описали так зиму , можна подумати що в Канаді живете. скільки тих днів справжньої зими з морозом , снігом?
Тошнят на ДВЗ, на теслах рекуперують)))
з жахом очікую зимову подорож у бік Франківщини, перед Яремче просто парад дєбілов на електричках, які тягнуть на останніх відсотках 40-50 км.год
Їздив на Франківщину останній тиждень жовтня, щось не помічав масового тошнотства електричок, чи то взагалі не помічав, там де 1-полосна дорога то проблеми з тошнотством створюють скоріше якісь фури, грузовики старі, старі автобуси, якийсь трактор, чи бензинові/дизельні старі корчі, ну ніяк не електрички. Але зараз ситуація може бути іншою, бо тоді світло майже не вимикали.
Буває, але пердіти вихлопами я б в багатьох випадках не став зайві 5-10хв (говорю як власник авто з дистанційним запуском у минулому).
Дистанційний старт на сучасному авто, яке відповідає всім еко стандартам, жодних проблем або дискомфорту не створює. Проблеми створюють корчі, де через вік або технічний стан про екологію взагалі не йдеться. Взимку, без всякого дистанційного старту, щасливий власник просто приходить ногами до своєї ластівки, запускає двигун і чекає хвилин 15. Часто прямо під вікнами багатоквартирного будинку, бо стоянка - це ж дорого. Оце біда.
Електричка ж не дає вазаглі жодних вихлопів на місці, де вона стоїть. До речі, вебасто ж наче теж має свій вихлоп, хоча наче суттєво менший ніж від авто з працюючим двигуном?
Звісно, має. Бо спалює те саме пальне, що й двигун. Тільки на відкритому майданчику це все пофіг, а в підземному паркінгу обігрів не потрібен.
Корчі, які прогрівають 15 хвилин - це взагалі жесть. Є в нас в підїзді такий 120й прадо... Але ІМХО навіть Євро 5, припарковане задом до тротуару таки створює певні незручності, осоливо перші пару секунд після запуску.
Корчі, які прогрівають 15 хвилин - це взагалі жесть. Є в нас в підїзді такий 120й прадо... Але ІМХО навіть Євро 5, припарковане задом до тротуару таки створює певні незручності, осоливо перші пару секунд після запуску.
хто би цим прогрівальщикам показав, що двигун в сучасних умовах прогрівається на ходу десь за кілометр. А коробка і масло - значно довше. Тому грітися на місці взагалі нема ніякого сенсу. Але ні, це щось релігійне... хоч на лобі пиши.
хто би цим прогрівальщикам показав, що двигун в сучасних умовах прогрівається на ходу десь за кілометр. А коробка і масло - значно довше. Тому грітися на місці взагалі нема ніякого сенсу. Але ні, це щось релігійне... хоч на лобі пиши.
у мене сусід корч гріє зранку по 30-40 хвилин, навіть при +5 поговорити не допомогло да і витрата його не хвилює, там солярка червоного кольору
шо там, есть тут одесситы на электрокарах?
Ну по ідеї десь зараз мало би і пальне на АЗС закінчуватись. Яка там ситуація? Хоча, мабуть бензовози просто інтенсивніше почали їздити...
Шо там, як шахедна сторона себе почуває? краще за балістичну?
Шакаліть на вашій ситуації трохи дно, не находиш?
саме в такі ситуації людина проявляє себе. замість співчуття він зловтішається. нема слів
Ну мукер тоже з Одеси. І як і всі сидить без електро/світла/води.
Ну мукер тоже з Одеси. І як і всі сидить без електро/світла/води.
якщо зникне пальне на азс, я не буду зловтішатися над власниками двс... у мене навіть думки такої не виникає.
нормас, у меня как раз между ними. не, не нахожу, держимся на черном юморе, 60 часов без света
саме в такі ситуації людина проявляє себе. замість співчуття він зловтішається. нема слів
та я себе сочувствую
Ну по ідеї десь зараз мало би і пальне на АЗС закінчуватись. Яка там ситуація? Хоча, мабуть бензовози просто інтенсивніше почали їздити...
та не, даже очередей нет. лей, не хочу.
нормас, у меня как раз между ними. не, не нахожу, держимся на черном юморе, 60 часов без света
Заєбца, коли у сусіда корова здохла!
...
Не треба маніпуляцій. Якщо сусід сам купив корову, прекрасно знаючи що її не буде чим кормити, то це всього лиш очікуваний, закономірний результат. Поспівчувати можна тільки недалекоглядності сусіда.
Що там, Ваня, напихали тобі вже, да? Які прогнози по світлу?
...
Що там, Ваня, напихали тобі вже, да? Які прогнози по світлу?
да ппц, владельцы микроволновок понимают, что в нашей стране это не самый лучший выбор, но они ж не лохи, так что не признают по городу местами дают, в ожидании чуда сижу
...
та я поинтересовался, шо ж вы такие обидчивые все
...
Не треба маніпуляцій. Якщо сусід сам купив корову, прекрасно знаючи що її не буде чим кормити, то це всього лиш очікуваний, закономірний результат. Поспівчувати можна тільки недалекоглядності сусіда.
Тре було думати перед тим як купляти хату в зоні потенційної новоросії. Це всього лиш закономірний результат (с)