Щось і я почав схилятися на теслу S (2016 року) - а що у них по вартості обслуговування (про зарядку не так страшно, бо на роботі є де)
Краще 2017+ на Інтелі
Треба дивитися - в мене наприклад кінець 2016 і на інтелі.
Щось і я почав схилятися на теслу S (2016 року) - а що у них по вартості обслуговування (про зарядку не так страшно, бо на роботі є де)
Краще 2017+ на Інтелі
Треба дивитися - в мене наприклад кінець 2016 і на інтелі.
То не завод, то вже процесор змінений на ній в процесі експлуатації, значить і мій інший і малий екран інший, на Тегре там як би екрани своїм життям окремим живуть), на Інтеле маленький вже просто екран без своїх мізків і не гріється.
Те, що у вас Інтел, це вам бонус від попереднього власника.
За ночь натянуло +94 км при 8А попробую при 16а, лучше при 13а, а то переходник будет греться, а скомутирую потужну розетку будет ещё проще заряжаться. Сколько ампер для батареи безопасно и деградация не ускорится?
чим потужніша зарядка, тим менші втрати при заряді. у мене при 8А ККД менше 80%. при 16а вже 90%...раджу таки скомутувати потужну розетку і нічний тариф. я взагалі зарядку підключив без розетки. напряму до розумного автомата. навіщо розетка, вилка, втрати на них, якщо я зарядку ніколи не відедную.
Так, в мене окремо закладені до щитка два жгути проводів, на три фази і на одну, хочу зкомутувати на однофазний варіант для американської тесли і думаю, що зможу заряджатись десь з потужністю до 7 квт, реально 5-6 квт.
За ночь натянуло +94 км при 8А попробую при 16а, лучше при 13а, а то переходник будет греться, а скомутирую потужну розетку будет ещё проще заряжаться. Сколько ампер для батареи безопасно и деградация не ускорится?
Я собі зробив нормальний перехідник із силової синьої (32А розетки) на звичайну розетку (16А), то заряджав через неї струмом 21А, якщо хороші вилки-розетки - не гріється. P.S. 8А зарядка це зло, воно навіть для Зое 22 замало.
в мене перехідник з олх, новий злапаю сьогодні чи гріється, старий чіпав раніше, теплий досить був. Тому і заряджав 8-10А. Зараз на 13А стоїть. Провід закладено 2,5 квадрати, фурнітура асфора,по ттх витримує до 3,7 квт.
вернулась домой в Киев с остатком 9%.
вчора приїхав з залишком 7%, не заощаджував ні на чому, все працювало так, як мені було треба, по максимуму і без обмежень, ще і дощ був.
вважвю, шо погано зарядився перед тим, виїзджав десь з 51%, на трасі було вже 49%, а в місті 41%. Проїхав 123км, з яких траса 40км, залишок по пробігу 29км чи 7%, а малювало 200 км +. Зараз натягнуло вже 52%. Терміново буду робити потужніший варіант для зарядки.
а поки почав писать двух томнік - як я пересів на електричку.
всіх в місті на них пересадив би, якби міг.
Всех не пересадишь, есть электрофобы), но и их понять можно при постоянном паркоместе от Ионити на 2 розетки).
Из практики замечено, что Тесла на трассе имеет потерю запаса хода в дождь, сопротивление качению увеличивается, резина как бы широкая, я в как то раз ехала все тем же маршрутом но дождь всю дорогу, приехала домой в Киев из Каменец-одольского с зарядом 0 процентов, это градусов 8 температура была, в - 5 приезжаю с зарядом 6-10 процентов.
в вологу погоду ще тепловий насос менше ефективно працює. при вищій температурі за бортом у дощ споживання більше ніж в суху більш холодну погоду. Тепловий насос працює гірше в дощову погоду (особливо в холодну дощову), бо вологе повітря стає щільнішим і холоднішим (навіть якщо температура вища за точку роси), що ускладнює випарнику ефективно поглинати тепло з довкілля та знижує різницю температур для роботи компресора, змушуючи насос більше працювати (споживати більше електрики), щоб компенсувати втрати теплової енергії
Якщо це робити по розумному, а не по колгоспно-барижному - то в умовах мегаполісу це не так то й просто буде. Це не приватний сектор - а варіанти з колхозом в багатоквартирних зарядок з вікон/прикопаних під лоджією і т.д. рано чи пізно присекуть (при чому самі ж сусіди стучати будуть - хто з заздрощів, хто з міркувань безпеки). Комерційні з відповідною ціною - це рішення про зручність зарядки, а не про вартість километру.
