я майже кожен день їжджу по "новій" богатирській. 3 полоси нового асфальту з гарною розміткою.
і всі! їдуть у другій і третій, перша тупо вільна. тобто 100% водіїв порушує правила дорожнього руху - а ти тут про бмв намагаєшся накинути.
одні, блд, "вчителя" та "судді" навколо. рукожопи всратиє.
На Кільцевій така ж картина, права вільно їде, а в лівій ти ще й постійно ухиляєшся від тих хто розвернувся і на 20 км/г перелаштовується відразу в ліву смугу. Загалом, я не проти, хоч одна смуга по якій можна їхати.
...
Ммм. Вкуснотіща! Якщо почати тягати контент з інтернетіков про те що думають (и чи думають) переважна більшість бмвістів - буде зарєво
Покаж
Так шо показувати, погугли підбірки аварій чи цікавого "керування" БМВістів. Якщо судити спільноту по нижній планці, то з теслою тут все не все так погано, порівняно з володарями Bayerische Motoren Werke
Так а "про те що думають" буде? Чи не знайшлось?
Річний звіт )
- проїхав 28 929 км. з них ~5 500 км на комерційних заправках, в т.ч. 3 000 км по євротарифах. - росхід по лічильнику (з витратами на зарядку, прекондішн і т.д.) 23,3 квт/100км - витратив 34 712 грн - вартість кілометра склала 1,19 грн - витрати на ТО (ще нічого не робив) - 0 грн.
- вартість кілометра склала 1,19 грн - витрати на ТО (ще нічого не робив) - 0 грн.
Це все дуже добре, але хейтери електричок все одно знайдуть до чого доколупатись. Наприклад запитають тебе скільки Model Y коштувала рік назад, і скільки коштує зараз. Або взагалі не повірять що можна 28К км проїхати нічого не робивши в машині.
сьогодні на роботу, температура -9-10С. підігрів з пульта за 5 хв. перед виїздом. в салоні вже тепло. лід на вікнах розтоплений. ДВС грівся б суттево довше.
У мене на ДВЗ так само - через додаток дистанційно вмикаю автономний обігрівач, за 5 хв поки йду до автівки, салон встигає прогрітися, а лід на склі розтанути.
сьогодні на роботу, температура -9-10С. підігрів з пульта за 5 хв. перед виїздом. в салоні вже тепло. лід на вікнах розтоплений. ДВС грівся б суттево довше.
У мене на ДВЗ так само - через додаток дистанційно вмикаю автономний обігрівач, за 5 хв поки йду до автівки, салон встигає прогрітися, а лід на склі розтанути.
Все ж не варто ось це "у мене" наводити, бо всі прекрасно знають, для яких цінових діапазонів автомобілів доступна така опція, і як в електричках вона просто реалізується ледь не з базових по ціні моделей. Якраз в маси ця технологія йде саме від цього класу дуповозів.
Все ж не варто ось це "у мене" наводити, бо всі прекрасно знають, для яких цінових діапазонів автомобілів доступна така опція
Не перебільшуйте. Так, на електричках згадані фічі - практично база. Але й на ДВЗ автономний обігрівач (або дистанційний запуск двигуна) та мобільний додаток - аж ніяк не преміум опції.
Все ж не варто ось це "у мене" наводити, бо всі прекрасно знають, для яких цінових діапазонів автомобілів доступна така опція
Не перебільшуйте. Так, на електричках згадані фічі - практично база. Але й на ДВЗ автономний обігрівач (або дистанційний запуск двигуна) та мобільний додаток - аж ніяк не преміум опції.
Зупиняємо зараз на дорозі підряд 100 (1000) автівок з ДВЗ. На який % від їх кількості даєш прогноз, що знайдеш в них встановлений автономний обігрівач? Ось тут і буде чесна відповідь, хто перебільшує.
- вартість кілометра склала 1,19 грн - витрати на ТО (ще нічого не робив) - 0 грн.
Це все дуже добре, але хейтери електричок все одно знайдуть до чого доколупатись. Наприклад запитають тебе скільки Model Y коштувала рік назад, і скільки коштує зараз. Або взагалі не повірять що можна 28К км проїхати нічого не робивши в машині.
хай бісяться хейтери :-) мені пофіг.
Все ж не варто ось це "у мене" наводити, бо всі прекрасно знають, для яких цінових діапазонів автомобілів доступна така опція, і як в електричках вона просто реалізується ледь не з базових по ціні моделей. Якраз в маси ця технологія йде саме від цього класу дуповозів.
І це до яких таких космічних? На фордах вона може бути навіть в базі (опциональна штука). А якщо нема - то доставляється за досить невелики гроші та танці з бубнами (заміна антени якщо для оригінального ключа, або дешевший колгосп китайський аналог, але без заміни антени). Хоча це може бути спицифіка американського ринку та автопрому.
