Це як Крузаки від саудитів - кондей дурний, а пічка ніяка. Машина під спекотний регіон Тут те саме.
на Столичці тільки відкрився офіційний салон Avatr, ну ради цікавості заїхав тест-драйві ще не має але я просто вражений якістю салонів в машинах: матеріали, збірка, технології, ергономіка, зручність, функціонал, подвійне скло, автоматичні двері про монітори і налаштування того всього вже і годі казати, Zeekr на цьому фоні набагато простіше дуже зручні сидіння, особливо у топовій моделі ( з 112 батареєю) на 4 місця акумулятори Catl програмне забезпечення Huawei, здається нічого не скрипить не люфтить, навіть козирки від сонця зроблені дуже цікаво і якісно шикарна музика (реально якісний звук, на досить високому рівні гучності можна розмовляти і все чути , музика не спотворена, жодних сторонніх шумів на високій гучності і вібрацій, на складних жанрах каші звуку нема, досить пристойно як для авто, хоча я ніколи не був фанатом автомузики ..може просто нормальна музика така в авто) менеджер сказав, що огляд по суті ні про що, справжні враження будуть коли проїхатись -)))) не знаю як їде але за 40-50 дуже достойне авто, німецькі авто з такими матеріалами і комплектаціями коштують суттєво дорожче і то не все певно є з того що там-) чесно кажучи бачив так мимохідь багато. тих китайських авто але ну таке собі.......а от тут, чесно скажу, не очікував, що сподобається
Описав все крім, власне, автомобільної частини Де частіше всього і починаються нюанси.