Це важко пояснити, треба пробувати. В описаних режимах на електриці натиснув і відразу поїхав, ДСГ ж буде пару секунд плутатись в передачах, потім мучати овочевий двигун.
Та їздив я на автівках з DSG. Зокрема, кілька днів на підмінному Polo конкретно в Києві. Я взагалі тоді якоїсь принципової різниці з Туром саме по коробці не помітив, при тому, що пересідав з безпосередньо однієї автівки на іншу. Ну не було там ніяких жахіть, роздумів на пару секунд і т.п.
Я не сперечаюся, що бюджетна електричка динамічніше за бюджетний ДВЗ, жвавіше реагує на "тапок в підлогу" і таке інше, та для міста (якщо ми виключно про місто) це все не принципово.
Ну такое), я когда на 5 литровом V8 ехала после электрички, то прямо отчетливо ощущала и задержки автомата и то что на обгон идти сильно тяжелее))), а что бы на электричках 11 лет не ездила до того, то сказала бы огнь машина почти самолет).
Це важко пояснити, треба пробувати. В описаних режимах на електриці натиснув і відразу поїхав, ДСГ ж буде пару секунд плутатись в передачах, потім мучати овочевий двигун.
Та їздив я на автівках з DSG. Зокрема, кілька днів на підмінному Polo конкретно в Києві. Я взагалі тоді якоїсь принципової різниці з Туром саме по коробці не помітив, при тому, що пересідав з безпосередньо однієї автівки на іншу. Ну не було там ніяких жахіть, роздумів на пару секунд і т.п.
Я не сперечаюся, що бюджетна електричка динамічніше за бюджетний ДВЗ, жвавіше реагує на "тапок в підлогу" і таке інше, та для міста (якщо ми виключно про місто) це все не принципово.
Я про інше. Мова не про динаміку чи секунди, а от саме про експірієнс. Звісно ніяких жахіть немає, але різниця все ж є. Для мене це, однозначно, як і великий плюс електрички, так і мінус. Мінус, тому що вони всі відчуваються приблизно однаковими.
Кстати да. Плейда на дороге больше уважали, чем свежий кросовер БНВ
Я про інше. Мова не про динаміку чи секунди, а от саме про експірієнс. Звісно ніяких жахіть немає, але різниця все ж є.
Я не ставлю під сумнів саму наявність різниці між електричками та ДВЗ. Просто не дуже розумію, як конкретно по "двигуну-коробці" ця різниця може стосуватися лише бюджетних моделей і ніяк не проявлятися в решті сегментів.
В міських умовах привертають увагу зовсім інші речі - шумка, комфорт підвіски, може, сидіння чи ще щось. Додатковим коням в щільному потоці дуже складно розгорнутися на повну, а поведінка адекватно налаштованих АКПП дуже схожа (навіть, таких різних, як DSG та Aisin).
Не виключаю, що зміню думку, коли поїжджу на якомусь Ліфі.
так. рама просить постійно.вона в місто не іздить.тільки оболонь) Напрягає її оці маніпуляціі з зарядкою.раз в тиждень,але каже важкий кабель. Ну і відношення на дорозі ніяке.Підрізають,влазять.Коли на Барані-каже такого немає))
Я теж боявся б жінку на Рамі підрізати, може й не побачити мікробу збоку
Вот правильно думаете), это я вам как в прошлом хозяйка РАМ-1500 Дайтона и Форда Ф-150 ответственно заявляю но хочу сказать что и на Тесле С ни кто меня на дороге не подрезает итд.
Якщо чесно то я підрізаю всіх, не залежно від того що це за автомобіль. Один виняток - фури, одного разу життя навчило що вони там з висоти можуть не все бачити, життя навчило досить дешево - задній фонар коцнутий. Зупинились, побалакали, в нього лампочка спереді в сторону виглядувала, тою лампочкою і коцнувся мій фонар, і ще фарби з того фонаря залишилось трохи в мене на крилі задньому, так він сказав що взагалі не бачив що я його підрізав, а якби побачив то добре б прималював
Я про інше. Мова не про динаміку чи секунди, а от саме про експірієнс. Звісно ніяких жахіть немає, але різниця все ж є. Для мене це, однозначно, як і великий плюс електрички, так і мінус. Мінус, тому що вони всі відчуваються приблизно однаковими.
Всі електрички в місті відчуваються +- одинаковими це коли ти їздиш на ID4 та інших автомобілях 200-400 кінських сил, а для прикладу спробуй щось до 90 к.с. електричне, то відчувається що до 50 воно розганяється гарно, а далі бобік здох.
Ну як не принципово? Для міста із короткими частими поїздками електричка це як мінімум бонус в тому що не треба нічого гріти, сів і поїхав, нема такого що 2-3 хвилини хай на холостих покалатає, нема тої думки що огого скільки мотогодин, нема того що якась там коробка DSG сходить з розуму від малої швидкості. Якраз для міста електричка це ідеальний вид транспорту, а от уже для траси можна сперечатись.