При цьому там, де починається дешева електричка, двз вже буде в далеко не бубновій комплектації. Та й в електричці це ж не від піклування про клієнта, а від крайньої необхідності - гріти батарею, без чого взимку буде ну зовсім печаль. При цьому такі так - електричка протопиться та відтане скоріше. Але при цьому навіть ділери рекомендують це робити, коли вона на зарядці, щоб не робити це за рахунок пробігу))) ДВЗ ж не треба тримати біля бензоколонки, щоб прогріти))
Почему в теме электровладельцы сперва говорят, что для многих электричка - это авто для души, а потом постоянно приводят стоимость за км ? За 5 мин в моих машинах будет тепло даже на холостых.
Почему в теме электровладельцы сперва говорят, что для многих электричка - это авто для души, а потом постоянно приводят стоимость за км ? За 5 мин в моих машинах будет тепло даже на холостых.
Бо може для души вартість километра це головний фактор різні душі бувають))
Почему в теме электровладельцы сперва говорят, что для многих электричка - это авто для души, а потом постоянно приводят стоимость за км ?
Тому що фундаментальна причина їх масової популярності в нас - це виключно економія. Якби витрати на заряджання були рівні витратам на бензин авто з ДВЗ, купував би їх в нас рівно ніхто (за виключенням одиночних ентузіастів) Не дивлячись на всі розповіді про інші переваги електричок.
Почему в теме электровладельцы сперва говорят, что для многих электричка - это авто для души, а потом постоянно приводят стоимость за км ?
Тому що фундаментальна причина їх масової популярності в нас - це виключно економія. Якби витрати на заряджання були рівні витратам на бензин авто з ДВЗ, купував би їх в нас рівно ніхто (за виключенням одиночних ентузіастів) Не дивлячись на всі розповіді про інші переваги електричок.
Доречі, мені завжди було цікаво, чому фанати електричок майже ніколи не пишуть про основні переваги електричок, які відчути може кожен (тиша, плавність ходу і т.д.), а фокусуються на якихось нішевих моментах типу "якщо у тебе є будинок, сонячні панелі, 50 квт батарей, генератор і зелений тариф, то виходить дешево" .
Потому, что большинство ( подавляющее) берет из за дешевизны 1 км пробега ( если об удешевлении не говорить). Что логично , иначе нафиг морока эта.
Да вроде не так и давно в этой же теме отрицали желание владеть электричкой, потому что зарядка копейки стоит по сравнению с обычными двигателями. Стыдно чи шо ? Ну ведь не позорно же написать - купил машину, зарядка в разы дешевле, есть свой дом/розетка в паркинге/тырю на работе или по-богатому заряжаю на быстрых зарядках. В Европу или Карпаты езжу раз в сто лет или вообще не езжу, но если что, то могу и подождать лишние пару часов, которые уйдут на зярядку. А то приводят какие-то аргументы детские - может быть аккумулятором, может не быть, а захочу, то и от генератора заряжу, но не буду.
Потому, что большинство ( подавляющее) берет из за дешевизны 1 км пробега ( если об удешевлении не говорить). Что логично , иначе нафиг морока эта.
Я не бачу з цим проблем. Я також куплю, коли вони зможуть проїжджати 500-600 км без дрочби з зарядками і кліматом.
Да вроде не так и давно в этой же теме отрицали желание владеть электричкой, потому что зарядка копейки стоит по сравнению с обычными двигателями. Стыдно чи шо ? Ну ведь не позорно же написать - купил машину, зарядка в разы дешевле, есть свой дом/розетка в паркинге/тырю на работе или по-богатому заряжаю на быстрых зарядках. В Европу или Карпаты езжу раз в сто лет или вообще не езжу, но если что, то могу и подождать лишние пару часов, которые уйдут на зярядку. А то приводят какие-то аргументы детские - может быть аккумулятором, может не быть, а захочу, то и от генератора заряжу, но не буду.
Ну заради об'єктивності - то окремі пишуть так. І сперичатись з ними якби нема про що, бо слушна позиція.
Я не бачу з цим проблем. Я також куплю, коли вони зможуть проїжджати 500-600 км без дрочби з зарядками і кліматом.
Ну ты не из обычной, а из богатой семьи. А большинство то из за экономии.
Зупиняємо зараз на дорозі підряд 100 (1000) автівок з ДВЗ. На який % від їх кількості даєш прогноз, що знайдеш в них встановлений автономний обігрівач?
В невеликій кількості. Тому в цій добірці 80 (800) будуть біточки доволі старі моделі, до віку яких жодна з електричок ще не дожила. А з власників решти 20 (200) замовляли відповідну опцію точно не всі (може, навіть, меншість).
Що це доводить чи спростовує? Що дистанційний обігрів у більшості електричок в базі, а на ДВЗ - менш поширений? Я це не заперечую. Що ці функції - доступні виключно для преміуму? Та ні. VW Passat (наприклад) - ніякий не преміум, але webasto можна було замовити. Було б бажання.