блин, эти летом будут 320-330 сараи по акции, боюсь не удержусь....
Це нащі дилери сказали?
тьфу, пропустил если но сам факт того, что повезли сараи - обнадеживает
Ага, вже бачу 2 позиції по 340 універсалам акційним. Ну що ж, дуже непогано. Особливо, враховуючи можливість взяти кредит на 3 роки під 0% з 0 комісією. Дещо заздрю тим, хто цією пропозицією скористається.
Ти ж наче відраджував від м спорт підвіски?
Якщо пасивна - так, я б особисто не брав. Адаптивна M - найкращий вибір. Звичайна пасивна (не M) також можна, але на M340 її немає, тільки на не M Performance моделях.
Точно, не дочитав. Адаптивна на тих акційних
И во сколько они +\- будут?
та я ж написал, если будут
а ти б за який прайс купив сарай 330-й? Я от хз, особливо дивлячись на вартість ТО, бо дивлюсь на довгострокові витрати )
...
а ти б за який прайс купив сарай 330-й? Я от хз, особливо дивлячись на вартість ТО, бо дивлюсь на довгострокові витрати )
Вартість ТО дуже навіть доступна, ІМХО. Порахуй просто заміну масла, ціна буквально трошки вище не преміум брендів. ВАГ, навіть бюджетний, весь дорожче. Про Мерседес взагалі мовчу. Диски-колодки - залежить від їзди в першу чергу. Будь що схожої потужності і в схожих режимах буде їсти гальма, без варіантів. Умовна 330 під спокійним водієм буде надійним і достатньо бюджетним в експлуатації авто.
Вартість ТО дуже навіть доступна
я не сперечаюсь воно все зрозуміло і логічно, але особисто я жлоб, і мені важко більше 150 у.о. на рік витрачати на обслуговування, при тому що економити я не можу і буду робити все що треба і трохи більше, тому я для себе преміум не купую, хоча саме ціна купівлі мене не сильно лякає.
Є таке. Але ж хочеться на чомусь цікавому поїздити. В порівнянні з вартістю обслуговування М, особливо Х моделей, це взагалі пил. Звісно, круто було б якби були альтернативи з дешевшим обслуговуванням, але воно все приблизно однакове, в плані - не надто дешеве.
Умовна 330 під спокійним водієм буде надійним
щодо цього взагалі вважаю, що бмв наразі топ по надійності, навіть у порівнянні з сучасними більш економними опціями, тим же вагеном або атлантісом.
...
45-50 баксов думаю было бы справедливо, зависит от комплектации и привода. за 40 бубен будет. цены на тачки неадекватные ща
...
45-50 баксов думаю было бы справедливо, зависит от комплектации и привода. за 40 бубен будет. цены на тачки неадекватные ща
за 45 в пп, я би також дуже швидко подумав upd я б навіть не думав
...
ви от прикалуєтесь 43 євро коштує Форментор З чого би 330 на повному і в універсалі коштувала би дешевше
...
ви от прикалуєтесь 43 євро коштує Форментор З чого би 330 на повному і в універсалі коштувала би дешевше
уже і помріяти неможна
...
уходящая модель, и бмв умеют в скидки. тиха, не ломай кайф
...
уходящая модель, и бмв умеют в скидки. тиха, не ломай кайф
так а шо вам кайф, а мені сиди плач в кутку і дивись, як машини розпродаються
Справжній автоюашник має міняти кожні 2 роки авто... Так що , не скигли, а готуйся.
Справжній автоюашник має міняти кожні 2 роки авто... Так що , не скигли, а готуйся.
так то воно канеш да але є нюанси
Хей щасливі власники xDrive на трійках з різноширокими дисками! З дуру замовив собі мпак, а там лише різноширокі диски 18" або 19". Отже гума лише БНВ аппрувд із зірочкою
Питання, чи сильно чутливий той іксДрайв до гуми без зірочки? Тобто купляти однакові 4 диски на зиму щоб іксДрайв правильно працював?
Без зірочки чи з зірочкою приводу пофіг. Але гума з зірочкою часто фізично інша від такої ж моделі без зірочки. По малюнку і компаунду. Головне, щоб зовнішній діаметр колеса був в рамках 1% різниці. Тобто, якщо перед 225/40, то зад 255/35. Якщо перед 255/35, то зад 295/30 і тд.