подобається значно більше, ніж по місту на ньому кататись.
Якщо основна претензія до міського пересування - жорстка підвіска, тоді не дивно. На трасі з більш менш нормальним покриттям та на високій швидкості жорсткість сприймається інакше, як щось позитивне.
Я для траси завжди встановлюю спорт-режим для амортів, щоб хоч трохи їх затиснути. Та, якщо чесно, на пневмі що Тур, що X5 нескінченно далекі від будь якого спортивного драйву. Все одно розбещують комфортом
та в місті взагалі різниця між порше і якоюсь шкодою досить умовна. я от покатався між Верховиною і поворотом на Заросляк в режимі спорт (на X1), скажу відверто - давно не отримував такого задоволення від водіння. і це тільки на 3х циліндрах а що тоді там на 8ми можна чудити, навіть не уявляю, хоча Х6 (новий, але чи м не встиг помітити), якого я на самому початку обійшов "як стоячого" не зміг мене наздогнати (хоча намагався), але то мабуть водій там невпевнений попався )
p.s. дорога нова там шикарна. вміють наші, коли хочуть.
Скаут 03.09.2025 15:42 пишет: та в місті взагалі різниця між порше і якоюсь шкодою досить умовна.
Не можу погодитись. Навіть на міських швидкостях ви все одно відчуєте багато чого - налаштування керма, як поводиться підвіска в поворотах та як вона відпрацьовує ями, особливості відгуку педалей газу та гальм та ще купу речей. От повноцінно розкрити двигун в місті дійсно не вийде. Тим більше V8, де все найцікавіше десь там, далеко за 100 км/год.
В ответ на: я от покатався між Верховиною і поворотом на Заросляк в режимі спорт (на X1), скажу відверто - давно не отримував такого задоволення від водіння.
А ось тут цілком згоден. Задоволення від драйву - це не тільки чи не стільки про потужність, як про сам процес керування.
В ответ на: хоча Х6 (новий, але чи м не встиг помітити), якого я на самому початку обійшов "як стоячого" не зміг мене наздогнати (хоча намагався)
В ответ на: Катнув на X6M маршрут на 500км, 250 км в одну сторону. Крейсер 210, 17.0 середня
двоякий фідбек якийсь ... останні 10 років на х6 та х5 після 140-160 вже дискомфорт від шуму а після 180 - дискомфорт від парусності. в х6 навіть шумку робив у Фетуса, краще
але на седані (5-7 серія) набогато комфортніше, у випадку коли вмикаєш режим енурезніка 200+
Не знаю про які ти x5 х6, але в F96 на 200 все ще достатньо тихо, щоб розмовляти не підвищуючи голос. Та і шасі в М все ж сильно відрізняється від звичайних версій. Напевно, F90 чи F92/F93 були б ще комфортніше, але можливості перевірити у мене наразі немає.
після 140-160 вже дискомфорт від шуму а після 180 - дискомфорт від парусності. в х6 навіть шумку робив у Фетуса, краще
Можу сказати за G05 з подвійним склінням, що після 150 життя тільки починається Взагалі їхати по хорошій дорозі на ньому 170-180 одне задоволення, 200-210 теж ніякого диcкомфорту, але двигун бажано вже потужніше ніж 30d
Можу сказати за G05 з подвійним склінням, що після 150 життя тільки починається
В плані шуму - все ok. Подвійне скло, чудова шумка і таке інше. А от по динаміці на 30d все буденно. Не більше ніж необхідний мінімум. Після 150 ні про яке "життя" вже не йдеться. Проте комфортно, так
skov 04.09.2025 12:29 пишет: А от по динаміці на 30d все буденно. Не більше ніж необхідний мінімум. Після 150 ні про яке "життя" вже не йдеться. Проте комфортно, так
Дивно було б порівнювати по динаміці 30д зі справжніми М-ками) Я про те що їхати більше 150 комфортно, можна спокійно розмовляти, ніякої парусності не помічав, кермо обома руками тримати і потіти не потрібно) Навіть 150-180 набирає не так щоб погано, далі вже відчутно гірше.
Дивно було б порівнювати по динаміці 30д зі справжніми М-ками)
Та яки M-ки, то інша ліга. Я виключно про базовий 30d. З місця та на невеликих швидкостях тягне більш менш пристойно. Але потім віддача згасає, на ~150 вже "таке". Я не кажу, що авто не прискорюється, просто в порівнянні з тим, що було на початку, динаміка зовсім ніяка. Типова картина для дизелей з однією турбіною. В моєму розумінні, це - лише необхідний мінімум.
Звичайний, не M-очний турбобенз 40i з його еластичністю (в принципі, як і будь який нормальний турбобенз аналогічного об'єму) мені особисто подобається набагато більше. Шкодую, що не вдалося знайти підходящий варіант X5 з таким двигуном.