А якщо мова про універсал, то п'ятірок універсалів в продажу просто нема
Навряд чи хтось купує БМВ з вимогою "універсал" на першому місці Він тут скоріше як доповнення за бажанням. Ну і г30 універсал як на мене відверто огидний. А г20 обрав би універсал при однаковій ціні з седаном, але вони зараз дорожчі, а переплачувати за це особисто я б не став.
а это что?+
а это что?+
Очевидно, що це 520 по ціні M340
Навряд чи хтось купує БМВ з вимогою "універсал" на першому місці Він тут скоріше як доповнення за бажанням. Ну і г30 універсал як на мене відверто огидний. А г20 обрав би універсал при однаковій ціні з седаном, але вони зараз дорожчі, а переплачувати за це особисто я б не став.
Нащо ж видаляти другу частину повідомлення? Я розглядав БМВ як варіант, з вимогою "універсал або кросовер" на першому місці.
а чому у нас не возять більше B48 в виконані 30і? 20і-взагалі не риба не м'ясо. Ціна завелика мабуть.
а чому у нас не возять більше B48 в виконані 30і? 20і-взагалі не риба не м'ясо. Ціна завелика мабуть.
Чому не возять? Замовляй, привезуть. Просто немає сенсу, M340 зовсім трошки дорожче. А акційні так і взагалі дешевше.
Чому не возять? Замовляй, привезуть. Просто немає сенсу, M340 зовсім трошки дорожче. А акційні так і взагалі дешевше.
Я не тільки про 3ку, я взагалі. В конфігураторі немає. Періодично заходжу на сайт bmw і дивлюся на ці m340 універсали. Звик вже до кросоверів-важко їздити з таким кліренсом.
Точно. це я крутив Х3, там 20 бензин і дизель, а потім відразу B57 і B58.
Розбавлю тему хоч трошки про Ж20. Приводжу до ладу авто перед поїздкою 5+к. Трошки по цінам на ЗЧ може кому цікаво, ричаги аллю під опцію "змінної/адаптивної рейки на М підвіску" 7600 грн, опори двугуна по 6000 грн. Наче взагалі нормальная ціна для такого класу авто. С дивного, обидві опори вийшли з ладу на 70к пробігу. Це в мене на авто вперше таке.
Полазив по універсалу сьогодні. Це кайф, не думав що так сподобається. Виглядає вживу суперово, на фото наче важкий трохи, вживу ні. Багажник прекрасний, окреме місце для шторки, неочікувано є фіча завантаження через скло. Думав це тільки на іксах. Щось для мене сенс Х3 втратився взагалі. Ще й в м340 варіанті.
Ярик інфокарівський он теж не знав, то теж ходив облизувався на цю фічу нещадавно. Класна фіча, хотів би собі таку, але чомусь дуже рідкий звір...
Чесно кажучи перестав дивитись інфокар через кількість реклами. Наче свої і треба підтримувати, але ну забагато вже.
Порівнюю що стоїть в салоні
Та розумію, що маємо те що маємо. Просто трохи сумно від подібних "інновацій", коли нові моделі виглядають убого на тлі попередніх.
Так. Я з опасінням очікую виходу нової трійки. Раніше вони робили компромісні електрички на базі ДВЗ-шних, тепер же ДВЗ будуть мати безліч компромісів завдяки електричкам. Хоч і різні платформи, але дизайн і "оптимізація" елементів під електрику по типу безтолкових висувних ручок. По 5-й серії це також помітно. Наскільки була крута G30 і ніяка G60. Не хочеться сильно бурчати, як дід, але щось не дуже виходить
Заради справедливості іх3 G08 (першого покоління) вони зробили на базі фулового G01. Там навіть М-пакет за замовченням й лише 2 рівня комплектацій (головна відмінність - камери 360) й пару опцій (адаптивні аморти, хоча й стандартні ок, регулювання сидух, підігрів керма). А далі щось пішло не так. iX1 взагалі не зайшов.
...
Та розумію, що маємо те що маємо. Просто трохи сумно від подібних "інновацій", коли нові моделі виглядають убого на тлі попередніх.
Так. Я з опасінням очікую виходу нової трійки. Раніше вони робили компромісні електрички на базі ДВЗ-шних, тепер же ДВЗ будуть мати безліч компромісів завдяки електричкам. Хоч і різні платформи, але дизайн і "оптимізація" елементів під електрику по типу безтолкових висувних ручок. По 5-й серії це також помітно. Наскільки була крута G30 і ніяка G60. Не хочеться сильно бурчати, як дід, але щось не дуже виходить
Заради справедливості іх3 G08 (першого покоління) вони зробили на базі фулового G01. Там навіть М-пакет за замовченням й лише 2 рівня комплектацій (головна відмінність - камери 360) й пару опцій (адаптивні аморти, хоча й стандартні ок, регулювання сидух, підігрів керма). А далі щось пішло не так. iX1 взагалі не зайшов.
Але вони тільки задньоприводні? Чи я помиляюсь?
Електричка на базі ДВЗ теж така собі затія. Я тестдрайвив i4 40, яка на базі G26. Наче зовні 4 серія, наче салон такий же, але сидиш високо, повадки як в 5 серії, нічого спільного з 3 чи 4 серією немає. Не здивований, що їх на дорозі 3 штуки їздить на відміну від G20.
...
Але вони тільки задньоприводні? Чи я помиляюсь?
Так. Це мінус. Але насправді навіть цієї сніжної зими не було дискомфорту. Хоча підсвідомо нарягає, так
Чесно кажучи перестав дивитись інфокар через кількість реклами. Наче свої і треба підтримувати, але ну забагато вже.
В цьому відео здається мало реклами. Відео цікаве як на мене.
Електричка на базі ДВЗ теж така собі затія. Я тестдрайвив i4 40, яка на базі G26. Наче зовні 4 серія, наче салон такий же, але сидиш високо, повадки як в 5 серії, нічого спільного з 3 чи 4 серією немає. Не здивований, що їх на дорозі 3 штуки їздить на відміну від G20.
Залежить від моделі, потрібно кожну окремо розглядати. В G08 посадка така ж сама, як і в G01. В седанах відрізняється, так.
Ютуб підкидає відоси останнім часом, я прям задумався.