Шумная,максимум 130, а дальше жизни нет, а вот в бмв всё только начинается, даже в дизельной. Батарейка ОК. Ни разу ниже 30% не разряжалась. Купил бы? ДА!
А если взять S-ку свежую, даже Лонг, не плейд, там после 100 только жизнь начинается )
екстер'єр модел S непоганий, навіть у стврих, салон тільки жахливий у старих, а у нових салон, шось типу як від трійок)) ходова така сама, при швидкостях батарея сідає швидко, чи не так?
Якщо чесно то я підрізаю всіх, не залежно від того що це за автомобіль.
А... Нашо?
Для міста із короткими частими поїздками електричка це як мінімум бонус в тому що не треба нічого гріти, сів і поїхав, нема такого що 2-3 хвилини хай на холостих покалатає
Не на жигулях їздимо, нащо гріти 2-3 хвилини? Достатньо почекати секунд 10, щоб олива всюди проникла, поки всі пристібаються, і можна їхати. Так, зовсім на холодну навалювати не варто, але мало у кого виїзд із двору відразу на Бориспільску трасу.
Для міста із короткими частими поїздками електричка це як мінімум бонус в тому що не треба нічого гріти, сів і поїхав, нема такого що 2-3 хвилини хай на холостих покалатає
Не на жигулях їздимо, нащо гріти 2-3 хвилини? Достатньо почекати секунд 10, щоб олива всюди проникла, поки всі пристібаються, і можна їхати. Так, зовсім на холодну навалювати не варто, але мало у кого виїзд із двору відразу на Бориспільску трасу.
Не вистачить 10 сек, хотя если выезжать с тёплого паркинга, то да, а с улицы нет.
електричка все одно гріе салон швидше. не потрібно часу на прогрів двигуна. тепле повітря практичо зразу. і багато недорогих автівок на двс пропонують дистанційний запуск клімату?
електричка все одно гріе салон швидше. не потрібно часу на прогрів двигуна. тепле повітря практичо зразу. і багато недорогих автівок на двс пропонують дистанційний запуск клімату?
Я ще не розумію цього прикола, не користуюсь. в дизельних бмв є встроєний фен, дує майже теж відразу, а якщо автівкв в пвркінгу, нетреба зовсім нічого, вона в стабільному мікрокліматі, без додаткових прогрівань салону чи холодних пусків.
Не вистачить 10 сек, хотя если выезжать с тёплого паркинга, то да, а с улицы нет.
Скільки вистачить, як вважаєш?
Я ще не розумію цього прикола, не користуюсь. в дизельних бмв є встроєний фен, дує майже теж відразу, а якщо автівкв в пвркінгу, нетреба зовсім нічого, вона в стабільному мікрокліматі, без додаткових прогрівань салону чи холодних пусків.
не в усіх авто стоіть в теплому місці. біля роботи теж стоіть в теплому місці? коли авто на вулиці і ще і вікна в інеї, льоду, то дистанційно запустив і сів в розігріте розмерзле розчищене від льоду авто і поіхав. а в таку погоду як зараз не користуемося. і так швидко гріє.
Ну.. дехто з фахівців рекомендує гріти до моменту, поки холості не впадуть до 1к+/-. Зараз це може бути реально 3-4 хв. Але це мал стосується дизеля - на холостих він стигнути буде, а не грітися))
До речі - а хиба для АКБ електрички мороз теж не комільфо? Якщо кататись на холодній то витрати киловатів будуть ще ті?
Не зустрічав таких, щоб при дистанційному запуску двигуна не було запуску клімату. Або що мається під недорогими автівками з ДВЗ? Якщо одного цінового рівня з електричкою - то електричок до 10к здається не існує (не вбитих)...
Ну.. дехто з фахівців рекомендує гріти до моменту, поки холості не впадуть до 1к+/-. Зараз це може бути реально 3-4 хв. Але це мал стосується дизеля - на холостих він стигнути буде, а не грітися))
Щоб що? Чого ми чекаємо, чого хочемо цим досягнути?
Всі електрички в місті відчуваються +- одинаковими це коли ти їздиш на ID4 та інших автомобілях 200-400 кінських сил, а для прикладу спробуй щось до 90 к.с. електричне, то відчувається що до 50 воно розганяється гарно, а далі бобік здох.
Мова, знову ж, не про секунди, а про експірієнс. Ось була у мене можливість прокататись на e-tron gt. Той що брат тайкана, а не бобік. Сідав з очікуванням що буде якесь «вау», а вийшов трохи розчарованим. Ну швидше за айдішку і теслу, окей, салон приємний, але якихось нових вражень немає, все те саме. Той же X6M вразив куди більше.