вчора приїхав з залишком 7%, не заощаджував ні на чому, все працювало так, як мені було треба, по максимуму і без обмежень, ще і дощ був.
вважвю, шо погано зарядився перед тим, виїзджав десь з 51%, на трасі було вже 49%, а в місті 41%. Проїхав 123км, з яких траса 40км, залишок по пробігу 29км чи 7%, а малювало 200 км +. Зараз натягнуло вже 52%. Терміново буду робити потужніший варіант для зарядки.
Ставив ввечері з 40%, зранку було тільки 48% Сподіваюсь цієї ночі буде трошки більше дози.
тиран
Це як? 8% це десь 6,5 кВт. Якщо ти поставив в авто обмеження на потужність заряду (включив редюс..), і авто брало лише 8 а (це 1,7 кВт) та зарядка тривала лише 3,5 години. Щось тут не так, або ти трошки перекручуєш/недописуєш. То я також можу заявити, що не можу вночі зарядитись, так як є коли по графіку відсутня електрика з 0:00 до 7:00. В цей день приходиться давити свою жабу і ставити на заряд по тарифу «день».
Це як? 8% це десь 6,5 кВт. Якщо ти поставив в авто обмеження на потужність заряду (включив редюс..), і авто брало лише 8 а (це 1,7 кВт) та зарядка тривала лише 3,5 години. Щось тут не так, або ти трошки перекручуєш/недописуєш. То я також можу заявити, що не можу вночі зарядитись, так як є коли по графіку відсутня електрика з 0:00 до 7:00. В цей день приходиться давити свою жабу і ставити на заряд по тарифу «день».
16А, електрика за ніч була десь години дві.
боже збав) я дружині взяв електро.пару раз проїхався.таке скажу...не то. можливо не дозрів) дружина з місяць проїхала 300 км. просить бензин мій))
Ну то ж потрібно виключити жабу, а ставити навіть на денний тариф.
100% но у меня уже опять по ночному заряжаются), Тесла натянула 80% своих и успевает их пополнять ее на субботу уже на 100 заряжу, БМВ сейчас на заряде с печкой 250км проезжает, с понедельника по ночному тарифу ни разу 100% зарядки не видела еще), ну такое 190-220 утром рисует и +- 100 я за день выкатываю, но зарядка штатная 12 ампер, в гараже на 16 ампер лежит но руки ни до нее ни до дневного тарифа не доходили пока.
Про жабу взагалі не йдеться, різниці тисяча гривень чи дві немає ніякої. Авто виїжджає о сьомій ранку, приїжджає о 8-11 вечора. Денний пробіг біля сотки.
Про жабу взагалі не йдеться, різниці тисяча гривень чи дві немає ніякої. Авто виїжджає о сьомій ранку, приїжджає о 8-11 вечора. Денний пробіг біля сотки.
Це досі батько їздить, чи ти її катаєш?
Це досі батько їздить, чи ти її катаєш?
Я свою на заміну лобового віддав. Катаю поки на сервісі.
Сьогодні виїзджав з зарядом 56%, повернувся з 21%. Проїхав десь 100км. Момент істини, відклав дві поїздки, так як міг би не повернутись додому, або повернутись на нулі. Поставив на 16А, новий перехідник наче так не гріється, як минулий. Робитиму розетку! Куплятиму перехідник для публічних зарядок, раптом почнуть вимикати світло.
боже збав) я дружині взяв електро.пару раз проїхався.таке скажу...не то. можливо не дозрів) дружина з місяць проїхала 300 км. просить бензин мій))
Тесла троечка понравилась - кузов, кроме морды, но сверху, вылитый порше)) Руль, его сечение,толщина, сидушки, как я люблю, смог сесть легко, вытянутые ноги, руки чуть согнуты в локтях и ты на самом полу, все легко подстроил под себя, задний ряд удобный, зарядка для телефонов бомба езда одной педалью, необычно, но привык быстро, но много и тупых моментов (низкая, ручки дверей, сами двери болтающиеся, звук закрывания, как жестяная банка,очень слабые фиксаторы, крыша бестолковая, но нравилось, когда краснела в дождь, багажник неудобный, плохой климат, но все это терпимо, а вот когда начал наваливать, то не понял, как можно было такую машину испортить подвеской, она просто никакая, либо мне попалась сильно битая машина. В новом кузове модель 3 совсем не нрвится.