Майбутнього власника запросили на завод взяти участь у процесі збірки його авто. Люди живуть в інших вимірах... Зважаючи, що через 5-10 років все буде EV, то це точно для внуків буде машина.
Більшість брендів (включаючи Skoda/VW, а також Volvo, Stellantis) планують повністю припинити продажі бензинових авто в Європі до 2030-2032 років.
In Q1 2026, EU countries registered more than 500,000 new EVs – up 33.5% compared to the same period in 2025.
This isn’t just a few countries pulling the numbers up. Growth is showing up across all of Europe’s major markets.
Germany, France, Spain, Italy, and Poland – the region’s five largest economies – all recorded BEV growth above 40% year to date.
Зважаючи, що через 5-10 років все буде EV
до-до
Ну я ж не свої думки транслюю, а факти:
...
Більшість брендів (включаючи Skoda/VW, а також Volvo, Stellantis) планують повністю припинити продажі бензинових авто в Європі до 2030-2032 років.
In Q1 2026, EU countries registered more than 500,000 new EVs – up 33.5% compared to the same period in 2025.
This isn’t just a few countries pulling the numbers up. Growth is showing up across all of Europe’s major markets.
Germany, France, Spain, Italy, and Poland – the region’s five largest economies – all recorded BEV growth above 40% year to date.
Шкода може і планує, БМВ, на щастя, ні.
Не факти, а просто такі самі чужі думки щодо "планів". Перепланують, а потім ще раз.
эта история уже лет 5, ДВС до 2025, теперь 2030 и тд
Продолжаю наблюдения, из нового шикарный расход по трассе. На круизе на трассе 5,4-5,7 при 110. Спидометр врет на 1 км\ч судя по GPS. Из минусов, заметил когда нажимаешь в пол, очень сильно разгружается передняя ось и моментально слабый контакт с дорогой передних колес. В целом рулежка вызывает и намекает на очень активную езду, провоцирует. Машина ТОП.
Повертаюсь до цієї проблеми яку я таки вирішив. Що не подобалось: - пінки коробаса при гальмуванні. Виявилось сдохла подушка мотора ліва і підходила права. Заміна все вирішила, авто плавне, перемикання передач кайф. Наріканнь немає. - Плавало авто на розгоні. Тут два фактори впливали. Перший ричаги, другий подушка мотора. Замінив всі ричаги і все пройшло.