В новому М3, щоб не тулити батарею, БМВ втулили подвійне запалювання з попередньою форкамерою щоб вкластися в екологічні норми euro 7 Саме через норми euro 7 в М5 втулили батареї
BMW M Ignite technology: Innovative new technology for all six-cylinder in-line engines from BMW M.
07.05.2026 Press Release
+++ Pre-chamber combustion patented by BMW celebrates its premiere. High-efficiency new development makes its series production debut in BMW M models and enables a significant reduction in fuel consumption under high loads. New ignition process is a prime example of the transfer of technology from racing cars to series-production models and helps to meet the requirements of the EU7 standard. Production of the BMW M3 and BMW M4 with BMW M Ignite technology begins in July 2026; the new engine technology will be available for the BMW M2 from August 2026. +++
Munich. With BMW M Ignite technology, a new engine technology patented by BMW in 2024 is set to enter series production. This new kind of pre-chamber ignition system for petrol engines will debut in the six-cylinder in-line units for the BMW M2, BMW M3 and BMW M4 from mid-2026. One of its standout benefits is a significant reduction in fuel consumption under high loads – during track use, in particular. This new engine innovation has its roots in motor sport, making it another example of the transfer of technology from the race track to the road. And it also plays a major role in meeting the stringent requirements of the Euro 7 standard.
Виглядає, так що рестайл буде цікавим варіантом. Пофіксять дизайн трохи і дитячі болячки з цим новим приколом.
Виглядає, так що рестайл буде цікавим варіантом. Пофіксять дизайн трохи і дитячі болячки з цим новим приколом.
Та наче не рестайл, а повністю новий кузов G50/G51 ДВС версії будуть без подвійної підлоги, без батарей Електричку вже показали
Та наче не рестайл, а повністю новий кузов G50/G51 ДВС версії будуть без подвійної підлоги, без батарей Електричку вже показали
Так, я маю на увазі рестайл G50.
"Дешевшу" далі нікуди
Так не я ж писав про причини через які "беруть" плагіни. Я теоретично думав, що беруть їх ті, хто свідомо хоче плагін. Ви ж стверджували, що воно нафіг нікому не потрібно, але все-так беруть, крім того ще й грішать тим, що не використовують розетку. Тому і уточнюю - чому беруть? Історія про "через еконорми" теж не до кінця зрозуміла. Бо всякі M5 - це нішеві авто з відносно незначними продажами. В той же час в топі продаж - Октавія, яка в тому числі теж не проходить по еконормах...
Так, я маю на увазі рестайл G50.
Ааа-а! Зрозумів
"Дешевшу" далі нікуди
Так не я ж писав про причини через які "беруть" плагіни. Я теоретично думав, що беруть їх ті, хто свідомо хоче плагін. Ви ж стверджували, що воно нафіг нікому не потрібно, але все-так беруть, крім того ще й грішать тим, що не використовують розетку. Тому і уточнюю - чому беруть? Історія про "через еконорми" теж не до кінця зрозуміла. Бо всякі M5 - це нішеві авто з відносно незначними продажами. В той же час в топі продаж - Октавія, яка в тому числі теж не проходить по еконормах...
М5 купують не тому, що це плагін, а тому що це М5, очевидно ж. Плагін не є плюсом для даного авто, як не є плюсом для будь-якої RS чи AMG моделі. Просто альтернатив не так і багато і вони також вимирають.
Я теоретично думав, що беруть їх ті, хто свідомо хоче плагін. Ви ж стверджували, що воно нафіг нікому не потрібно, але все-так беруть, крім того ще й грішать тим, що не використовують розетку. Тому і уточнюю - чому беруть?
Корпоративні авто - через податки, які залежать від паспортних цифр по викидам. На carwow іноді приводять конкретні дані по UK. Для версій однієї моделі зі звичайним потужним ДВЗ та тим самим ДВЗ + плагін суми можуть відрізнятися на порядок. Тисячі фунтів vs сотні фунтів. І байдуже, що користувач майже ніколи той гібрид не заряджатиме.