Почему в теме электровладельцы сперва говорят, что для многих электричка - это авто для души, а потом постоянно приводят стоимость за км ? За 5 мин в моих машинах будет тепло даже на холостых.
я так не кажу , перш за все електричка куплялась для економії. виникла потреба в 2-му авто, при дуже обмеженому бюджеті (до 10к) посуті то і вибрати, щоб не корч, то немає з чого. відповідно була куплена зойка, за грудень проїхав приблизно 2000 км за, що тещі було заплачено 1900 грн, по бензину це було б десь 8000 грн.
А кліо на dci близько 5000.. Але зоя неперевершене друге авто для при власній розетці та потребі пробігу по 50 км на день. Головне не влетіти на батарею, бо у порівнянні з її ціною решта буде коштувати як 12-й айфон.
На Зое 40 влетіти на батарею важко, там вони нормальні, мабуть одні з найякісніших, плюс у 40-ки навантаження (при їзді і заряді) помітно менше ніж у 22-ки. Але там і без батареї є на що влетіти - компресор кондиціонера дорогий (особливо із заправкою і промивкою системи коли він розлетиться), підшипники мотора, редуктор, зарядний блок, одним словом все крім батареї Але за ціну до 10 К то конкурентів не густо, бо Ліф в цьому діапазоні навряд чи з живою батарейкою буде, до Болта-Ампери 2018-2020 років (щоб із заміненою батарейкою) треба десь 13-14К готувати, іонік теж не дешевий, Гольф та ж історія, бо із 36 батарейкою він дороще ніж Зое коштує (так, кращий гольф, але дорожчий), E-Up - якесь г-но мале, ну нема що толком взяти в ціні 9К крім Зое, і для першого електромобіля це нормальний варіант, головне вчасно продати Я
Знову перекручуєш. В ДВЗ вона існує переважно на папері і сам прекрасно знаєш, в якому ціновому діапазоні, про що я і писав.
Опція існує? Так. Зокрема в ціновому діапазоні Passat B7/B8. Чому її не замовляють масово? З тієї ж причини, з якої не замовляють масово максимальну кількість подушок безпеки, клімат на 4 зони і таке інше. Бо не хочуть платити і можуть відмовитись.
Решта - демагогія.
Знову перекручуєш. В ДВЗ вона існує переважно на папері і сам прекрасно знаєш, в якому ціновому діапазоні, про що я і писав.
Опція існує? Так. Зокрема в ціновому діапазоні Passat B7/B8. Чому її не замовляють масово? З тієї ж причини, з якої не замовляють масово максимальну кількість подушок безпеки, клімат на 4 зони і таке інше. Бо не хочуть платити і можуть відмовитись.
Решта - демагогія.
Спроба натягнути сову на глобус. Хочу взяти Сонату, Камрі.... а не Пассат. Вони там є? Хочу Гольф чи Т-рок - воно там є? Хочу взяти щось зі всього набору від Пежо, Рено, Тойоти, Мазди, Сузукі, Хюндаю, Кіа... - воно там є? Та навіть ймовірність того, що в твоєму напакованому для різноманіття вибору менеджером колись конкретно взятому преміумі виявилася б вебаста - теж не дуже велика. Твоя спроба викрутитися в цій підгілці дискусії - ну просто феєрична. Так само, як є адепти електричок, які принципово хоронили "через 5-10 років" всі ДВЗ, були смішними, так і місцева гвардія їх хейтерів прямо принципово не може прийняти те, що цей тип автівок приніс і набір позитивних сторін чи переваг над ДВЗ, чи ж просто змістив в масовий сегмент певні раніше малодоступні опції.
купівля задешево битка ДВС, особливо преміум із США це ніщебродство? чи вдавані понти?
Зрозуміло що вам мігрантам трохи не до кінця зрозумілі реалії тут в Україні. Приїжджайте, поживіть, розкажете як воно сидіти на запасі в пару сотень км, коли «завтра» може бути необхідність за годину збирати речі і везти сімʼю кудись в більш безпечне місце, ще й за умови відсутності енергопостачання.
окрім того як всі рвонули на шашлики 24/02/25 більше я такої потреби за 4 роки не бачив.
Так електроводи це слідуюча стадія «ніщебродства».
ага, ніщеброди з дінамікою по 4-6 секунд до сотні. нелегко нам - факт
купівля задешево битка ДВС, особливо преміум із США це ніщебродство? чи вдавані понти?
Так, нищебродство звісно брати 2-річного битка із США де був коцнутий капот чи бампер. Краще взяти чесне Renault Zoe із Європи, на якому дід в церкву їздив раз в тиждень.
Так, нищебродство звісно брати 2-річного битка із США де був коцнутий капот чи бампер.
звісно ніщебродство. справжні фтуюашники беруть з копарту де просто бампер притерли. навіть і фарбувати не треба.
окрім того як всі рвонули на шашлики 24/02/25 24/02/22 більше я такої потреби за 4 роки не бачив.
Ну хоч хтось на 100% впевнений, що знає всі можливі сценарії розвитку подій під час війни.
Зрозуміло що вам мігрантам трохи не до кінця зрозумілі реалії тут в Україні. Приїжджайте, поживіть, розкажете як воно сидіти на запасі в пару сотень км, коли «завтра» може бути необхідність за годину збирати речі і везти сімʼю кудись в більш безпечне місце, ще й за умови відсутності енергопостачання.
окрім того як всі рвонули на шашлики 24/02/25 більше я такої потреби за 4 роки не бачив.
До 24 лютого її також ніхто не бачив, це не значить, що її не було. Бо 24 за мить різко все змінилось і її побачили мільйони. Ми люди дорослі, хочеться вірити, вміємо аналізувати ризики і вчитись на помилках.
окрім того як всі рвонули на шашлики 24/02/25 24/02/22 більше я такої потреби за 4 роки не бачив.
Ну хоч хтось на 100% впевнений, що знає всі можливі сценарії розвитку подій під час війни.
ну я ж не мудрий нарід щоб все знати. я навіть не справжній фтуюашник - тому мені пробачливо.
Багато таких с фейспалмами було напередодні 24.02... потім скиглили, що їх ніхто не попередив.
До 24 лютого її також ніхто не бачив, це не значить, що її не було. Бо 24 за мить різко все змінилось і її побачили мільйони. Ми люди дорослі, хочеться вірити, вміємо аналізувати ризики і вчитись на помилках.
саме так, тому хто дорослий їхали 23го, 22го і т.д. якщо, умовно, києву виникне загроза, вона виникне не миттєво і буде час підготуватись/перестрахуватись.
Багато таких с фейспалмами було напередодні 24.02... потім скиглили, що їх ніхто не попередив.
папіреднікі ніпапіреділи.
...
саме так, тому хто дорослий їхали 23го, 22го і т.д. якщо, умовно, києву виникне загроза, вона виникне не миттєво і буде час підготуватись/перестрахуватись.
я тобі навів реальний приклад загрози, яка може виникнути зненацька і часу готуватись до виїзду не буде, точніше його буде дофіга, але кожна година може змінювати твоє майбутнє суттєво.
...
папіреднікі ніпапіреділи.
але це вже навіть не в політичку, а скоріше у філософський, чи взагалі у сферу біології та теорії Дарвіна про природній відбір...
...
я тобі навів реальний приклад загрози, яка може виникнути зненацька і часу готуватись до виїзду не буде, точніше його буде дофіга, але кожна година може змінювати твоє майбутнє суттєво.
яка, саркофаг??
ти хоч трохи розумієш що там і як?
...