Пишуть, що ДВЗ таки буде в нормальних пропорціях Прям дуже сподіваюсь, що так і буде.
Пишуть, що ДВЗ таки буде в нормальних пропорціях Прям дуже сподіваюсь, що так і буде.
сподіваюсь, бо ev реально уродське
бо ev реально уродське
Та немає нічого там уродського. В певних ракурсах навіть шикарне. Просто народ хвилюється, що немає довгого капота як в авто з класичним компонуванням: "поздовжній мотор-кардан-задній міст"... Але ж від заднього приводу ніхто офіційно не відмовлявся. Тому бензинова буде або з довшими крилами або якось переграють в існуючій конфігурації (дверка довша, мотор умовно "в салоні")...
І взагалі варто нову тему сотворити. Бо це старе одоробло немає нічого спільного з i3 )))
Не знаю чи уродське, але не виглядає як БМВ. На картинці вище, те що зверху, може бути чим завгодно, Ауді, Фордом, будь-яким дженерік китайським седаном. Знизу ж БМВ вгадується стовідсотково. Звісно будуть аргументи, що така компоновка краще, бо більше місця і простору, і, взагалі. Але я маю величезний сумнів, що 3 серію купують за місце в салоні чи це є хоч якимось вирішальним фактором.
От написав і думаю, що аналогія з дженерік китайцями не взялась нізвідки. Наче авто, виглядає як авто, але щось без роду і імені. В принципі, враховуючи, що основний для них ринок збуту електричок і є Китай, сенс, напевно, в цьому є. Тільки зробіть будь-ласка нормальний ДВЗ, без огляду на китайців.
Звісно будуть аргументи, що така компоновка краще, бо більше місця і простору, і, взагалі. Але я маю величезний сумнів, що 3 серію купують за місце в салоні чи це є хоч якимось вирішальним фактором.
Коли місце в салоні важливо і є вирішальним фактором, то купують щось інше
Говорят х5 будущий, плаг ин версия. Узкие фонари и там
Во первых не уродский, а с "оригинальным внешним видом", все же электричники специфический народ, им ок.
Да и в целом ничего уродского, надо привыкнуть, все меняется, поколения людей, вкусы, тенденции.