чомусь думав, що у вас там вигідно лізинг, покатав роки 3 і віддав, а те здешевлення до спини.
Так і є, мені повезло вскочити так в дешевий акційний лізинг із EQA, але наразі таких смачних пропозицій нема на німців. Є супер-дешевий Citroen e-С3, може я його і розгляну на заміну EQA.
Мерседес вже зробив C63 на 4 циліндрах, який нікому нафіг не здався і який продається взагалі ніяк. Ось схоже нова спроба зробити якусь діч.
Вони ще попередню діч ніяк не можуть розгребти. Відео на Інфокарі вийшло про якісь захмарні знижки на електричні моделі. Мені до цього прилітав спам на цю ж тему, окремі екземпляри 2022 року виробництва, ніяк продати не можуть. Схоже, нічому життя не вчить.
Мерседес вже зробив C63 на 4 циліндрах, який нікому нафіг не здався і який продається взагалі ніяк. Ось схоже нова спроба зробити якусь діч.
Вони ще попередню діч ніяк не можуть розгребти. Відео на Інфокарі вийшло про якісь захмарні знижки на електричні моделі. Мені до цього прилітав спам на цю ж тему, окремі екземпляри 2022 року виробництва, ніяк продати не можуть. Схоже, нічому життя не вчить.
У них наразі величезна криза ідентичності. Сумно за цим спостерігати.
Якщо будуть і далі створювати всіляких гомункулів, та ще й парити по космічних цінах, то криза ідентичності має всі шанси перерости в кризу фінансову. Сподіваюся, що цього не станеться, бо дійсно сумно.
VW ID.7 ? Его сильно нахваливают и покупают хорошо. И дальность хода у него хорошая.
VW ID.7 ? Его сильно нахваливают и покупают хорошо. И дальность хода у него хорошая.
Так, виглядає цікаво, треба буде заїхати його помацати. Ціна трохи вища за EX40 і навіть CLA shooting brake (вони тут вчора додали його до конфігуратора, але поставки не раніше квітня...), але ID7 наче і сильно більший за них.
Господи, та нет у них никакого кризиса идентичности. Кризис в автоиндустрии в целом, в связи с электрификацией. Да, вся эта линейка EQ - неудачная, оно сырое и дорогое, поэтому и распродают со скидкой. Так у всех автопроизводителей такого кала много. Будут нормальные и успешные электрички с нормальной дальностью. Не сцыте. И вообще, вся автоиндустрия всю свою истроию живет от кризиса к кризису, это ее нормальное состояние.
Я конечно понимаю боль 50-летних дядек, им надо чтоб Мерседес в 2025 году выпускал W211 с атмосферниками и с магнитолой на кнопочках. Но простим им эти девиации. Это возрастное.
W124 E500 V8 W126 S300-S500 W140 S300-S600
в Україні EQ серій певних років знижки зараз до 45%
Elroq абсолютно годний варіант. Сьогодні їздив на шкоду помацати. Габарити і зручності дуже збалансовані для міського бобіка, немає сенсорних кнопок на кермі, є нормальне керування круїзом. Єдиний нюанс - це шкодівська кольорова гама, майже все якась blue water. Пишуть їх 100 тис штук за перший рік продали і наразі черга кілька місяців
Elroq абсолютно годний варіант. Сьогодні їздив на шкоду помацати. Габарити і зручності дуже збалансовані для міського бобіка, немає сенсорних кнопок на кермі, є нормальне керування круїзом. Єдиний нюанс - це шкодівська кольорова гама, майже все якась blue water. Пишуть їх 100 тис штук за перший рік продали і наразі черга кілька місяців
кілька це надто оптимістично. Хоча саме за елрок не скажу, а ось еньяк чекати 5 місяців.
кілька це надто оптимістично. Хоча саме за елрок не скажу, а ось еньяк чекати 5 місяців.
Підтверджую, Еніак мені озвучували 6 місяців проти двох місяців на модел У (продавці тесли ржуть в голос, "і вона на відміну від вашого мерседеса зроблена в Німеччині")
чомусь думав, що у вас там вигідно лізинг, покатав роки 3 і віддав, а те здешевлення до спини.
Так і є, мені повезло вскочити так в дешевий акційний лізинг із EQA, але наразі таких смачних пропозицій нема на німців. Є супер-дешевий Citroen e-С3, може я його і розгляну на заміну EQA.
C eC3 все ясно стало после первых обзоров. Машина в которой нельзя расход электричества посмотреть вообще существовать не должна.
Дякую. Мій колишній плейд вже рве тік токи. Сам катається по столиці Взяли блогери.
Одужуй! П.С.: Було б, звісно, цікаво послухати про заміну Тесли