Курс это да, можно чуть выиграть. 13000 дол , да на три грн, это почти тыща дол экономии.
Випадково натрапив на цю красуню )).
Вау,ого, универсал (или как там его по новому теперь зовут, если кузов как у москвича-комби?)! Так это ж мечта половины, ну ок, не половины, но многих автоуашников. Ну, теперь заживут.
Згоден, теж не розумію в чому там краса. Морда, як ягодиці, зад, як в ІЖ КОМБІ савєцьких часів.
а я не розумію, як таке може не подобатися збоченці різні бувають, але щоб так
Зустрічаємо нову трійку! Все гуд, але одна платформа для EV і паливних - не гуд. Та сама ідея що й нова п'ятірка G60 - коли я сідав мені нагадало якийсь дропнутий СУВ або Ауді Олроуд. Тобто нема вже того відчуття що "сижу на асфальті у ковші" як було на моїй колишній Ф10
Відео не дивився, але плюсую. Сидиш в новій 5 дуже високо. В електричній 4 серії також є такий момент, ноги високо, коліна підняті.
Зустрічаємо нову трійку!
На 22 хвилині якраз розказує про ESC Sport (аналог Traction в поточних), про який я так багато пишу цієї зими. Ну і забавно на 26 також про повний привід. Не знаю тільки що тут нового, бо G20 поводить себе так само.
ІМХО, якщо було бажання купити G20 зараз найкращий час. Модель викатана по надійності до ідеалу, є гарні цінові пропозиції, класне фінансування.
ІМХО, якщо було бажання купити G20 зараз найкращий час. Модель викатана по надійності до ідеалу, є гарні цінові пропозиції, класне фінансування.
Але на підході вже нова G50. Наче через 9 днів мають презентувати перші версії.
Теоретично так. Практично, думаю буде десь +10-15к до ціни не акційних авто зараз (тобто реально +20-25к). Плюс дитячі болячки нової моделі. Плюс, ймовірніше за все, набір ваги.
Але на підході вже нова G50.
Я до нових генерацій ставлюся підозріло обережно. Навіть якщо за попередніми даними модель подобається, все одно волію зачекати, поки виробник виправить дитячі хвороби та трохи вгамує свої фінансові апетити (тобто скоригує стартові ціни).
ну с одной сторны да, с другой доплатак ф30 тысяч 30 за хороший фарш, уже как-то не та весело за тот же мотор и коробку...
ну с одной сторны да, с другой доплатак ф30 тысяч 30 за хороший фарш, уже как-то не та весело за тот же мотор и коробку...
Ну як той же, мотор інший. B58B30M0 (gen1) на F30 і B58B30O1 (gen2) на G20. Технічно сильно різні двигуни, в тому числі по потужності і надійності. На LCI2 там взагалі вже GEN3.
Але кіллер фіча G20 це підвіска. F30 тут навіть не поруч.
А чого ви очікували? Що можна буде замінити майже 10 річне авто на нове з мінімальною доплатою?
А чого ви очікували? Що можна буде замінити майже 10 річне авто на нове з мінімальною доплатою?
та ничего особо не ожидал, но жабу надо как-то умасливать. с одной стороны получишь свежие экранчики + лучше подвеску, с другой сопоставимую мощность. короче да, от бедности все, согласен
Так, ходив навколо G21 m340i слюнями обливався)). Потім поїхав в обїзд на Бориспільску трасу по трамвайним коліям і заспокоївся. Вже давно кросівки і вже стиль їзди кросоверний- не сильно пригольмовую і їду впевнено практично всюди.
От тобі точно варто покататись на G20. Ти мені нагадуєш мене, коли я їздив на Крузаку і думав що крім нього життя нема, як ви на цих лушпайках своїх їздите, це ж неможливо.
От тобі точно варто покататись на G20. Ти мені нагадуєш мене, коли я їздив на Крузаку і думав що крім нього життя нема, як ви на цих лушпайках своїх їздите, це ж неможливо.
мне?
Greeny. Я хз чому форум тебе процитував, якщо натиснути просто "Відповісти" знизу.
та ничего особо не ожидал, но жабу надо как-то умасливать. с одной стороны получишь свежие экранчики + лучше подвеску, с другой сопоставимую мощность.
За такою логікою пересідати з Туарега на X5 не було жодного сенсу: буквально ті самі свіжі екранчики, краща підвіска та співставна потужність. Але щось підказує, що між Туром та X5 та сама прірва, як між попередньою та поточною "трійками".
Greeny. Я хз чому форум тебе процитував, якщо натиснути просто "Відповісти" знизу.