А що вони в "Перевірці ходової частини та гальмівної системи" на 3000 грн робили?
Зробив сьогодні річне ТО, також повний сервіс гальм з заміною колодок по колу. Задні вже просились (2 мм залишок), передні на диво ще відносно живі за 42к (5 мм), але також поміняв, щоб не їхати туди знову за пару місяців. З цікавого, хотіли лити 0W20 FE (fuel economy). Ця машина точно не для fuel economy, то відмовився і попросив стандартну 0W30 на якому це авто їздить з народження. Ще з цікавого, останні тижні на холодний пуск була вібрація по кузову на холодний старт, яка пропадала коли авто прогрівалось. Вирішилось чисткою подушок двигуна, треба менше дріфтити, були забиті снігом в перемішку з брудом
Все вірно, 0w20 то для 318тих. Отже колодки перед 60/ зад 30, прівєт DSC! Дріфтити треба більше, бо ти вже заплатив за це в салоні!
Що по комплектації? Скільки очікування?
Комплектацію скину як вже приїде, бо всяке буває) У квітні повинна бути, що цікаво виробництво G21 в Мюнхені, а G20 у Мексиці) Тому і швидше.
Дріфтити треба більше, бо ти вже заплатив за це в салоні!
Треба, але не надто багато місць де це можна безпечно робити
А що вони в "Перевірці ходової частини та гальмівної системи" на 3000 грн робили?
Власне перевірку ходової і робили, як і написано. Знайшли проблему з подушками, пофіксили.
Комплектацію скину як вже приїде, бо всяке буває) У квітні повинна бути, що цікаво виробництво G21 в Мюнхені, а G20 у Мексиці) Тому і швидше.
До 340 дотягнутись не захотів? Не рахував різницю?
До 340 дотягнутись не захотів? Не рахував різницю?
Дуже хотів! Але більше хотів новий бнв саме турінг саме з конфігуратора. Взагалі-то хотів G61 більше ніж M340i, але там цінник коня валить навіть за овочевий 520і в турінгу. Для погоняти є мотоцикл.
Я в свій час також йшов за 330, але взяв 340, бо 330 в гарній комплектації і 340 (в аналогічній) не дуже то й сильно відрізнялись по грошам. Здається 5 чи 6 тисяч була різниця. Відчутна, звісно, але за 3 літра я власну жабу задушив і не жалкую.
Якраз акційні 340 та 540д вагони підвозять пише сайт бмв. Такого ніколи ще було) Бо тільки седани акційні були 2025 року
Якщо коротко - 340 на сайті авт бориспільська А 540 є в різних дилерів - на авто.ріа
Ага, вже бачу 2 позиції по 340 універсалам акційним. Ну що ж, дуже непогано. Особливо, враховуючи можливість взяти кредит на 3 роки під 0% з 0 комісією. Дещо заздрю тим, хто цією пропозицією скористається.
Оце так шара! Я по тій же ціні замовив 330 в гіршій комплектації
мені здається з бмв завжди так - якщо не готовий за космічні гроші комплектувати під себе - варто зачекати акційних пропозицій, але я навіть не пригадаю щоб були саме універсали акційні, 1, 3, 5, х1, х2, х3, х5, х6 акційні пам’ятаю, універсали акційні останній раз пам’ятаю 5-ки були аж в 2005-2006 роках (якщо пам’ять не підводить, міг з мерсом Е сплутати )
блин, эти летом будут 320-330 сараи по акции, боюсь не удержусь....
блин, эти летом будут 320-330 сараи по акции, боюсь не удержусь....
Це нащі дилери сказали?
Ага, вже бачу 2 позиції по 340 універсалам акційним. Ну що ж, дуже непогано. Особливо, враховуючи можливість взяти кредит на 3 роки під 0% з 0 комісією. Дещо заздрю тим, хто цією пропозицією скористається.
Ти ж наче відраджував від м спорт підвіски?
Ти ж наче відраджував від м спорт підвіски?
Якщо пасивна - так, я б особисто не брав. Адаптивна M - найкращий вибір. Звичайна пасивна (не M) також можна, але на M340 її немає, тільки на не M Performance моделях.