Друге ТО було на Макан. Масло і фільтр масляний і огляд, чуть більше 30 тис грн. До речі, продав вже.
Той самий калькулятор для пробігу 30 тис км нарахував 22770 грн. Додався салонний фільтр та роботи по його заміні. Звісно ж, моторна олива та фільтр + роботи по заміні + діагностика теж присутні.
Ну, як є.
Ось що нарахував калькулятор на офіційному сайті Porsche. Звісно, не 10k, але підозрюю, що і на Баварії ціни виросли з серпня 2025-го, коли я робив перше ТО.
Друге ТО було на Макан. Масло і фільтр масляний і огляд, чуть більше 30 тис грн. До речі, продав вже.
А чого так швидко?
Награвся. Буду шукати нову іграшку)).
Ось що нарахував калькулятор на офіційному сайті Porsche. Звісно, не 10k, але підозрюю, що і на Баварії ціни виросли з серпня 2025-го, коли я робив перше ТО.
Ти не угомонишся Що далі?
Чесно. Не знаю. Буду пробувати повільно.
...
Ти не угомонишся Що далі?
ставлю на 340 универсал
Ні, мені занизька, нажаль.
Ні, вангую якась Тойота чи електричка.
Та боронь господь))
Той самий калькулятор для пробігу 30 тис км нарахував 22770 грн. Додався салонний фільтр та роботи по його заміні. Звісно ж, моторна олива та фільтр + роботи по заміні + діагностика теж присутні.
Ну, як є.
Просто не дуже зрозуміло, що саме є. Може, офіційний калькулятор бреше, може вам ще щось робили, що не згадано в розрахунку на сайті.
P.S. Для порівняння. Салонний фільтр на X5 коштує ~9400 грн. На Макан (на сайті Porsche) - 4100. Тобто якісь позиції дорожче для Porsche, якісь - для BMW. Припускаю, "в середньому по лікарні" Порш трохи більше грошей вимагатиме, але не в рази.
Пропоную закрити тему з Поршами. Альтернатив 3 серії у них в лінійці все одно немає.
Пропоную закрити тему з Поршами. Альтернатив 3 серії у них в лінійці все одно немає.
На тлі вдалої та збалансованої G20, альтернативу знайти складно. Навіть у самої BMW