автомобіль має відповідати кільком критеріям: - бути виключно електричним; - мати довжину не більше 4,2 метра; - виготовлятися на території Європейського Союзу (в будь-якій з 27 країн)
Привіт біде та ін. китайозам
а все за рахунок
менш суворі вимоги до сертифікації, а також скорочений перелік обов’язкових електронних систем безпеки.
Все норм))) природній відбір для греттумбергів
слухай, що ти хочеш довести? я тобі вище надав документ 2025 року еврокомісії, де вказуються класи. ACEA їх взагалі активно використовує
повторююсь, мені пофігу на розміри, але є факт - розміри регламентуються. В європі таки так - неофіційно, але навіть в офіційних документах єврокомісії на класи, які просуває ACEA, посилаються. в штатах розміри закріплені тупо на законодавчому рівні (ну да, такий локальний невеличкий риночок ). зараз, не в 99му
але так, межі класів розмиваються поступово
якщо я не помиляюсь на заводі в Австрії, там де збирають гелендевагени, на іншій лінії вже клепають китайців, а будуть ще нові китайози на ці виробничі лінії заходити, щоб обійти обмеження європейського законодавства
якщо я не помиляюсь на заводі в Австрії, там де збирають гелендевагени, на іншій лінії вже клепають китайців, а будуть ще нові китайози на ці виробничі лінії заходити, щоб обійти обмеження європейського законодавства
"клепають" дуже узагальнене поняття - від крупновузлової до з нуля...
От і тут буде питання - що ЄС закладе у вимоги по локалізації...
А китай, дешевший за ВАГ чи французів всього на 10-20% - то товар для "економних поціновувачів"... ІМХО
Вот сказки про кай, я даже тут спрашивал зачем делать такое авто,у которого на 30ткм раздатка разваливается))) дальше лучше не писать
в зое сзади места для ног мало, а в болте можно ногу на ногу закинуть свободно еще и останется. конкретно по длине и высоте салона болт вставит многих из С класа. по ширине он обычный Б.
ездил на болтах, не понимаю чем он лучше теслы 3, да и не понимаю зачем он нужен, когда модель S по 13-16 тысяч
покажи мені єску 23 року за 16кує)))))
слухай, що ти хочеш довести? я тобі вище надав документ 2025 року еврокомісії, де вказуються класи. ACEA їх взагалі активно використовує
повторююсь, мені пофігу на розміри, але є факт - розміри регламентуються. В європі таки так - неофіційно, але навіть в офіційних документах єврокомісії на класи, які просуває ACEA, посилаються.
В тому, що розміри "класів" (у чітких вимірах) якраз не регламентуються, а просто згадується неформальний поділ на великі... малі: Vehicle “segments” refer to informal size classes commonly used in the European market. Segment A: mini cars (e.g., very small city cars). Segment B: small cars/superminis. Segment C: lowermedium/compact cars. Segment D: upper-medium/mid-size cars. Segment E: executive/full-size cars. Segment F: luxury vehicles/flagships. These categories are descriptive conventions rather than legally defined classes. Тому це не є регламентацією класів від Єврокомісії і інших регуляторів, і як бачимо, класифікувати не описово за загальними відчуттями (середній/малий/люксовий), а з розмірами в см вони навіть не беруться.
в штатах розміри закріплені тупо на законодавчому рівні (ну да, такий локальний невеличкий риночок ). зараз, не в 99му
В штатах не було ніяких А, В... Про що і мова, що використовують простіший і зрозуміліший для місцевого "пересічного" поділ.
але так, межі класів розмиваються поступово
Не може розмиватися те, що чітко закріплено законодавством в цифрах. Або ж визнаємо, що нічим воно не закріплено, чи ж точно не законодавчо, а згадки в якихось бюрократичних документах - то для об'єму непотрібного нікому тексту.
Так до чого це все: а до того, що немає ніяких меж чи чітких критеріїв А, Б... класів, тим більше від якихось організацій, які встановлюють стандарти і визнаються іншими. Від того всі баталії на предмет того, чи попадає окрема машина в конкретний клас, не мають сенсу. Все на рівні суб'єктивного відчуття, дуже мала вона, просто мала, середня... чи лухарі