Йой. Тіко тепер узнав що для бмв спеціальні шини роблять, думав то про сніжинку зірочка.
Замовив сьогодні 330ix мпак З цікавого: З мпаком йде спорт підвіска -10мм, а я вже застарий на таке, прийшлося замовити електроні амортизатори щоб повернути кліренс. Також за пару грош додав переднє скло акустичне. Шо воно таке - хз, але манагер сказав одразу треба додати ХайФай колонки. Здивувало, що на такому досить овочевому авто не можна відмовитися від хдрайву, хоча на 320 хдрайв це опція.
Ну і забрав своє замовлення.
Дуже зрадів, що всі колеса однакового розміру 225/45/18 без уцих різношироких приколів. Менеджер сказав, що завод так зробив бо багато було нарікань. Одразу дав кутА маленько, задок так легко на обертах біля 3000-3500 пішов бочком, воно наче приємно, проте не шкодувати тепер, що на задку вузька гума?!
По книжці 2000км обкатка... я здивований, на кодіаку не пам'ятаю щоб обкатував...
круть поздоровляю! більше універсалів в світі кросоверів!!
круть поздоровляю! більше універсалів в світі кросоверів!!
Дякую. Трійка Турінг за відчуттям нагадує великий хетч. А стара RWD копійка нагадувала карт)
Швидко її додали на відміну від попередніх rs4/rs5, яких не було офіційних
Напевно через те, що цей бегемот дуже популярний на інших ринках) 2.4 т curb weight (( Свого часу кабан 60-й важив 2.2 максимум і то було важке авто)
Таймінг прекрасний, насправді. G80/G82 - все, у нас вже не замовити. Коли будуть нові - хто зна, їх ще навіть не презентували. Якими вони будуть - також не ясно, по дизайну є питання і ще, не дай боже, також упоряться, і зроблять гібридом. С клас і так ясно, бажаючих купувати гібридні 4 циліндри за 100к+ щось не дуже багато. Хто б міг подумати. Так що у Ауді є десь рік-півтора, щоб скористатись вакуумом на ринку і продати якомога більше. Заодно і побачимо чи є на ринку попит на такі авто.
P.S. Вангую, що немає. Дешево і безтолково валити по прямій є теслі і інші китайці в асортименті. Вага вбʼє інтерес до даної моделі. І пільг у нас для них немає, щоб хоч якось її виправдати.
Заодно і побачимо чи є на ринку попит на такі авто.
P.S. Вангую, що немає. Дешево і безтолково валити по прямій є теслі і інші китайці в асортименті. Вага вб'є інтерес до даної моделі. І пільг у нас для них немає, щоб хоч якось її виправдати.
Ви самі й відповіли на запитання. Батарейки і відповідна вага тепер практично всюди, моделей зі звичайними ДВЗ майже немає чи вже взагалі немає. А конкурувати з електричками в категорії "валити по прямій" - марна справа. То ж попит, якій і раніше був не надто високим, знизиться до мікроскопічного рівня.
ІМХО, тут величезна втрачена можливість скласти конкуренцію G80. Дизайн загалом вийшов дуже вдалий, поставте туди V6 на ~550 кс, він у вас є, торсен, задній активний диференціал, щоб трошки повертати могла і все. Фанати вагодрочери побіжать купувати наперебій. Це ж майже М3 в обгортці від Ауді. Особливо в момент, коли третя серія наближається до кризи жанру.
Ще одна непопулярна думка, оновлювати ні G20, ні G80 не було жодної необхідності. Хоч моделі вже 8 рік йде і вона пережила декілька рестайлів, на ринку й досі немає гарної альтернативи, а авто не виглядають застарілими. Я не уявляю як ту ж G80 можна зробити ще краще, крім втрати ваги.
ІМХО, тут величезна втрачена можливість скласти конкуренцію G80. Дизайн загалом вийшов дуже вдалий, поставте туди V6 на ~550 кс, він у вас є, торсен, задній активний диференціал, щоб трошки повертати могла і все. Фанати вагодрочери побіжать купувати наперебій. Це ж майже М3 в обгортці від Ауді. Особливо в момент, коли третя серія наближається до кризи жанру.
Ще одна непопулярна думка, оновлювати ні G20, ні G80 не було жодної необхідності. Хоч моделі вже 8 рік йде і вона пережила декілька рестайлів, на ринку й досі немає гарної альтернативи, а авто не виглядають застарілими. Я не уявляю як ту ж G80 можна зробити ще краще, крім втрати ваги.
А яка була ціна на М3 перед тим як перестали приймати замолення, не пам'ятаєш часом?
А яка була ціна на М3 перед тим як перестали приймати замолення, не пам'ятаєш часом?
Точно не памʼятаю. Здається старт трохи менше 5 був, 5.5 за X-Drive Competition.
Ну, майже вгадав.
ІМХО, тут величезна втрачена можливість скласти конкуренцію G80. Дизайн загалом вийшов дуже вдалий, поставте туди V6 на ~550 кс, він у вас є, торсен, задній активний диференціал, щоб трошки повертати могла і все.
За фактом все навпаки - торсен послідовно прибирають навіть із кросоверів, а потужний V6 без гібриду, мабуть, не влізає в еконорми. Тому маємо те, що маємо.
Втім, ця проблема скоро буде вирішена: як тільки G80 остаточно зникне, не буде еталону для порівняння, і гібридні бегемоти вважатимуться нормою.
З 2027 року заборона продавати(випускати) авто які не ЄВРО7. Сам по собі V6 не вкладається в ці норми. R4 2.0 без електрики ще можна зробити в євро7, там, наприклад, буде каталізатор який миттєво розжарюється батарею 48V)))
Але! На попередній сторінці я писав, що у БМВ є вже дигун R6 3.0 під норми євро7
Отже всі фанати зараз грають в лонг очікуючи новий М3
Що заважало ауді зробити v6 який вкладається в євро 7? Якщо БМВ змогли, то ВАГ, з його ресурсами, точно могли б не гірше. У вас RS5 на пів тонни важче за попередню RS6, ну це як взагалі? І навіщо, кому вона така потрібна? Це ж "спортивне" авто, воно не повинно 2 з половиною тонни з собою тягати постійно. Їй богу, замість цього чуда за всі гроші світу простіше купити щось електричне для нудного пересування з точки а в точку б і на здачу щось веселе по типу MX-5/GR86. Буде краще, ще й гроші залишаться.
Отже всі фанати зараз грають в лонг очікуючи новий М3
На ринках, де її ще можна купити, треба брати поточну і навіть не думати. Якби я був не такий бідний, я б так і зробив би.
Їй богу, замість цього чуда за всі гроші світу простіше купити щось електричне для нудного пересування з точки а в точку б і на здачу щось веселе по типу MX-5/GR86. Буде краще, ще й гроші залишаться.
Ви часто в такому режимі пересуваєтесь? У мене взагалі - виїзд в торговий центр це свято якесь, намагаюся обирати як подалі від дому. На роботу на вєліку/мото/скутері/самокаті/ГТ(у злу погоду)
У сусіда МХ-5, перші роки ще їздило, зараз стоїть на паркінгу під чохлом)
У мене стандартно від 50 км на день є, вихідні за 100. Зараз, коли тепло, Міатку катав би з радістю.
Ну із оглядом на стан дерев - це десь 1,5 -2 місяці тому знято. Але ... бляхамухатокапець - навіть старі тюнені E36 виглядають більш жваво. про всякі лавочкі на колесах (gt234) - мовчу.